hits

Shopping guide & restaurant tips

10.08.2014
12:34

Tenkte jeg skulle lage ett innlegg om shopping muligheter og gode restauranter i Sardinia til dere. Dette er en liten øy som ligger rett under Korsika. Men selv om det ikke er så stort, er det flere gode grunner til å besøke øya. Shopping: 

Jeg og kjæresten bodde 10 minutter unna Olbia flyplass og hadde ett kjøpesenter som var rett ved oss. Kjøpesenteret heter Centro Commerciale Auchan Olbia. Der har de blant annet ZARA og Bershka som dere kjenner til, og andre klesbutikker som ikke er så kjent. De hadde også caféer med mat og drikke, men maten på kjøpesenteret var ikke særlig god. Inne på kjøpesenteret har de også Auchan som kan ligne Coop obs for oss hjemme. Masse billig mat, sprit og vin. 

Om dere velger å dra til byen Cagliari som ligger ca. 4 timer unna med bil fra Olbia, må dere besøke kjøpesenteret Centro Commerciale Le Vele. Der har de butikker som Bershka, Benetton, Sephora, Pull & Bear osv. Faktisk så kjørte kjæresten 4 timer for at jeg bare skulle ha sminke. Selve byen er ikke særlig fin, men der har de mange havn som kryr av fiskere og båtene deres. 

Det finnes sikkert flere steder i Sardinia med gode shopping muligheter, men jeg dro bare til kjøpesentere som hadde butikker som jeg er kjent med.  Luxury Mall I Olbia er et lite kjøpesenter som består av bare merker. Der har de Roberto Cavalli, Dior, Calvin Klein og mange andre merker. Vi dro dit den siste dagen vi var der, men det var stengt fordi ansatte i butikken hadde pause. Men dette kjøpesenteret faller i smak for alle som er opptatt av mote og trend. Senteret holder til rett ved siden av Porsche butikken,

Mat:

La Pergola Ristorante Pizzeria ligger 2 minutter unna der hvor jeg og kjæresten bodde på hotell, så vi gikk dit hver gang vi spiste der. Denne restauranten er god på Pizza og jeg skal si de imponerte. Vi begge bestilte Pizza og likte maten veldig godt. Pizzaen var sprø men ikke altfor stekt.  De har også andre retter som pasta, fiskeretter, risotto og sorbet is. Det eneste minuset med spisestedet at det var veldig dyrt for en enkel matrett som pizza. Jeg tror vi begge betalte rundt 14-15 euro for hver vår pizza.  

Esmeralda Churrascaria er en restaurant som ligger i Costa Smeralda, Porto Cervo. Det er ca. 40 minutter unna Olbia og restauranten er verdt å besøke. De har bare en meny som du får servert men menyen er ganske stor. Du får blant annet mange forretter som består av ris, poteter og salat. Du får også mange ulike typer kjøtt stykker og karamellisert ananas som definitivt var min favoritt! I tillegg får du vann og vin. Alt dette får du for 40 euro. Det var altfor mye mat for min del, men dette er en restaurant som jeg virkelig likte og skal tilbake dersom jeg drar til Sardinia igjen. Menyen deres finner du her.Da jeg og kjæresten var i Alghero, spiste vi på en restaurant som heter  Perbacco bar. Her har de pizza, pasta, lasagne osv. De hadde også sjømat og kan anbefale maten der. Maten var veldig god. Jeg bestilte en matrett med ris, blåskjell, kamskjell og scampi. Utrolig godt! Prisen var helt grei men kelneren var litt vimsete så vi fikk ikke maten på en stund. Det var i allefall godt.

Det var egentlig det hele og jeg håper dere likte innlegget. Ha en fin dag!

#tips #guide #ferie #italia #foto

Annet

2 kommentarer

Karina Larsen

10.08.2014 klokka 12:43

Kjempe fine bilder :) Ha en fin søndag <3

Wannie

10.08.2014 klokka 17:44

Nydelig kjole! Og elsker krøllene dine! :)

Skriv en ny kommentar