hits

Everyday makeup

10.03.2016
15:39

Her er noen av favoritt sminkene mine jeg bruker hver dag som jeg tenker jeg kunne vise dere.

1. Smashbox photo finish foundation primer i light. Denne bruker jeg som en base før jeg påfører foundation. Holder sminken lengre. Jeg har brukt den i en god stund nå og er kjempe fornøyd.

2. Bare minerals foundation medium beige i fargen N20. Siden jeg var rundt 14-15 år brukt foundation fra Bare I.D og kunne ikke ha byttet til et annet merke. Jeg synes det er viktig at huden får puste litt og siden sminken inneholder kun mineraler er sminken deres veldig bra. Jeg har heller ikke merket noen reaksjoner på huden min så dette er virkelig et pluss!

3. Bare minerals solpudder i fargen Warmth. I og med at solpudderet er veldig sterk, bruker jeg kun en bitteliten andel hver dag jeg påfører denne og det holder massevis. Da blir ikke ansiktet skjoldete og du ser heller ikke ut som en appelsin. Jeg påfører pudderet på panna, neseveggene, kinnet og litt på haka.

4. Diorshow extase mascara i fargen svart. Jeg har brukt denne mascaraen veldig lenge og har ikke byttet til en annen siden da. Dette er fordi jeg er veldig fornøyd med produktet, som gir meg det jeg trenger. Lengre vipper og mer volum. Vippene blir ikke tykke noe jeg synes passer meg bra. Jeg foretrekekr lengre vipper enn tykke vipper.

5. Burt's bees Vanilla bean leppepomade. Denne leppepomaden kjøpt deg nylig i Sverige, da de ikke har vanilje smaken i Norge. Hittil er jeg bare positiv til leppepomaden og sverger til Burt's bees sine leppepomader. Jeg har prøvd mange ulike leppepomader. Det har alltid endt til at jeg har fått reaksjoner og kløe ved å bruke eks. EOS sine leppepomader og babylips. Verdt å kjøpe!

Foto

4 kommentarer

Maren

10.03.2016 klokka 15:43

Mange fine produkter:):)

Julie Amundsen

10.03.2016 klokka 15:45

Elsker den primeren!

eveliin

10.03.2016 klokka 16:10

så mye bra sminkeprodukter:D

Ingrid

10.03.2016 klokka 18:45

Så fine produkter :)

Skriv en ny kommentar