hits

Vanilje chiapudding med blåbær, kiwi & mango

13.03.2015
12:56



Etter jeg kjøpte chiafrø, har jeg brukt dette frøet ganske flittig. Denne gangen brukte jeg frøene til å lage en god chiapudding, noe som faktisk smakte veldig godt. Spiser denne til frokost sammen med juice før jeg drar på jobb. Derfor tenkte jeg at jeg skulle dele denne oppskriften med dere. For å lage chiapudding trenger dere tingene ovenfor på bilde. Slik lager dere chiapudding med en god vaniljesmak:

✴Hell oppi 2 dl av kokosmelk i et glass med lokk eller beger med et lokk. Du kan også bruke vanlig drikkeglass men husk å ta plastikkfolie over når du setter den i kjøleskapet. Du kan også bruke mandelmelk, soyamelk eller andre type melk. 
✴Ta så 1 1/2 SS med chiafrø, 1/3 ts vaniljesukker samt 1/2 SS med kokosmasse og ha i glasset med kokosmelk. Her kan man også bruke vaniljestang og legge vaniljefrø nedi blandingen. Rør godt om i blandingen, sett på lokket og legg glasset i kjøleskapet. La blandingen ligge over natten før du legger deg. 
✴ Før du spiser puddingen hakker du valnøtter (kan også bruke andre type nøtter), skjærer valgfritt frukt og bær opp i biter og topper puddingen med knuste nøtter, frukt og bær. Vips, så har du en god, sunn og deilig frokost. 

Annet

8 kommentarer

Caroline

13.03.2015 klokka 13:15

det så utrolig godt ut! Fikk lyst til å prøve det nå :D

Emilie

13.03.2015 klokka 13:56

Hvor kjøper du chiafrøene dine? Har lenge hatt lyst til å prøve det :)

Egeo

13.03.2015 klokka 14:26

Å dette så fantastisk ut. Det må jeg prøve

-Jeg har konkurranse på bloggen idag om du vil delta <3

Karina Larsen

13.03.2015 klokka 14:42

Ser fantastisk ut :))

- Har konkurranse på bloggen, kanskje du vil delta? <3

Silje Eriksen

13.03.2015 klokka 22:28

Å nam, dette må testes ut, så kjempe godt ut :-)

Sara Eline

13.03.2015 klokka 22:49

Så fine bilder, god helg :-)

Emilie Toen

14.03.2015 klokka 10:27

så utrolig godt ut!

Thao

15.03.2015 klokka 16:28

Emilie: Kjøpte de på helekostbutikken Life :) Det må du gjøre.

Skriv en ny kommentar