hits

I eksamensbobla

07.05.2016
13:21


God dag. I disse dager er jeg midt oppi eksamensbobla og stresser ganske mye med å huske alt til mandag. Jeg gleder meg egentlig til å få det overstått, for dagen etterpå drar jeg hjem til Oslo. Dit skal jeg være i litt over en uke og tenker det skal bli så deilig å feire 17. Mai hjemme i den fine byen min. Jeg har skrevet noen innlegg som jeg skal poste utover dagene, vet ikke helt om det blir før eksamen eller om det blir etter. Men det kommer! Jeg tenkte også jeg skulle legge ut et innlegg om hvordan lese til eksamen, ulike strategier.

Til frokost i dag lagde jeg meg havregrøt med masse digg oppi. Elsker slike dager der man kan bruke lang tid på å lage frokost enn å stresse med frokosten for å rekke skolen. Havregrøten ble toppet med bringebær og blåbær, valnøtter, hasselnøtter, mandler, kokosmasse og kanel. Håper dere får en fin lørdag og måtte uken som kommer bli bra for dere. Nå skal jeg tilbringe hele dagen og i morgen på å lese enda mer.
 

Foto

3 kommentarer

Emilie-Therese

07.05.2016 klokka 13:48

Dette så kjempe godt ut :D

Masse lykke til med eksamen :)

Henriette Celin

07.05.2016 klokka 14:30

Det så rimelig digg ut ja!

Lykke til med lesingen ^^

Pernille

07.05.2016 klokka 15:04

Det så kjempegodt ut. Jeg er i eksamensbobla jeg også, som starter nå. Ønsker deg mase lykke til med arbeidet, så må du ha en kjempefin dag :)

Skriv en ny kommentar