hits

Snø og masse kaos

26.03.2015
22:01

Altså, hva er greia med at det skal snø så forbanna mye i Oslo, i Mars? Jeg blir bare trist av å se på det været. Ikke bare det , men det forskyver alle mine planer, møter og jobb.  Det er vår og det er snart April, så skal det plutselig snø så mye... Blir så oppgitt. 

Utenom det, merker jeg at det oppstår flere tekniske problemer på blogg.no Har dere merket at det ikke dukker opp noe, verken bilde eller tekst når man skal forhåndsvise innleggene sine på bloggen? Det er så latterlig teit, for jeg er veldig avhengig av å skrive tidsinnstilte innlegg pga. jobb og når man ikke en gang kan se innleggene sine før man publiserer dem, hjelper det ikke å gjøre noe. Andre enn meg som har det problemet?

Så har jeg det verste problemet på bloggen, jeg får ikke opp varsler på at noen har svart på kommentarene mine som jeg har skrevet til andre. Det er jo viktig å kunne se at noen har svart på mine kommentarer, spesielt når jeg f. eks har skrevet et spørsmål som kommentar til bloggere jeg er innom. Noen bør fikse det, snarest. Jeg har også sett på par blogg at når bloggeren svarer på kommentarer til folk, vises navnet deres på slutten mens selve kommentaren vises aller først? What?

Et mindre problem, men som har oppstått ganske lenge er at mitt profilbilde "avatar" vises ikke på bloggene til andre, når jeg kommenterer innlegget. Er det bare meg som opplever det? Det dukker opp bare en rute med en figur på, ikke profilbildet mitt. Det er ikke noe galt i designet mitt heller. Hva er problemet med blogg.no egentlig?  

Annet

9 kommentarer

Karina Sofie

26.03.2015 klokka 22:12

Ja har også problemer med forhåndsvisning! Veldig irriterende..

Maren S. Helgemo

26.03.2015 klokka 22:48

Håper snøen forsvinner like fort som den kom.:)

Becca Alexandra

27.03.2015 klokka 00:22

Er så enig med deg! Håper snøen blir borte snart..vil ha vår og sol! Det eneste problemet vi har til felles er at jeg heller ikke får til å forhåndsvise innleggene jeg lager.. Jeg jobber en del, og skriver derfor ofte forhåndsskrevet innlegg, så det er utrolig synd at jeg ikke får sett de.. Har faktisk skrevet til blogg.no på facebook og lurt på hva dette er, men de vil ikke svare. Huff, blir så oppgitt jeg!

Emma Olsen

27.03.2015 klokka 06:37

Ja nå er de på tide at våren kommer for å bli! Ja har også problemer med forhåndsvisning! SYYYKT irriterende!

Silje Eriksen

27.03.2015 klokka 08:47

Jeg også har hatt sykt mye problemer med blogg.no i det siste, blant annet får jeg ikke alltid opp kommentarfeltet til folk, så jeg får ikke kommentert (dette skjer både på min og andres). Av og til når jeg poster et innlegg vil ikke mellomrommene mellom avsnittene skilles, de samler seg når det blir publisert. Har også hatt problem med forhåndsvisningen slik som du, lurer på om de holder på med noen tekniske endringer? Veldig irriterende..

saraelineharaldsen

27.03.2015 klokka 14:28

Vi vil ha vår! ... ikke snø!!God helg til deg :D

Thao

27.03.2015 klokka 15:03

Becca Alexandra: Så irriterende! Men nå skal problemet visst være løst :)

Thao

27.03.2015 klokka 15:04

Emma Olsen: Er helt enig med deg! Veldig irriterende, men nå er problemet løst :)

Thao

27.03.2015 klokka 15:05

Silje Eriksen: Det med avsnitter har jeg aldri opplevd, men det er jo kjipt at de ikke fikser det med en gang. Hvis de holdt på med tekniske endringer så hadde vi nok fått beskjed :) Ha en fin helg.

Skriv en ny kommentar