hits

Reisebloggere jeg leser

24.10.2014
14:35

Tenkte jeg skulle anbefale noen bloggere jeg er innom hver dag. De har nesten en ting til felles: student i utlandet. Misunner de  utrolig mye som får oppleve så mye fint. Jeg som har så mye reiselyst sikler over de fantastiske bildene de har knipset. Well, here it goes.www.amandalouise.org (bilde lånt fra amandalouise.org)  Amanda Louise er en svensk jente som flyttet til Paris for å studere AUP, Bachelor. Aner ikke helt hva AUP er for noe, men virker i allefall spennende! På bloggen får man innblikk på hvordan livet hennes i Paris er og hun poster veldig mange fine bilder av Paris. I tillegg har hun en super fin stil! Paris er virkelig en by jeg har lyst å reise til. Heldige henne. 

www.anjacatrine.blogg.no (bilde lånt fra anjacatrine.blogg.no) Anja er en norsk jente som studerer Fashion Managment & Entrepreneurship i New York og reiser med Gateway College. Selv om jeg har vært i New York før da jeg var utvekslingsstudent så er det en by jeg kunne ha tenkt meg å bo i. Det er så sykt mye å gjøre og oppleve i byen at man ikke rekker å se alt, med mindre man bor der. På bloggen får man se hvordan Anja lever som student på College i New York. Hun tar mange fine bilder og viser oss spisesteder og attraksjoner som er verdt å besøke i byen.  
 www.helletonning.blogg.no  (bilde lånt fra helletonning.blogg.no) Helle er en norsk jente som for øyeblikket tar et skoleår i Barcelona. Hun reiser med EF og lærer seg spansk og nytt kultur. På bloggen kan man lese om hennes opplevelse med den spanske kulturen og hverdagen hennes. Modig jente som kaster seg uti det. Det finnes mange fine bilder på bloggen hennes også. Verdt å ta en titt innom!www.itswanderlust.blogg.no (bilde lånt fra itswanderlust.blogg.no)  Fy så heldig denne jenta er! Anniken blogger fra studentlivet hennes i selveste Hawaii! Altså, hvem er det som ikke liker Hawaii? Jeg har vært der før som utvekslingsstudent men en uke i paradiset var ikke nok. Anniken tar en Bachelor i Science in Business Administration med markedsføring ved Hawaii Pacific University. Hallo, det er jo drømmeskolen min! Hun tar så mange bilder at jeg får vann i munnen av å se på dem. Hawaii skal jeg definitivt tilbake, forhåpentligvis som student. Besøk bloggen hennes da dere. www.livingdoll.blogg.no(bilde lånt fra livingdoll.blogg.no) Nesten alle kjenner til Elise Bahia vel? Det håper jeg. Ikke bare har hun en fin stil men hun er heldig som får reist til forskjellige land i forskjellige verdensdeler. Hun er også kjempe tøff som reiser til andre land helt alene, på egen hånd. Bloggen hennes består av morsomme historier fra reisen. www.thelondongirl.blogg.no (bilde lånt fra thelondongirl.blogg.no) Christina studerer psykologi i London ved Middlesex University og er på sitt siste år av Bachelor graden hennes. Mye inspirasjon å hente fra bloggen, både mote og reise. Ikke er hun bare pen men også flink til å lage DIY prosjekter. Hun får besøke mange fine spisesteder og ikke minst attraksjoner i London. Jeg skulle også ha ønsket å reise til London. Ta en titt på bloggen hennes! www.vildeflem.com (bilde lånt fra vildeflem.com) Vilde bor for øyeblikket i Cabarete der hun tar opp fag som privatist. Hun lever i et idyllisk liv og lærer seg samtidig spansk. Det finnes mange fine bilder på bloggen og føler jeg blir litt sjalu av å lese hvordan hun har det. Jeg tipper hun ikke angrer på at hun ikke dro. Stikk innom bloggen hennes HER.


Dette var bare noen av favoritt reisebloggerne jeg leser. Om du har anbefalinger på reisebloggere så ikke nøl med å komme med nye blogger i kommentarfeltet. Jeg har lyst å lese flere blogger med reise som tema. 

Annet

10 kommentarer

Linda

24.10.2014 klokka 14:46

Så spennende! Skal ta en titt innom de :-)

Anja Catrine

24.10.2014 klokka 18:34

Åå, så gøy at du leser bloggen min! :))

Christian Lystad

24.10.2014 klokka 22:08

Hei Thao så fine bilder av deg

du er en pen jente

send meg en venneforespørsel

Amanda Louise

24.10.2014 klokka 23:28

Tusen takk for fin anmeldelse, setter stor pris på det! Nå har jeg motivasjon til å oppdatere mer på daglig basis, for har vært veldig dårlig tid til det i det siste.. Skal love å bli bedre på det!

Anniken

24.10.2014 klokka 23:58

Åå, så dette nå og synes det er utrolig hyggelig at du leser bloggen min <3 Det setter jeg stor pris på! Tusen takk for anmeldelsen, søte deg. Du har en kjempe fin blogg! Klem fra meg

Lene Larsen Rørvik

25.10.2014 klokka 11:38

Så fine blogger :)

Renate

25.10.2014 klokka 19:41

Følger noen av disse bloggene selv :) Ha en fin kveld !

Thao

26.10.2014 klokka 15:24

Amanda Louise: Åh, ja det bør du. Alt i orden, kan ikke la vær å lese bloggen din. Hehe :)

Thao

26.10.2014 klokka 15:24

Anniken: Bare hyggelig. tusen takk :D

Thao

26.10.2014 klokka 15:24

Renate: Da har vi samme smak. Ha en fin dag :)

Skriv en ny kommentar