hits

Når trening blir terapi

30.11.2016
17:09Hei dere. Nå har det vært en god stund siden jeg skrev et innlegg på bloggen. Jeg har rett og slett mista motivasjonen og det er jo kjipt. Uten å gå inn på detaljer har jeg mistet en person som jeg var veldig glad i. Jeg har det forsatt helt for jævlig. Det var som et slag i trynet å bare miste en fantastisk person på den måten. For en måned siden meldte jeg meg inn på Sprek 365, et treningssenter her i studiebygda og bruker trening som terapi. Det hjelper faktisk. Jeg har blitt fysisk sterk og den mentale helsen min er litt bedre. Treningssenteret er et sted der jeg kan blokkere alle følelsene mine, puste og bare være meg selv. Å koble ut fra verden. Det er bare meg og min musikk. Jeg har det ikke bra, men jeg innser at jeg må forvandle hverdagen min til å bli normal igjen. Vet faktisk ikke hvor lenge det kommer til å ta. Ting tar ting og jeg tar dag for dag. Nå er det treningen som er mitt første prioritet.

Nok om meg. Håper dere alle får en fin dag. Nå er det ikke lenge til juleferie!

Foto

Zuuma sushi

02.11.2016
19:05

Zuuma i Ålesund har den beste sushien i hele Møre og Romsdal. Det er litt dyrt der, men definitivt verdt prisen for de serverer maten så ferskt. Om du noen gang befinner deg i Ålesund må du innom her å spise sushi.

Foto

Oumph!

01.11.2016
11:55


God tirsdag. I går hadde jeg en kjøttfri dag der jeg kun skulle spise produkter som ikke er av fisk eller kjøtt. Dro på butikken og handla inn Oumph! Et Nytt produkt som Kiwi selger som er laget av soya. Dette passer veldig godt til pitabrød, mais og grønnsaker. Som dere ser brukte jeg Kesam som dressing. Nam. Ser ikke dette godt ut? Tips til dere som har kjøttfrie dager og ikke vet hva dere skal spise til middag.

Foto

Oatmeal & coffee

25.10.2016
12:02


God morgen! Hadde planer om å stå opp tidlig, men endte med at jeg sov en time lengre. Dagens frokost er inntatt sammen med kaffe. I dag ble det havregrøt med bringebær, blåbær og valnøttkjerner. Nam. Om en time drar jeg bort til skolen for å gjøre unna en del skolearbeid. Ha en fin dag dere.

Foto

New Perfume

22.10.2016
16:05

Hei dere. Jeg har det fortsatt ikke helt bra, men tar hver dag som kommer. Uansett, kjøpte denne parfymen før jeg dro til USA. Den har blitt en av mine favorittparfymer fordi den lukter nesten det samme som min Hypnose parfyme fra Lancome. Mon Paris fra Yves Saint Laurent. Den skulle visst nok ha vært nylansert for noen uker siden. Denne liker jeg veldig godt fordi den ikke er så sterk, men heller ikke veldig søt. Liker dufter som har duftnoter som vanilje og blomsteraktig duft. En liten anbefaling til dere alle som liker en litt søt parfyme. Ha en fin lørdag.

Foto

News from Sephora

16.10.2016
17:29Heisann. Kjøpte ikke så mye i LA, kjøpte bare litt klær og sminke. Dette var det jeg kjøpte på sminkebutikken Sephora. Kjøpte blant annet Bare Minerals foundation pudder, Anastasia Brow Primer voks, Clinique chubby stick sculpting contour og Smashbox contour kit. Noen som har prøvd Smashbox contour kit?
 

Foto

Boxed water is better

14.10.2016
18:20


Yes, indeed!
 

Foto

Tiden leger alle sår

12.10.2016
18:02
Hei dere. Nå er jeg hjemme i Oslo igjen. Kom i går kveld og blir i Oslo til neste uke. Jeg har det veldig tungt for tiden og det er masse følelser involvert. Må bruke tiden på å fokusere på skole, familie og venner. Men nå er det tilbake til hverdagen. Det var veldig varmt og koselig i Los Angeles, til tross for at det var et kort opphold. Tok ikke så mange bilder, men har blant annet vært på Abbot Kinney boulevard, Venice og Playa del Rey. Fikk endelig møtt noen av mine amerikanske venninner der så det var verdt turen. Skal nok tilbake en gang. Ha en fin onsdag!
 

Foto

Bomber

05.10.2016
17:42


Er ikke jakken stilig?
 

Foto

Life is too short

02.10.2016
16:45Hei dere. For to dager siden fikk jeg en veldig trist beskjed. Dette har ført til at jeg ikke klarer helt å konsentrere meg samtidig som at jeg har vondt i hjerte. Vil ikke gå inn på detaljer, men jeg kommer ikke til å oppdatere bloggen på en stund. Må prøve å la ting synke inn og prøve å fokusere på skolen og venner. På fredag flyr jeg over til Los Angeles der jeg blir i en uviss tid. Skal prøve å poste et innlegg når jeg er tilbake enten i Volda eller i Oslo. Ha det fint så lenge!

Foto

Hvitt gull kjede

30.09.2016
15:10


Hvitt gull halskjede med anheng av diamant. Er ikke denne fin? En liten gave til meg selv. God helg folkens.

Foto

Blåbær smoothie

29.09.2016
11:30God morgen. Nå er jeg hjemme i Oslo igjen og blir her til neste uke. Herregud så deilig det er å være tilbake til byen og tilbake til sivilisasjonen. Tok meg en liten treningsøkt i dag tidlig. Det var godt å få beina i arbeid igjen og trene styrke. Etter treningsøkten lagde jeg en blåbær smoothie av selvplukkede blåbær og bringebær. Toppet den med chiafrø og kokosmasse. Nam! Nå må jeg komme avgårde til HIOA's bibilotek for å lese til eksamen. Ha en fin torsdag.

Foto

Smoothie

21.09.2016
19:18

God kveld. I skrivende stund sitter jeg med en kald og god smoothie som jeg har laget etter treningsøkten min. Velfortjent etter trening. Hadde ikke smoothie maskinen min her så brukte foodprocessoren min og den funker som gull. Så et lite tips til dere som elsker å lage smoothie men som ikke har smoothie maskin tilgjengelig, bruk foodprocessor. 

Foto

Lights

18.09.2016
18:18Heisann! Nå er det lenge siden jeg har lagt ut et innlegg, har bare vært utrolig opptatt siden sist gang. Nå har jeg i hvertfall flyttet inn i en ny hybel og det skal bli deilig å være her til desember. Dette og neste år blir utrolig spennende. Jeg kommer ikke til å avsløre noe før alt faller på plass. På toppen av det har jeg fått meg en jobb i Volda. Nå starter jeg med et nytt skoleår, blanke ark og en ny "meg". Allerede i Oktober skal jeg gjøre noe som jeg synes er kult og som jeg tror dere kommer til å like. Gled dere! Her har dere faktisk noen bilder av dekorasjonen som henger på veggen på kjøkkenet. Ha en fin søndag.

Foto

Nicecream

01.09.2016
18:03


I går hadde jeg så sykt craving på iskrem så da bestemte jeg meg for å lage nicecream. Denne gangen ble det en bringebær nicecream toppet med mynteblader. Hadde i litt for mye koskosmelk så iskremen ble ikke så kompakt som jeg ville ha den. Så om dere har tenkt til å prøve å lage nicecream, vær varsom med mengde væske! Håper dere prøver å lage dette. 

Foto

Green smoothie

31.08.2016
17:26

God onsdag. I dag fristet det veldig med en spinat smoothie og jeg hadde spinat i kjøleskapet bestemte jeg meg for å lage en deilig og kald spinatsmoothie med eple, ingefær, lime og avokado. Nam. Ser ikke dette godt ut? Det høres faktisk ikke godt ut men den smaker veldig forfriskende og godt, i hvertfall hvis man har vaniljesukker i. Vi blogges!

Foto

Noen bilder fra Algarve

28.08.2016
17:54


 

Foto

A day in Porto

27.08.2016
18:50


Nest siste dag tok vi en langtur med leiebilen og kjørte til Porto, nord for Portugal. Porto er faktisk den nest største byen i Portugal, etter Lisboa. Vi var der kun i noen timer før vi dro hjem igjen. En skikkelig liten og sjarmerende by med trange gater og bakgårder. Det er sånn jeg liker det. Tok blant annet turen innom Clerigos Tower, Rua das Flores og Aliados.

Foto

Macarons from Nougat n tea

26.08.2016
19:38


Vi fant et koselig og veldig fint makronbutikk i Vilamoura havn. Et veldig fint sted med masse dyre båter og store båter. Har dessverre ingen bilder fra butikken eller stedet men har på en følelse at Vilamoura er rikingenes tilholdssted. Havnen er fylt med masse restauranter (mange som var dyre), gelato utsalgssbutikk og utested. Vi kapret oss disse makronene med smak av kaffe, sjokolade, vanilje, pistasj og pasjonsfrukt. Prisen var lik som i norge. 16 kr pr stk. Men det var verdt det!

Foto

Praia do castelo

25.08.2016
18:47

Dagen etter stod vi opp tidlig for å dra på noe bilsport. Vi var ferdig der rundt 12 og dro tilbake til hotellet for å gjøre oss klar for å dra på. Denne gangen var planen å dra til Praia da coelha men det var litt vanskelig å finne veien så vi dro til Praia do castelo istedenfor. Et veldig fint sted men stranden var ganske liten, noe jeg foretrekker. Den eneste ulempen var steinene på stranden samt under vannet. Veldig store og utrolig ubehagelig å gå på. Hadde forestilt meg at det var sand under vannet men det var det ikke. Fikk solt oss i noen timer før det bar videre hjem til hotellet for å dusje, stelle oss og spise middag. En skikkelig rolig dag.

Foto

Hanging by the pool

24.08.2016
17:59

Dagen etter tok vi en rolig dag der vi satt på solsengene på hotellet for å sole oss i noen timer og bade i bassenget. Bassengområdet på hotellet er relativt liten men det var greit å ligge der fordi det ikke var så mange der men vi fikk jo området for oss selv. Lå på solsengen med en halv vannmelon og nøt den i varmen. 

Foto

Praia de Sao Rafael

23.08.2016
18:26


På tirsdagen dro vi på en strand som het Praia de Sao Rafael og solte oss i noen timer. Det var veldig mange mennesker på stranden men wow, så fint det var her. Jeg skal definitivt tilbake hit om jeg skal tilbake til Algarve. 

Foto

Algar seco

20.08.2016
18:36


Siste ting på dagens liste var å besøke Algar seco og sjekke ut Carvoeiro boardwalk som lå rett ved siden av hverandre. Kjempe fint sted og fine grotter med blått og grønt vann. Det var mange som valgte å hoppe fra klippene og for å være helt ærlig så hadde jeg ikke gjort det selv i og med at bølgene var kraftige. Men utsikten var helt amazing og dette stedet må sjekkes ut dersom dere er i Algarve. 
 

Foto

Carvoeiro

19.08.2016
18:00
Fine, fine Portugal.

Foto

Ponta da piedade

18.08.2016
16:17Samme dag dro vi til en grotte som også er en plass der turister besøker. Ponta da piedade i Lagos. Se så fint det er her. Her kunne man leie en kano eller kajakk og padle. Vi gjorde ikke noen av de tingene for vi hadde litt dårlig tid men fint var det. 

Foto

Lagos

17.08.2016
17:45


Dag 2 ble brukt til å utforske Lagos. En veldig rolig og fin by med masse fine strender, grotter og palmer. Bare se på vannet!
 

Foto

Praia da rocha

15.08.2016
14:07
Ser ikke dette helt fantastisk ut? Første dagen dro vi på stranden for å sole oss i Portimao.

Foto

Blue

23.07.2016
16:23

Elsker detaljen på denne blusen, både mønsteret på den og at man må knyte blusen. Kjøpt for ikke så lenge siden og blusen er veldig behagelig å ha på seg i sommer. 

Nå er det under en måned til jeg har min første forelesning på høgskolen igjen og kjenner meg ganske tung av å tenke på det. Jeg ønsker ikke å dra tilbake til den fæle bygda, men hey må jeg så må jeg. Skal prøve å bite tenna sammen i 2 år til. I det siste har jeg lest litt på pensum til årets eksamen som jeg har i Desember. Bedre å være tidlig ute enn sent ute? Om noen uker skal jeg ta meg en ordentlig syden ferie der jeg skal slappe helt av og ikke tenke på skole. Noen andre som også skal reise?

Foto

We all scream for nicecream

11.07.2016
13:25


Etter å ha sett utallige mange Instagram bilder av nicecream måtte jeg bare teste dette ut og godt var det! Det finnes mange varianter av nicecream så jeg bestemte meg for å lage en avokado nicecream. som pynt brukte jeg blåbær, valnøtter og sjokolade. Nam! Tror jeg skal lage bringebær nicecream om ikke lenge. Ha en fin mandag. 

Foto

Beauty news

05.07.2016
17:47

Kjøpte nylig disse produktene på Kicks og gleder meg til å teste de ut. Burt's Bees Tinted Lip Balm & Lumene Blueberry Eyebrow Wax. 

Foto

Sushi for dinner

30.06.2016
17:41
Ser ikke dette bare sykt godt ut? Middagen har for lengst blitt spist opp. Middagen består av en sushi meny, 6 stk tempura maki og 6 stk laksemaki. Yumms. 

Foto

Smoothie love

28.06.2016
17:05


Elsker å lage smoothie etter trening. Denne gangen ble det en enkel smoothie av bringebær, jordbær og mango. Nam!

Foto

Nye TOMS

25.06.2016
16:33Er ikke disse fine? Jeg elsker mønsteret på dine nye skoene mine.

Foto

Lace

22.06.2016
17:55Elsker detaljen på denne blusen. Hva synes dere?

Foto

Smoothie after workout

21.06.2016
16:25Måtte bare lage meg en bringebær smoothie etter trening og det smakte utrolig godt! Ser ikke dette godt ut? Elsker å lage smoothie. Ha en fin tirsdag.

Foto

Pastel green

19.06.2016
14:04


Er ikke dette skjørtet fint? Elsker alt med pastel og gjøre og mener pastel er den fineste fargen du kan bruke på sommeren og våren. Klesskapet mitt består av altfor mange pastel farget klær og jeg liker det! Ha en fin søndag dere.
 

Foto

Smashed avocado

18.06.2016
10:35


God morgen. Jeg prøver å variere frokost måltidene mine og ikke spise det samme hele tiden. Valget i dag falt for smashed avocado på nystekte rundstykker, krydret med litt curry, salt, pepper og litt limesaft. Dette passer perfekt med ruccola også. Ser ikke dette godt ut? Om litt skal jeg ut og ta meg en liten løpetur. Ha en fin lørdag.

Foto

Sunt mellommåltid

15.06.2016
19:02
God kveld. Tenkte jeg skulle tipse dere om et sunt mellommåltid som like gjerne kan spises som frokost eller dessert, nemlig chiapudding! Super enkelt å lage chiapudding. Brukte 2-3 dl med havremelk og 3 spiseskje med chiafrø, litt kokosmasse og en halv ts med vaniljepulver. Lot blandingen stod over natten i kjøleskapet og valgte fyll som skyr, hjemmelaget granola og toppet det hele med fryste bringebær og mandelskiver. Håper dere alle prøver det! 
 

Foto

Smoothie bowl

14.06.2016
15:29Ukens første treningsøkt er gjennomført. Har blitt veldig aktiv på treningsfronten. Trente hele 6 ganger forrige uke! Håper det fortsetter slik gjennom hele sommerferien. Tok meg tid til å lage smoothie bowl etter treningsøkten med bringebær og mango. Toppet smoothien med bananer, jordbær, granola, kokosmasse, acai pulver og chiafrø. Ha en fin dag. 

Foto

Hippie

12.06.2016
18:07


Glemte minnekortet hjemme så da ble det mobilbilder. Ha en fin søndag.
 

Foto

Kickstart på dagen

09.06.2016
13:21

Smoothie bowl toppet med banan, jordbær, acai pulver, hjemmelaget granola, chia frø og  kokosmasse. En liten boost før jeg går i gang med styrke trening i dag. Håper dere får en fin tordag.

Foto

Sennepsskjørt

08.06.2016
18:07


Elsker stoffet på dette skjørtet. Utrolig behagelig å gå i. 

Foto

Vestkapp

07.06.2016
18:01

For noen uker siden dro jeg til Vestkapp i Sogn og Fjordane. Kan si at Vestkapp er det vestligste punktet i Norge. Var veldig uheldig med været den dagen, da det regna med mye tåke og vind på toppen men utsikten var så fint og turen var definitivt verdt det! Et kjempefint sted som jeg aldri kommer til å glemme. Ha en fin kveld.
 

Foto

Breakfast in bed

06.06.2016
12:20


God formiddag. Jeg har vært oppe i noen timer nå og skal straks ut døren for å utføre ukens første treningsøkt. Det blir så deilig. Frokosten bestod av Tine fyldig yoghurt med smak av pasjonsfrukt, toppet med hjemmelaget granola, tørket frukt og solbær. Klar for en beinhard økt nå. Ha en strålende dag, enten om det er sol eller regn ute.
 

Foto

Runde fuglefjell

05.06.2016
17:52


Foto

Sommerferie

04.06.2016
17:16

Hei dere. Nå er jeg endelig hjemme igjen i Oslo og nå har jeg søren meg sommerferie! Dette skoleåret har gått utrolig fort og jeg er snart halvveis i Bachelorgraden min. Utrolig deilig. Denne uken har jeg hatt det veldig travelt. Startet med hjemmeeksamen som varte fra mandag til torsdag. Jeg hadde ikke noe tid til å være sosial og var på pc'n flere timer i strekk for å få gjort ferdig eksamen. Samme dagen falt sensuren på medievitenskapseksamen og jeg var bombesikker på at jeg fikk stryk karakter. Denne frøkna her hadde hatt mareritt om å stryke. Dere kan gjette hvor nervepirrende det var å logge seg på Studentweb for å sjekke karakteren. Om jeg bestod? Visst for pokker! Jeg har aldri vært så lettet i hele mitt liv, da jeg får en del av lånet omgjort til omgjøringslån. Jeg kan nå nyte sommerferien med god samvittighet og tenke på at jeg har oppnådd 60 studiepoeng. Hurra!

På torsdag etter eksamen brukte jeg hele dagen på å vaske og rydde ned hybelplassen min. Jeg skal ikke bo på den samme plassen lenger. Jeg brukte også noen timer i går på å vaske skikkelig, for man vil jo såklart forlate stedet rent og at det ser ryddig ut. Fredag på ettermiddagen var det på tide å sette seg inni bilen og kjøre hjem til Oslo. Før jeg skulle hjem igjen tok jeg en kort stopp på det som må være Møre og Romsdals fineste strand. Her snakker vi om kritthvit, myk sand, ikke folksomt, skikkelig klart og blått hav. For en plass! Hit skal jeg i hvertfall tilbake.

Jeg har en del bilder som jeg tenker å poste. Den dette fordeler jeg utover uken. God helg og god sommer.
 

Foto

Bringebær smoothie

28.05.2016
13:58God lørdag. Humøret har vært ganske nede i det siste så jeg har ikke lagt ut noen nye innlegg. I dag er det sol på Sunnmøre og varm er det og. Da jeg tok en løpetur i morges kjente jeg varmen og lukten fra nyklippet gress og blomster. Etter trening bestemte jeg meg (spontant) for å dra på butikken for å kjøpe fryste bær slik at jeg kunne lage bringebær smoothie. Den ble veldig god, men litt for kompakt så jeg hadde oppi litt juice. Likevel smakte smoothien godt. Det har kanskje noe med at jeg brukte foodprossessor og ikke blender. Kos dere videre.

Foto

Nytt i

25.05.2016
16:40


Topp med hals fra Bikbok. Hva synes dere?
 

Foto

Homemade granola

24.05.2016
13:08Da er jeg tilbake i bygda, noe som relativt suger sykt mye, men jeg får bare prøve å gjøre det beste ut av situasjonen. Skal jo kun være her i litt over en uke før jeg drar hjem og tar sommerferie!

I dag bestemte jeg meg for å lage hjemmelaget granola med chiafrø, sesamfrø, mandler, tørket frukt osv. Resultatet ble godt og jeg lagde masse, slik at det holder til flere uker. Bare å si i fra dersom dere vil ha oppskriften. Nå skal jeg tilbringe den tomme tiden på å se på serier. Ha en fin dag.
 

Foto

Braids

22.05.2016
15:38

Hva synes dere?

Foto

Dagen i går

18.05.2016
18:50

Dagen i går oppsummert med stikkord: Lavkarbo pavlova kake, hvit maxi kjole, altfor mye alkohol, morro, sol og varme i Oslo by. Håper alle hadde en heidundranes dag.
 

Foto

MBMJ enamel dics pendant

14.05.2016
16:14


Marc By Marc Jacobs enemal disc pendant smykke i blå. Jeg elsker den. Hva synes dere?

Foto

After workout boost

13.05.2016
11:54

God morgen. Etter treningen i dag bestemte jeg meg for å lage smoothie bowl som mellommåltid. Den bestod av blåbær, jordbær, banan, yoghurt toppet med chiafrø, kokosmasse, müsli og litt frukt. Nå skal jeg til byen for å gjøre noen ærender. Ha en fin fredag.
 

Foto

Chiapudding med skyr

10.05.2016
12:00


God morgen! I går før jeg skulle legge meg bestemte jeg meg for å lage chiapudding som vanlig, men denne gangen toppet jeg den med skyr med smak av jordbær, bringebær, blåbær, tørket mandler og hasselnøtter samt valnøtter.  Nam! En veldig god og mettende frokost. Håper dere får en fin tirsdag. Jeg føler egentlig ikke at det er tirsdag i dag, mye av gruppen til at jeg har hatt eksamen. Men nå har jeg en liten ferie før det er i gang med hjemmeeksamen i slutten av denne måneden. Kos dere masse i solen.
 

Foto

I eksamensbobla

07.05.2016
13:21


God dag. I disse dager er jeg midt oppi eksamensbobla og stresser ganske mye med å huske alt til mandag. Jeg gleder meg egentlig til å få det overstått, for dagen etterpå drar jeg hjem til Oslo. Dit skal jeg være i litt over en uke og tenker det skal bli så deilig å feire 17. Mai hjemme i den fine byen min. Jeg har skrevet noen innlegg som jeg skal poste utover dagene, vet ikke helt om det blir før eksamen eller om det blir etter. Men det kommer! Jeg tenkte også jeg skulle legge ut et innlegg om hvordan lese til eksamen, ulike strategier.

Til frokost i dag lagde jeg meg havregrøt med masse digg oppi. Elsker slike dager der man kan bruke lang tid på å lage frokost enn å stresse med frokosten for å rekke skolen. Havregrøten ble toppet med bringebær og blåbær, valnøtter, hasselnøtter, mandler, kokosmasse og kanel. Håper dere får en fin lørdag og måtte uken som kommer bli bra for dere. Nå skal jeg tilbringe hele dagen og i morgen på å lese enda mer.
 

Foto

Vår i Ørsta

02.05.2016
15:13


I dag er været så fint her på Sunnmøre derfor bestemte jeg meg for å dra til Ørsta, kjøpe ismokka og sitte ute ved kaia. Møre og Romsdal er ganske fint når det er sol og varmt. Se på disse bildene her da! Resten av dagen tenker jeg å lese til eksamen som jeg har om nøyaktig en uke. Ha en fin dag.

Foto

Skinn

01.05.2016
15:29

 

Foto

Maxi skjørt

30.04.2016
12:15
Maxi skjørt har blitt veldig populært i det siste. Om sommeren liker jeg å kombinere et basic maxi skjørt (gjerne med slitt) med en denim jakke over. Jeg kjøpte dette maxi skjørtet for en stund siden og har da brukt skjørtet jevnlig. Digger spesielt fargen, da den er nøytral og passer med andre plagg. Skjørtet er stroppløs og er i fargen grå.
 

Foto

Baked apple

29.04.2016
15:23

Foto

Must have: spring

28.04.2016
16:35Våren er endelig her og det er på tide å pakke bort strikk gensere, tykke jakker og ullklær. Nå er det denim jacket som gjelder. Jeg elsker denim jakken min o bruker den veldig ofte når det er vår og sommer. En lys denim jakke passer perfekt sammen med en hvit bukse og en lys topp. Det beste av alt er at du ikke trenger å ha på deg noe ytterjakke under denim jakken. Denim plagget blir sett på som en ytterjakke. Sprit det opp med en blomsterkranse som hår tilbehør og du er da klar til å gå ut døren!Foto

Fresh lemonade

26.04.2016
19:04


God kveld. I Skrivende stund sitter jeg i stua med et glass lemonade i hånda. På bunnen har jeg hatt i granateple. Tenkte å ha noe godt å drikke mens jeg drukner i pensum bøker. Bare 13 dagaer til Medievitenskapseksamen og jeg har fortsatt ikke kontroll på pensum. Noe av det verste jeg vet er vitenskapsstudier. Herlighet så tungt og så mye teorier det er snakk om. Om jeg faktisk består på eksamen er det bare snakk om mirakel. Jeg har heldigvis ingen forelesninger igjen dette semesteret men jeg må lese pensum å egenhånd. Dette skal gå greit!

Foto

Simply red

23.04.2016
15:31

Foto

All black

22.04.2016
18:44
Nå stikker jeg ut. God helg folkens!
 

Foto

Måltid etter trening

13.04.2016
15:30

Jeg kom akkurat hjem fra en liten treningsøkt ute og lagde meg havregrøt. Jeg hadde ikke mer av vanlig melk igjen og brukte derfor sjokolade oatly melk. Toppet grøten med granateple, pecan og valnøtter, kokosmasse, vaniljesukker og kanel. Nam. Noen av dere ville at jeg skulle legge ut oppskriften til sjokoladepannekakene som jeg lagde i går og det skal jeg gjøre til uken. Nå må jeg fortsette å lese til eksamen som jeg har om noen få uker. Ha en fin onsdag.

Foto

Sjokolade pannekaker

12.04.2016
15:44


Hei. Jeg bestemte meg for å lage sjokoladepannekaker til frokost i dag med bringebær og nøtter. Nam.

Nå har jeg vært tilbake i bygda i 8 dager og for å være helt ærlig så suger det. Jeg skulle ønske jeg kunne fortelle og skrive ned alt som foregår oppi hodet mitt, men for meg så blir det altfor privat. Jeg har ikke villet å brette mitt privatliv på denne fotobloggen nettopp fordi bloggen min handler om bilder som jeg har tatt og jeg ønsker å ta avstand fra å blotte meg selv på nettet. Men det jeg kan fortelle er at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre til høsten. Etter å ha vært Volda i over et halvt år føler jeg ikke at dette er mitt hjem. Hjemmet mitt vil alltid være i Oslo. Plassen min er i Oslo. Hovedstaden er en del som sterker personligheten min. Bygda er bare et sted jeg oppholder meg i. Nå har jeg i hvertfall skrevet mer om mitt liv enn det jeg burde. Ha en fin tirsdag!

Foto

Reiseantrekk ➣ Strømstad

28.03.2016
17:48

I går dro jeg til Strømstad for å handle litt og for å komme meg bort fra Oslo. Været var ikke på sitt beste, men det var verdt turen. Genseren er nylig kjøpt på Bikbok.

Foto

Smoothie med håndplukkede blåbær

22.03.2016
15:54


God tirsdag. Til frokost i dag lagde jeg meg smoothie, en blåbær variant der blåbærene er håndplukkede. Toppet blåbæren med müsli, kokosmasse og chiafrø. Nam.

Det er så utrolig deilig å være hjemme igjen. Å kunne sove i en stor seng samt bli dullet med og slippe å lage mat, vaske opp eller vaske klær. Jeg liker det veldig godt. I daf skal jeg bare slappe av og ta det rolig. Tenkte jeg skulle legge meg tidlig i morgen for jeg har noen ærender jeg må gjøre i morgen. Ha en fin trisdag folkens.

Foto

Military green

21.03.2016
16:25

Hva synes dere?

Foto

Hummus in a jar

13.03.2016
19:24

God kveld. Jeg har brukt denne søndagen til å slappe av, se på filmer og å lage hummus. Lurer heller på om bloggen min blir en matblogg istedenfor haha. Jeg lader opp til uken og det er kun 4 dager til påskeferie. Det blir så deilig. Jeg skal dra hjem til Oslo og være der i 2 uker før jeg drar tilbake opp hit. En liten avbrekk fra skolen er nødvendig.

Uansett, hummus passer til alt mulig. Man kan ha det på brødskiven som pålegg, som tilbehør til fisk og kjøtt eller som dipp. Dette må dere prøve ut. Ha en fortsatt fin søndag.

Foto

Lace it up

12.03.2016
18:30


God lørdag! Om ikke lenge skal jeg ut av døra for å dra på en bursdagsfeiring til en bekjent av meg. Kos dere masse i kveld.

Foto

Everyday makeup

10.03.2016
15:39

Her er noen av favoritt sminkene mine jeg bruker hver dag som jeg tenker jeg kunne vise dere.

1. Smashbox photo finish foundation primer i light. Denne bruker jeg som en base før jeg påfører foundation. Holder sminken lengre. Jeg har brukt den i en god stund nå og er kjempe fornøyd.

2. Bare minerals foundation medium beige i fargen N20. Siden jeg var rundt 14-15 år brukt foundation fra Bare I.D og kunne ikke ha byttet til et annet merke. Jeg synes det er viktig at huden får puste litt og siden sminken inneholder kun mineraler er sminken deres veldig bra. Jeg har heller ikke merket noen reaksjoner på huden min så dette er virkelig et pluss!

3. Bare minerals solpudder i fargen Warmth. I og med at solpudderet er veldig sterk, bruker jeg kun en bitteliten andel hver dag jeg påfører denne og det holder massevis. Da blir ikke ansiktet skjoldete og du ser heller ikke ut som en appelsin. Jeg påfører pudderet på panna, neseveggene, kinnet og litt på haka.

4. Diorshow extase mascara i fargen svart. Jeg har brukt denne mascaraen veldig lenge og har ikke byttet til en annen siden da. Dette er fordi jeg er veldig fornøyd med produktet, som gir meg det jeg trenger. Lengre vipper og mer volum. Vippene blir ikke tykke noe jeg synes passer meg bra. Jeg foretrekekr lengre vipper enn tykke vipper.

5. Burt's bees Vanilla bean leppepomade. Denne leppepomaden kjøpt deg nylig i Sverige, da de ikke har vanilje smaken i Norge. Hittil er jeg bare positiv til leppepomaden og sverger til Burt's bees sine leppepomader. Jeg har prøvd mange ulike leppepomader. Det har alltid endt til at jeg har fått reaksjoner og kløe ved å bruke eks. EOS sine leppepomader og babylips. Verdt å kjøpe!

Foto

Det går mot lysere tider

08.03.2016
16:44Våknet i dag til sol og varme og bestemte meg for å ta en løpetur. Så ufatterlig delig å kunne løpe ute igjen etter en lang vinter. Etter den lille treningsøkten min lagde jeg meg chiapudding med bær som jeg spiste. Dette ble mellommåltidet mitt, sammen med vitamin vann. Nå blir det ikke mørkt før klokken er rundt 19:00 som er så sykt deilig. Er det bare meg som blir glad når det er sol? Jeg merker at humøret hjelper litt. Om litt skal jeg dra til butikken for å lage dagens middag. Jeg tenkte jeg skulle legge meg tidlig, da jeg skal opp rundt 11 for å dra på skolen. Ha en fin tirsdag videre.

 

Foto

Godøya

07.03.2016
15:29

For en søt, liten øy. I går dro jeg til Godøy i Giske kommune for å besøke Alnes fyrtårn og tittet meg rundt omgivelsene. Utsikten var faktisk ikke så verst men jeg kunne aldri ha tenkt meg å bo på en liten øy. Fint var det i hvertfall.
 

Foto

Fjellstua Aksla

05.03.2016
15:33


Er helt forelsket i denne byen her. Så koselig og mye mer liv i byen. Elsker Ålesund by. Se på denne utsikten her da.

Foto

Marc by Marc Jacobs halskjede

04.03.2016
16:04Da jeg var i Oslo dro jeg innom Marc By Marc Jacobs butikken for å se om de hadde smykker på salg og det hadde de. Kapret meg det siste halskjede som dere ser på bilde over. Anhenget er en fløyte i sølv. Veldig enkelt smykke, noe jeg liker. Er ikke denne fin?

 

Foto

Morning breakfast

03.03.2016
11:17


God morgen. Nå er jeg hjemme igjen etter en liten tur hjem. Deilig å kunne avkoble seg litt, men nå er det tilbake til det samme gamle. Jeg har ikke skole i dag, og derfor disket jeg opp noe godt til frokost. Smashes avocado toast med karri, lime og sennepsfrø med ruccola på toppen, samt omelett. Jeg har fortsatt mye skolearbeid å gjøre og må snart få ræva i gir. Ha en fin torsdag!

Foto

Antrekk

27.02.2016
10:40

God morgen. Dette er reiseantrekket mitt. Det er alltid så deilig og behagelig å gå i skinnbukser når man skal sitte lenge i en buss eller bil. Jeg skal nemlig ta bussen hjem til Oslo i dag. Blir deilig å koble litt av og komme tilbake til den fine byen min. Håper dere alle får en fin lørdag.

Foto

Forever 21

26.02.2016
12:59


God fredag. I dag fyller jeg 21 år og shit jeg kan ikke tro at jeg er halvveis 42 år. Herregud, jeg føler meg gammel allerede. Lagde sjokoladepannekaker med rørte bringebær til lunsj i dag. Jeg har egentlig veldig mye jeg skal få unnagjort før vennene mine kommer til meg for å ha vors og før jeg drar i morgen.
 

Foto

Yoghurt sweets

25.02.2016
19:38Sunn snacks i hverdagen. Bringebær dyppet i yoghurt med koksmasse. Nam!
 

Foto

Sparkly uggs

23.02.2016
15:38

Jeg kjøpte disse uggs skoene for 3-4 år siden i USA. Det er blåe uggs med sølv paljetter og synes de var kule på den tid. Nå har jeg veldig delt mening om  skoene, siden jeg synes de ser så sykt fjortiss ut. Ironisk nok var jeg vel fjortiss på den tid da jeg spontant dro til kassa for å betale uggs skoene. De er veldig behagelige å gå i, men jeg merker at folk stirrer når jeg går med disse. Jeg tenker heller ikke å selge skoene, da de er gamle og veldig møkkete. Man kan skifte mønster på disse skoene som dere ser på det ene bildet. Hva synes du om skoene? Noe du kunne ha gått i selv?
 

Foto

Non-stop med snø

22.02.2016
19:19


God kveld! Her på vestlandet har det snødd i hele dag. Snøen har enda ikke gitt seg. Veldig trist og surt fordi jeg hadde håpet på at været ble varmere og mildere. Får satse på at våren kommer veldig snart. Jeg har lenge tenkt på å flytte til et varmere strøk, med ny kultur og nytt miljø. Et utvekslingsopphold i utlandet høres ikke dumt ut? Jeg må bestemme meg i September om jeg vil dra på utveksling og hvilket land det eventuelt. Inntil da holder jeg for meg selv akkurat hvor jeg vil dra. Noen som har dratt på utveksling før?

Foto

Før trening

21.02.2016
11:04

God morgen. Stod opp tidlig i dag for å rekke å ta en liten treningsøkt. Før jeg trener spiser jeg alltid yoghurt med nøtter, acai pulver og bær. Liten og lett frokost. Ha en fin søndag.

Foto

Weekend pancakes

19.02.2016
14:31


Fredagspannekaker. Disse består av blant annet chiafrø, kardemomme, mager kesam, havregryn og sammalt grov hvete. Bringebær og blåbær kompott har jeg laget selv. God helg!

Foto

Speltlompe pizza

16.02.2016
12:02

God tirsdag! Til lunsj i dag lagde jeg meg speltlompe pizza med ruccola og mager kesam. Dette metter ganske mye samtidig som at det smaker så godt. Noen som ble fristet? Nå er jeg på vei ut døra for å filme til en skoleoppgave før jeg skal tilbringe resten av dagen på skolebiblioteket for å lese pensum. Ganske kjedelig men må uansett gjennom det. Vi snakkes.

Foto

Kaffe på morgenen

15.02.2016
11:27

God formiddag! Jeg våknet for 2 timer siden og gjorde meg klar til å dra på skolen da jeg fikk beskjed på Facebook at det ikke var undervisning i dag. Sykt irriterende å få den beskjeden 15 minutter før man egentlig må dra for å rekke skolen. Vel, jeg hadde i hvertfall god tid til å lage meg en god frokost og kaffe. Denne dagen skal jeg bruke på å lese pensum og slappe av hjemme. Ha en fin mandag!

Foto

Sunday funday

14.02.2016
15:28


God søndag. Jeg bestemte meg for å bake boller med sjokolade og noen boller med epler, kanel og sukrin i. Jeg brukte havremel og sammalt grov mel. Resultatet ble helt ok, men jeg skulle ønske de ble litt større under stekeprosessen. Det er mulig jeg har gjort noe galt, men de ble ikke brent og godt smakte det. Disse skulle jeg gjerne ha gitt til min kjære mor, siden det er morsdag i dag. Men det går nok ikke. Får ta det når jeg er hjemme i Oslo. Nyt søndagen så lenge dere kan. Jeg har en hektisk uke foran meg så noe skal jeg slappe av før mandagen starter for fullt!

Foto

Cozy

09.02.2016
17:31

God tirsdag. Jeg er fortsatt syk og formen er veldig redusert. Men kom meg opp til skolen tilslutt. Følte for å ha på meg en deilig og myk cardigan til skolen i dag for å holde meg varm. Genseren er ny og kjøpte den nylig. I kveld blir det opp til studenthuset for å se på revy. Håper dere alle får en fin dag.

Foto

Marc by Marc Jacobs bolt studs

08.02.2016
16:21
Er ikke disse så fine? Kjøpte dem for noen dager siden og angrer ikke i det hele tatt! Veldig minimalistisk og det er det jeg liker. Fargen er i rosé gull og passer perfekt til alle slags antrekk.

Foto

Pancakes for breakfast

07.02.2016
15:07
God søndag! Da jeg våknet i dag fant jeg ut at jeg ville ha havrepannekaker til frokost. Lille meg har klart å bli syk og jeg valgte å dra ut 2 dager på rad. Veldig dumt i grunn. Jeg gadd ikke å lage en stor frokost, så derfor ble det pannekaker. Greit å kunne variere hva man spiser også. Toppet havrepannekakene med banan og frosne bringebær. Om det er noen som vil ha oppskriften så skrik ut! Forøvrig blir denne søndagen en rolig dag og jeg skal slappe av og prøve å bli frisk igjen. Men det er ikke lett når hodet verker, halsen er sår, vond og nesa renner. Tenkte jeg skulle stikke en tur bort til butikken og kjøpe varer slik at jeg kan bake boller i dag. Håper søndagen behandler dere bra.

Foto

Strikk

06.02.2016
17:41

Kjøpt på Bikbok. Hva synes dere?

Foto

You deserve better

05.02.2016
18:18

Denne genseren er så fin. Kjøpt for noen dager siden og den har blitt en favoritt i klesskapet. Veldig varm og deilig å ha på seg i vinterværet.  Endelig helg og det betyr tid til å slappe av. Jeg har blitt invitert til to fester denne helgen, men frister lite å ligge i senga og være fyllesyk 2 dager på rad. Skal se an hva jeg gjør, men jeg skal i hvertfall ut og være sosial. Håper dere får en fin helg!

Foto

Hals

04.02.2016
15:46

Foto

Ny knitwear

03.02.2016
15:32
For noen dager siden kjøpte jeg denne genseren på Bikbok da de hadde salg. I og med at jeg ikke har så mange strikkgenser her, var og er jeg på utkikk etter strikkgensere. Denne er så behagelig og deilig å gå i.

Foto

Chiapudding

29.01.2016
16:14

God fredag! Kom hjem fra skolen klokken 12 og har laget meg en deilig mellommåltid som jeg vil dele med dere. Chiapudding med granateple, kokosmasse, mango,druer og hasselnøtt. Nam! Jeg brukte 2 spiseskje med chiafrø og 2 dl med kokosmelk. Man kan også bruke mandelmelk og soyamelk men da burde man ha oppi Sukrin for å søte blandingen litt. I kveld skal jeg bort til noen venner for å ha en spillkveld. Kommer til å sove over fordi "Tor" kommer til bygda. Ha en fin helg dere.

Foto

Naturen

27.01.2016
15:39
Her om dagen bestemte jeg og en kompis i klassen å ta oss en liten gåtur rundt Rotevannet. Nå som det ikke er mye is og snø bakken passet det perfekt å få beveget seg litt. Sprøtt å tenke på at det var 6 pluss grader den dagen!

Foto

Leather pants

25.01.2016
18:08

God mandag! Ny uke, nye muligheter. For meg kunne jeg ikke ha vært mer lykkelig. Alt det tunge som har dratt meg fysisk og psykisk ned har blitt borte. Nå skal det bli deilig med forandringer og en ny "meg."  Over til overskriften, har jeg fått noe nytt i kleskapet mitt. For noen dager siden kjøpte jeg denne skinnbuksa fra Bikbok, uten å prøve den satt den på meg så sykt bra. Jeg har et elsk forhold til denim og skinnbukser. Man kan aldri få nok av slike ting. Jeg tipper vel at det er flere som digger skinnbukse?

Foto

Meg og mitt

20.01.2016
13:14


En liten hei fra meg. I det siste har jeg tenkt på meg selv og mitt og klarnet tankene mine. Om du ikke føler deg lykkelig må du komme deg bort fra situasjonen med en gang. Jeg legger den tunge tiden min bak og fokuserer på livet mitt framover. Nå er det meg mot verden! Jeg har mye å se frem til i det kommende året og gleder meg til å fortelle dere alt hva jeg har gjort. I mellomtiden skal jeg legge kostholdet om og trene masse. Dessuten har jeg kuttet ut svin og spiser kun kylling, fisk og okse (?) Jeg begynner smått og skal omsider kutte ut okse og kylling. Dette blir så spennende! Nå venter en forelesning før jeg skal på kjøretime. Ønsker dere en fin dag.

Foto

Ålesund

08.01.2016
17:20

Hei og god fredag! For en tid tilbake dro jegtil Ålesund da vi valgte å dra til Atlanterparken. Jeg tok en liten stopp i  Ålesund sentrum for å kikke. En veldig fin og koselig by og jeg skulle ønske jeg hadde bodd i Ålesund eller i Molde istedenfor Volda. Trives best å bo i en "storby." God helg dere!

Foto

Dovre

05.01.2016
14:53


Foto

Smoothie in a bowl

22.12.2015
11:14
Hei og god morgen. Tenk at det bare er 2 dager til julaften! Tiden flyr ufatterlig fort unna og før jeg vet ord av det, er jeg ferdig med bachelor graden min. Bare 3 år igjen. Har hatt problemer med å poste og logge meg inn på blogg.no så derfor har det ikke kommet noen noe innlegg. Jeg skal straks bort på treningssenteret for å fullføre ukens andre treningsøkt før jeg drar til familien til kjæresten. Blir der over jul. Aller først skal jeg dytte i meg denne smoothien før jeg fyker avgårde. Ha en fin dag.

Foto

Ulsteinvik

07.12.2015
12:12


Hei dere. Endelig er jeg hjemme igjen og nå har jeg faktisk juleferie! Utrolig deilig. Juleferien min startet på fredag og dro hjem etter julebordet med klassen. Nå har jeg ingen flere eksamener igjen å tenkte på og har jobbet ræva av meg de siste ukene på å bli ferdig med dem. For en uke siden dro jeg til Ulsteinvik og knipset noen bilder i det snøen hadde kommet på Vestlandet. Det er så koselig å være der når det snør, men samtidig er det godt å være hjemme i Oslo også. I og med at jeg ikke har skole før neste semester starter igjen, skal jeg få til å blogge hver dag. 

Nå er jeg på vei til trening, så dere får ha en fin dag! Flere som har juleferie?

Foto

Molde at nighttime

02.12.2015
16:20For en uke siden dro jeg til Molde for å utforske byen og dra innom for å se Atlanterhavsvegen. Kom ganske sent så fikk dessverre ikke sett så mye av broen (?) Men jeg fikk i hvertfall oppleve den fine og lille byen. Molde minner meg om Drøbak for å si det sånn. Nå er det jul i Molde også og det kjente utrolig godt å vandre rundt i gatene i Molde sentrum. En koselig liten by. Jeg spiste en god og deilig pizza på restauranten Glass som virkelig er å anbefale. God service og mat. Dit skal jeg neste gang når jeg er i byen.

Foto

Antrekk fra bursdagsfeiringen

01.12.2015
14:31


Hei. Sitter midt oppi det eksamensstresset så har ikke tid til å oppdatere bloggen så ofte. Heldigvis der dette den siste eksamen og på fredag kan jeg puste lettet ut. For to uker siden var jeg i et bursdagsfeiring for min kjære venninne i Volda. Dette hadde jeg på meg. Jeg hadde ikke lyst til å pynte meg noe særlig, da jeg skulle ta bussen hjem til Oslo den kvelden. En sen og brisen Thao rakk bussen 5 minutter før den skulle dra fra holderplassen!

Foto

Mellommåltid med Skyr

09.11.2015
13:48
Mandag, ny uke, nye muligheter. Denne uken har jeg mye på agendaen. Internpraksisen er heldigvis over på fredag og i mellomtiden skal jeg lese masse til min neste eksamen. Jeg tok meg en løpetur før skolen i dag og etter den lille treningsøkten min lagde jeg meg en god og mettende mellommåltid. Jeg valgte å spise blåbær yoghurt fra Skyr og valgte topping som acai pulver, en dæsj med vaniljesukker, kokosmasse, bringebær, bjørnebær, granateple og hasselnøtter. Jeg kunne ihvertfall spise "lunsjen" min med god samvittighet. 

Jeg gleder meg til lørdag, for da drar jeg nemlig hjem til Oslo igjen og blir der i 4 dager. Blir deilig å se noen kjente ansikter igjen. Det er faktisk ikke lenge til jeg har juleferie. Siste eksamen skal leveres inn 4. Desember! Den 5. Desember drar jeg ned til Oslo for å være hjemme i en måned. Det skal bli veldig godt å komme hjem til mor og far. Når har du juleferie?

Foto

Blåbær smoothie med solbær

07.11.2015
14:03
For noen uker siden dro pappa på skogstur der han hadde plukket masse blåbær, rips og solbær hjem. Derfor valgte jeg å ta i bruk litt av bærene han hadde tatt med seg hjem. Jeg lagde en blåbær smoothie med solbær og jammen meg var den ikke god! Smoothien var litt sur, så jeg hadde oppi 2 ts med sukrin. For en herlig måte å starte dagen sin på. Nå skal jeg tilbringe par timer foran pc'n før jeg skal møte en kompis i byen. Håper lørdagen behandler dere bra.

Foto

Starten på en deilig morgen

06.11.2015
11:30God morgen og god fredag! Før skolen dag kastet jeg i meg en deilig og god frokost som bestod av havregrøt toppet med kokosmasse, valnøtter og blåbær og masse kanel. Greit med antioksidanter i kroppen. Rett etter skolen i dag tar jeg flyet hjem til Oslo og blir der kun over helga. Dette blir en stressende helg for meg, i og med at jeg har Intern praksis midt oppi det hele. Men det skal gå greit. Ha en strålende dag!

Foto

Melshornet & Saudehornet

05.11.2015
14:50


Foto

Siden sist

09.10.2015
10:07God morgen! Jeg har ikke oppdatert bloggen på lenge og mye har skjedd siden da. Jeg er hjemme i Oslo igjen og har vært hjemme siden lørdag forrige uke. Men om et par timer vender jeg snuten mot Volda igjen. Jeg har fått meg mange koselig venner og har vært sosial med de hver dag. Studielivet? Kjenner studiepresset allerede. Jeg har hatt hjemmeeksamen siden fredag forrige uke og har nå endelig levert min første hjemmeeksamen på Høgskolen! Håper bare at oppgaven jeg har skrevet blir godkjent. Foruten om det har jeg vært hjemme og møtt mine venner igjen. Veldig stas. Jeg har også brukt tiden min på fjelltur for å finne ut av det kaotiske livet mitt, uten å komme til en konklusjon. Alt jeg vet er at jeg må begynne å tenke på meg selv og ikke være så dumsnill. Uansett, håper dere får en fin helg! Skal prøve å bli bedre til å poste ut bilder.

Foto

Volda you so fine

20.09.2015
15:36

Noen dager før skolestart bestemte jeg å dra opp til Rotsethornet. Voldas høyeste fjell? Jeg var veldig heldig med været men turen var ganske krevende. Til syvende og sist var turen verdt det! Blir nok flere fjelltur i løpet av årene. I skrivende stund er jeg på en fjelltur med en venninne i klassen. Turen går til Melshornet. Tenker å poste et innlegg om turen til Ålesund snart. Ha en fin søndag.

Foto

Chiapudding med granateple

13.09.2015
18:56

God kveld! Akkurat nå sitter jeg og ser på Masterchef Norge, reprise. I og med at jeg brukte kokosmelk til middag i går, brukte jeg resten av det til å lage chiapudding. Ingenting slår en god og deilig "dessert" med chiapudding. Denne gangen brukte jeg ikke kokosmelk lett, men den vanlige. Skulle kanskje ha brukt den lette versjonen. Chiapuddingen toppet jeg med granateple, acaipulver, sukring og valnøtter. Nam! Om litt må jeg starte på pensumlesinga så nå må jeg runde av. Ønsker dere alle en fin kveld.

Foto

Mettende frokost

09.09.2015
14:29

I dag startet jeg ikke på skolen før kvart over 10, og bestemte meg for å lage en sykt god frokost. Den bestod av vanilje yoghurt, kiwi, granateple, drysset på med kokosmasse, acai pulver og valnøttkjerne. Nam! Om litt skal jeg ta meg en løpetur og senere blir det pensumlesing og Quiz kveld. Ha en fin onsdag!

Foto

Litt snikksnakk

28.08.2015
13:32


Nå er det sykt lenge siden jeg har lagt ut noen innlegg eller bilder forsåvidt. Har vært opptatt med flytting og fadderuke. Studerer nå på Høgskulen i Volda og fadderuken var forrige uke. Veldig redusert etter alkohol hver eneste dag og begynner å bli lei av alkoholen. Har også vært opptatt med skole og pensumlesing. Veldig stor overgang fra videregående skole til høgskolen men dette går nok bra! Har allerede eksamen i September (hjemmeeksamen) så kommer til å blogge mindre. Skulle bare gi fra en lyd. Jeg lever og har det bra.

Foto

By Malene Birger Arabian Flower bag

14.08.2015
11:10


God morgen! Akkurat nå er jeg på vei opp til Volda så dette er et forhåndsskrevet innlegg. Har siklet etter denne vesken så lenge jeg kan huske og nå er den endelig min! Kjøpte den i går, i og med at jeg trengte en skoleveske. Da ble det denne. Har i størrelsen Grinolas som er den største i den serien. Perfekt til ha oppi bøker og en 15-tommers pc, samt at den kan brukes på reise. Elsker den!

Foto

Tidenes frokost

12.08.2015
09:11


God morgen. Lagde en utrolig god frokost i dag og tenkte jeg skulle dele den med dere. Min favoritt frokost må være naturell yoghurt med frukt müsli, toppet med kiwi, druer, jordbær, granateple, kokosmasse og nøtter. Alt dette toppes med acaipulver. Nam! Siden jeg ikke hadde druer og nøtter hjemme så hadde jeg ikke de tingene oppi. Denne frokosten kan nytes og man blir mett ganske lenge. Perfekt og effektiv frokost dersom man er på farta! Ha en fin dag. 

Foto

Stockholm snaps

09.08.2015
15:28

Tok for det meste bare bilder på lørdagen da jeg var i Stockholm. Søndag brukte jeg tiden på å finne et spisested slik at jeg kunne spise en sen frokost før jeg dro hjemover. Dro først til Ladurée for å kjøpe makroner og dro videre til Skansen djurgård og så på dyr. Fikk blant annet sett på seler, ugler, reinsdyr og lemur. Senere på kvelden dro jeg ut å spiste på Exit louinge and bar. Et sted jeg virkelig ikke anbefaler!

Foto

Stockholm antrekk

03.08.2015
19:34Shit, nå ble det en lang, ufrivillig pause fra min side. Husker ikke sist gang jeg la ut et innlegg. I helgen har jeg vært i Stockholm. Var der bare til i går og dro sent på fredag. Dette hadde jeg på meg på lørdag da jeg utforsket Stockholm by. Legger ut noen bilder fra turen senere. Ha en fin kveld dere.

Foto

Fresh fruits in the summer

07.07.2015
14:54


Ingenting er bedre enn å spise oppkuttede frukt på terassen. Jeg koser meg i mitt eget selskap. Viktig å få i seg frukt hver dag.

Foto

Antrekk fra i går

27.06.2015
14:39

 
Håper alle hadde en fin fredagskveld. Det hadde ihvertfall jeg. Øvelseskjørte litt med pappa og vi dro en tur til butikken.  Må nesten sette igang med å vaske rommet. Har mye å gjøre i dag før jeg skal på fest med en venninne. Ha en fin lørdag!

Foto

Gårsdagens antrekk

26.06.2015
13:46


Antrekk fra i går. Ha en fin fredag dere!

Foto

Detox vann med mynte

18.06.2015
13:25


Nå har det gått en god stund siden jeg postet noe på bloggen. Jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal blogge om, så derfor har det vært stille.

 Akkurat nå er jeg på langkjøring så dette er et forhåndsskrevet innlegg. I går lagde jeg meg verdens beste drikke, nemlig detox vann med mynte blader, agurk, ananas og noen skiver lime. Utrolig bra kombo og anbefaler alle som synes å drikke vann er kjedelig om å skjære enten frukt eller grønnsak i vannglasset. Dette gir en forfriskende smak og det blir kanskje litt lettere å huske på at man må drikke vann ofte. Sunnere enn brus og energi drikker er det også. Ønsker dere alle en fin dag!

Foto

Fullkornspasta med squash

03.06.2015
17:30


Dagens middag består av fullkornspasta med karbonade kjøttdeig, squash og ruccola. Ha en fin dag dere!

Foto

Gårsdagens antrekk

01.06.2015
15:05


I går var jeg ute på Tjuvholmen med en venninne og fikk hun til å ta bilder av meg. Kan trygt si at bare 1/10 av bildene ble brukbare.. Huff. Ha en fin dag dere!

Foto

Toms

29.05.2015
12:29


Akkurat nå befinner jeg meg på jobb, så dette er et forhåndsskrevet innlegg. Jeg har et annet TOMS par som jeg tenkte å legge ut, for jeg elsker måten skoen er designet på. Skal vise dere det så fort jeg har fått tatt bilder av skoene. Ha en fin helg!

Foto

Regnværsdag

28.05.2015
15:17


Vinduet mitt ser skikkelig møkkete og skittent ut etter all pollen som flyr rundt omkring i luften. Hvordan er været hos deg?

Foto

17. Mai antrekk

21.05.2015
17:10

  
Denne kjolen hadde jeg på meg på 17. Mai. Fargen passer fint til 17. mai og angrer ikke på at jeg kjøpte den. Dessuten kan den brukes flere ganger, i andre anledninger. Elsker detaljen på ryggen! Den har en åpen rygg og jeg synes kjoler som viser rygg er så elegante. Tenker at jeg skal gi barnet mitt Bergensbunad. Mamma sin side er derifra og jeg ble født i Bergen. Hva er vel ikke bedre å vise hvor man er fra? Jeg synes også at Bergensbunaden er så mye finere enn Laksevåg bunaden.  Men jeg har ingen planer om å ha et barn før om en god stund! Det er andre ting jeg prioriterer og å ha et barn er ikke noe jeg ser på som viktig.  Ønsker dere en fin torsdag!

Foto

Søtpotet pizza

20.05.2015
20:11

"
Etter dagens treningsøkt var det godt å lage en sunn middag. Dagens middag består av søtpotet pizza der jeg brukte paprika, sopp, mørbradbiff og ost som fyll. Lagde også hjemmelaget tomatsaus til å ha på pizzaen. Jeg toppet pizzaen med frisk ruccola og avokado.

Foto

Påsatte negler

19.05.2015
15:22Nå er det ca. en uke siden jeg har oppdatert bloggen. Har ikke motivasjon til å blogge og har ikke noe å blogge om. Jeg vet at det er kjedelig å legge ut bare matbilder, så jeg prøver å variere innleggene mine. Uansett, for noen dager siden satt jeg på fake negler, i og med at det var 17.mai. Siden neglene var så lange, valgte jeg å klippe de litt. Men det er jo sykt vanskelig å klippe falske negler og resultatet ble til at de ble ujevne. Derfor ser de sykt rare ut og noen er korte, mens andre er lange. Ønsker dere en fin tirsdag.

Foto

Klipt meg

13.05.2015
18:16

  
Hadde ikke klipt meg på mer enn 2 år og jeg trengte en forandring. Nå føles hodet mye lettere med det lange håret bort. Alle slitte tupper og fliser er borte. Hva synes du?

Foto

Vitaminbombe

10.05.2015
17:31


Smoothie in a bowl med blåbær, avokado, bringebær og banan. Pyntet med kiwi, müsli, chiafrø, valnøtt og acaipulver. Jeg har ingenting å blogge om, så derfor kommer det en del smoothie bilder på bloggen. Dessuten har jeg null motivasjon til å blogge. Forslag på hva jeg kan blogge om?

Foto

Breakie

08.05.2015
15:41


Viktig å ha frokost i magen før en treningsøkt. Dagens frokost bestod av yoghurt med smak av vanilje, toppet med frukt müsli (?) ferske jordbær, kiwi og acai pulver. Nam! Ha en herlig helg dere.

Foto

Smoothie in a bowl

06.05.2015
15:40


En tykk smoothie in a bowl, med smak av mango, vanilje, kokos og banan. Toppet med kiwi og blåbær. Perfekt etter trening.

Foto

Kjøleskapsgrøt til frokost

05.05.2015
14:51


God ettermiddag! Frokosten har for lengst blitt spist og har blitt ferdig med dagens treningsøkt. . Frokosten bestod av kjøleskapsgrøt med chiafrø, acaipulver og en smak av vanilje. Toppet grøten med ferske jordbær og blåbær. Kaffe måtte jeg også ha. Uten kaffe duger ikke dagen heller. Foretrekker å drikke mocca. Ha en fin dag. 

Foto

Diorshow Extase

03.05.2015
15:31


Noen som bruker samme mascara som meg?

Foto

Alternativ sunn frokost

02.05.2015
14:17


Hjemmelagde rundstykker med bland annet ferske jordbær, toppet med chiafrø og acaipulver. Nam!

Foto

Braid

29.04.2015
18:33

>

Foto

Leather details

22.04.2015
19:20

Foto

Flettedilla

20.04.2015
14:26

Foto

Søtpotet pizza

18.04.2015
20:25


God kveld! Her om dagen lagde jeg søtpotetpizza med kyllingfilet som fyll. Overraskende nok ble de så vellykket, og det er jo ganske sunt også! Det ble lite fyll siden jeg ikke hadde så særlig mye å bruke hjemme og hadde ikke ruccola hjemme, så måtte ty til isbergsalat. Ser ikke delikat ut i hvertfall. Skrik ut om dere vil at jeg skal dele oppskriften. 

Foto

Nytt i klesskapet; Lene Orvik collection

17.04.2015
15:16


Fikk kapret meg denne fine skinnbuksen fra Lene Orvik sin kolleksjon i går. Den er litt baggy, men det er greit med litt variasjon. Hva synes dere?

Foto

Havregrøt med vanilje & acai pulver

16.04.2015
14:50


Perfekt før en treningsøkt!

Foto

Smashed avocado & hjemmelaget brød

15.04.2015
14:01Foto

Sommerfugl øredobber

12.04.2015
15:58


Er ikke disse søte? Fikk dem i gave og har aldri brukt dem, men det skal jeg nå!

Foto

Lavkarbo pavlova kake

11.04.2015
20:11


Lovte meg selv at denne bloggen ikke skulle være en typisk matblogg men nå har jeg søren meg klart det og! Sånn skjer når jeg går tom for ideér om hva jeg kan ta bilder av og blogge om det, uten at det blir så sykt uinteressant for dere. Men nå smeller jeg på meg par kakebilder som er laget av sukrin. Sunnere alternativ til kaker generelt. Pavlova kaken ble perfekt og pyntet kaken med kremfløte, jordbær, dragefrukt, bjørnebær og bringebær. Gadd ikke å ta bilder av hele kaken for dumme meg klarte å knekke kaken i 3 da jeg prøvde å løfte kaken og plassere den på et stort fat. Haha, herregud så dum jeg er.  Ønsker dere en fin helg!

Foto

Min lille essie samling

10.04.2015
13:29

Foto

Scented candle

07.04.2015
15:00


For en stund siden var jeg innom Bikbok og kjøpte meg noen plagg. Med på kjøpet fikk jeg denne duftlyset fra butikken. Jeg selv elsker duftlys. Det lukter så godt og i tillegg så spres den gode lukten over hele rommet. Voluspa sine duftlys er himmelsk! Dessverre er de litt i stive pris, så dermed kjøper jeg dem ikke ofte. Mine favoritter er Pomegranate Blood Oranges HER Apricot & Aprilia Metallo HER og Crisp Champagne Classic HER. Så mange gode duftlys. Jeg skulle gjerne ha kjøpt alle sammen. Hvilken Voluspa duftlys er din favoritt?

Foto

Macarons

06.04.2015
17:52Herlige makroner fra Sebastien Bruno. 

Foto

Mango sorbet is

05.04.2015
18:49
Hjemmelaget mango og ananas sorbet is. Raskt, enkelt og sunn dessert for alle.

Foto

Pineapple juice

03.04.2015
20:58Ferskpresset ananasjuice med eple. Nam!

Foto

Flash tattoos

01.04.2015
15:11

  

Hva synes du om flash tattoos?

Foto

Sunne havrepannekaker

30.03.2015
17:58

Foto

Something new, something old

29.03.2015
15:42Nytt: By Malene Birger iPhone 4/4S deksel i gul.

Foto

Havregrøt til frokost

28.03.2015
11:33

Havregrøt med jordbær, blåbær, druer, nøtter og kanel.

Foto

Favoritt smykker atm

27.03.2015
14:40Armbånd fått fra min beste "vertsfamilie" fra Phoenix, øredobber fått fra tante og "Love" halskjede kjøpt i USA.

Foto

Agurkjuice med galiamelon & mynte

26.03.2015
14:18

  

Lagde agurkjuice med galiamelon, mynte og limesaft for litt siden. Utrolig godt, inneholder viktige mineraler. Noen som har smakt agurkjuice før?

Foto

Sunne havrevafler

25.03.2015
18:10

Ettersom det er den internasjonale vaffeldagen i dag, måtte jeg lage vafler. Disse er sunne, laget med havregryn, sammalt grov mel og du kan spise dem med god samvittighet. Toppet vaflene med ferske jordbær, kokosmasse, hakkede nøtter og blåbær. Nam! Skrik ut om noen vil ha oppskriften, så skal jeg lage et innlegg om det. Ha en fin dag.

 

Foto

Victoria's secret Sexy Little Things Noir Tease

24.03.2015
16:27


Fikk denne til min 18 års bursdag av en venninne og har siden blitt hekta på den. Den lukter så godt! Definitivt en av mine favoritter. Hvilken Victoria's secret parfyme er din favoritt?

Foto

Perfect for breakie

23.03.2015
18:39Chiapudding med kiwi, valnøtter, kokosmasse er den nest perfekte frokosten man kan lage. Denne gangen brukte jeg soyamelk istedenfor kokosmelk og brukte en halv ts med vaniljesukker. Bedre blir det ikke. Om dere skulle lage chiapudding, husk å røre i blandingen godt og rett før du legger deg, ellers vil frøene havne på bunnen og bli klumpete. Ble mobilbilder i dag fordi kameraet gikk tom for batteri og hadde ikke tid til å lade den fordi jeg måtte på jobb. Håper dere har hatt en fin dag.

Foto

Snø i Mars

22.03.2015
18:13

Våknet opp til et syn av dette... Fy så deprimerende. Jeg som hadde tenkt å ta en løpetur ute. Jeg er så lei. Hvordan er været hos dere i dag?

Foto

A cup of soymilk

20.03.2015
21:34

  

Etter en god middag, sitter jeg nå og nyter en herlig og hjemmelaget soyamelk. Nam. Smaker best når man lager den selv. Det blir en helt rolig kveld på meg og i morgen skal jeg tilbringe lørdagen min med kjæresten. Håper dere får en fin kveld!

Foto

Viktig å ta vare på huden sin

19.03.2015
20:56


Clarins Paris Cleansing milk, Clarins Paris Toning lotion, Avéne Thermal Spring water face mist, vitamin a cream, Shea håndkrem.

Disse produktene bruker jeg fast, rett før jeg legger meg. A krem er et must når huden min er tørr og trenger fuktighet. Det er viktig å ta vare på huden sin. Hva slags produkter bruker dere på kvelden til huden deres?

Foto

Sunn kveldssnacks

18.03.2015
21:18Nå sitter jeg i senga med tv'n på og drikker ferskpresset appelsinjuice samt at jeg spiser granateple. Dette er det jeg kaller for sunn kveldssnacks. Ha en fin kveld og håper morgendagen blir bra.

Foto

Smashed avocado toast

18.03.2015
14:40


I dag morges lagde jeg meg en super god frokost. Most avokado på brødskive, toppet med havsalt, pepper og litt karri (som ble for mye karri.) Men ellers smakte den utrolig godt. Prøv å lag most avokado hjemme med karri og ulike slag av krydder. Det er jo så godt!

Foto

Watch shaped as heart

17.03.2015
14:30


Denne klokken fikk jeg av min vertsmor da jeg bodde i USA. Føler jeg aldri har hatt anledning til å bruke den, men skal prøve å få brukt den så mye som mulig. Synes i bunn og grunn at den er en fin klokke. Hva synes du?

Foto

Har det travelt

16.03.2015
13:42

 

Ny uke, nye muligheter. Jeg har i hvertfall ganske travelt om dagen, hvis ikke det er jobb så er det noe helt annet. Skal likevel prøve å skvise inn et innlegg i dag. Nå er jeg snart på vei ut døra. Ha en fin mandag!

Foto

Avocado for breakfast today

15.03.2015
12:47


Krydret med pepper og havsalt.

Foto

Beauty needs

12.03.2015
20:21

MAC leppestift Please me , Helena Rubinstein Lash Queen Feline mascara, Makeup Mekka Eyeliner, Avéne Thermal Spring water mist & øyenskygge i fargen Tourmaline. 

Hva slags sminke bruker du hver dag?

Foto

Min converse samling

12.03.2015
14:12Flere enn meg som digger Converse sko?

Foto

Spring is up

11.03.2015
14:20Mekket et antrekk jeg synes er fint å bruke nå som det er vår! For å sprite det opp, kan man bruke blomsterhår accessories på håret. Skjørtet er mye finere i virkeligheten.

Foto

Must have everyday

10.03.2015
13:46


// Hals

Hva er ditt must have everyday? 

Foto

Gratulerer alle kvinner og jenter

08.03.2015
16:20I dag er det den internasjonale kvinnedagen og derfor tenkte jeg å gratulere alle kvinner og jenter på denne jordkloden. Jeg synes det er ekstra stas at kvinner får litt oppmerksomhet i dag. Ha en fin søndag!

Foto

Bildedryss: Budapest del I

07.03.2015
17:08

  

 Åh, jeg er helt forelsket i byen Budapest! Jeg hadde tenkt til å legge ut dette innlegget i går, men jeg var helt utmattet etter jobb. I helgene har jeg bedre tid og kan disponere mye av tiden min på bloggen. Bildene ovenfor er tatt med speilrefleks og det kommer del 2, med mobilbilder. Det var noen som ønsket at jeg skulle lage en shopping og spise guide så den kommer iløpet av neste uke tenker jeg. Ha en fin helg!

Foto

Innkjøp fra Budapest

05.03.2015
13:14


 // Passholder & bagasje tag, truse fra Victoria's secret 

// Ansikts-kroppsmaske fra Lush

// Pysj fra Womans secret

// Jakke fra Bershka

// Skinnjakke fra Pull & Bear

// Starbucks krus fra Starbucks i Budapest

 // Primer fra Taxfree på Gardermoen.

Krusen med melkesjokolade formet som kaniner fikk jeg i gave fra en bestemor. Kjøpte også et sett med undertøy fra Womans secret, men synes det er unødvendig å ta med her. Lykke at de har en Victoria's secret i Budapest!

Foto

Hjemme fra Budapest

02.03.2015
18:34Nå er jeg hjemme fra en fantastisk tur i Budapest, Ungarn. Jeg har masse bilder å legge ut, men jeg kom akkurat hjem fra flyplassen og tenker jeg skal spise middag og se på serier før jeg legger meg. I morgen tidlig drar jeg på jobb og skal jobbe til 4, så da skal jeg legge ut et innlegg eller to. Om noen vil ha en liten guide på shopping og spisesteder i Budapest, så er det bare å si i fra. Tusen takk for alle fine kommentarene jeg har fått på bloggen. Dere er snille. Ha en fin kveld. 

Foto

20 år i dag

26.02.2015
07:57Om litt drar jeg på jobb, jobber heldigvis bare til 3 i dag. Etter det må jeg dra til Storo for å levere noen papirer til jobbkontoret. Senere i kveld skal jeg på bursdagsmiddag på fridays med noen venner. Blir koselig å spise med dem og feire med dem. Tenk at jeg endelig er 20! Nå begynner jeg å bli gammel. Haha. Ha en fin torsdag!

Foto

Stroke of brilliance

25.02.2015
15:49

Her har jeg brukt fargen ballet slippers under paljett fargene. Paljettfargene jeg har brukt er lyseblå og rød-rosa aktig. Fargene heter a cut above & stroke of brilliance. Disse er luxeffects. Alle neglelakkene er fra ESSIE. 

Foto

Middagsantrekk og blodig skrubbsår

23.02.2015
14:27Dette hadde jeg på meg på lørdagen, da jeg var på middag/ vors hos en venninne som feiret sin 21 års bursdag. Det var kjempe koselig og vi hadde en vellykket kveld. Da klokken ble elleve måtte vi skynde oss for å rekke t-banen fordi resten av jentegjengen skulle videre til Lawo. På vei hjem falt jeg og fikk et kraftig sår i kneet. Måtte skynde meg hjem for å rense og behandle såret.

 Det ser ikke ille ut, men kan love deg at det ser verre ut i virkeligheten.

Foto

Noe nytt i klesskapet

21.02.2015
15:33Rett etter jobb i går, dro jeg innom Gina Tricot og kjøpte dette skinnskjørtet som jeg skal bruke på bursdagen til onkelen til kjæresten min. Skjørtet er både fint, har en enkel stil og jeg gleder meg til å bruke skjørtet. Har en lignende wrapped up skjørt.

Må straks hoppe i dusjen og gjøre meg klar til middag og vors hos en venninne. Rett etter det skal jeg til kjæresten min og være med han før jeg tar kvelden. Hva skal du i dag? Ha en fin helg dere! 

Foto

Valentines frisyre

16.02.2015
17:34

    

Denne frisyren lagde jeg på valentines day. Ganske enkelt, men dette er en innoversflette, hvis det ga mening. Gi lyd om dere har lyst at jeg skal vise dere fremgangsmåten. Ha en fin mandag!

Foto

Teller ned til 27. Februar

04.02.2015
18:02

Bilder tatt fra weheartit

 Håper onsdagen har behandlet dere bra. Jeg har kikket på bilder av byen jeg skal til. Dagen etter jeg fyller 20 år, skal jeg ut å reise. Dette blir bare en weekend tur, men gleder meg til å utforske byen og det blir kanskje litt shopping. Klarer dere å gjette hvor jeg skal utifra bildene? Det er i Europa. Jeg gleder meg masse!

Foto

Flowerpower

02.02.2015
18:31

  

Topp- Bikbok

Det er mandag og ny uke! Ser frem til en veldig fin uke.  Ha en fin mandag!

Foto

Stay up all night

31.01.2015
18:18Denne søte pysjamasen kjøpte jeg for en stund siden på Bikbok. Jeg trengte en ny pysj og falt for denne med shorts. Shortsen har knapper i midten, noe som gjør shortsen litt spesiell. Så står det " Slumber party" bak. Den skal jeg bruke flere ganger. Ha en fin helg dere. :)

Foto

Dagens antrekk

29.01.2015
17:33


Genser - forever21. Klokke- Daniel Wellington

Ha en fin torsdag!

 

Foto

Drømmer meg bort...

26.01.2015
18:06Jeg blir aldri lei av å se på dette bildet, eller alle bildene fra Hawaii turen min. Blir utrolig deprimert av været i Norge og gleder meg til å dra tilbake til Oahu. Fantastiske Kailua beach i Hawaii. Ha en fin Mandag!

Foto

Havregrøt med masse godt oppi

22.01.2015
17:45


Havregrøt med blåbær, kiwi og masse kanel. Perfekt før en treningsøkt. Flere som liker havregrøt?

Foto

No time for that

18.01.2015
18:32Fine klokken fra Daniel Wellington.

Foto

New in the wardrobe

13.01.2015
20:41

  

Haha, at jeg klarer å legge ut bilder av ansiktet mitt for WOW, noen har visst drukna i solpudderet. Sjeldent at jeg bommer så mye men herregud, når skal man lære? I hvertfall så har jeg nylig kjøpt den rosa cardiganen på bilde. Den er utrolig behagelig å gå i og veldig varm i tillegg. Prøver så godt jeg kan å gå i lyse farger. Hva synes dere?  Håper tirsdagen har behandlet dere bra. Ha en fin kveld!

Foto

Weekend

09.01.2015
17:57Klokke- Daniel Wellington. Halskjede- Macy's. Topp- Forever21.

Nå må jeg løpe! Skal ut med en venninne. God helg!

Foto

Kosesokker

05.01.2015
19:47

  Kjøpt på Cubus, utrolig behagelig å gå i. Elsker dem.

Foto

Blanke ark

01.01.2015
18:41
Godt nyttår! Håper dere alle hadde en fin feiring i går med venner og kjære. Starter året med blanke ark og det er rettferdig. Dette er antrekket mitt i går og gikk for skjørt med aztec mønster. Ha en fin kveld.

Foto

Peach

29.12.2014
20:58Klokke fra Daniel Wellington og genser fra HM.

Foto

Tilbakeblikk; Hawaii

20.12.2014
23:18Jeg var innom bloggen til Anniken og så på alle de fine bildene hun har lagt ut av øya. Dette fikk meg til å lengte etter paradiset og måtte legge ut noen bilder av da jeg var i Honolulu, April 2013. Gud som jeg savner det! Alle minnene jeg skapte med en herlig gjeng. Savner også det fine været. 

Foto

Det er ikke noe som er bedre enn...

04.12.2014
21:30

  

Å være nydusjet i rene klær og ligge i nyvasket sengetrekk og tøy. For en herlig lukt! Beste tingen i verden. Flere som er enige eller er det bare meg?

Foto

Makroner

01.12.2014
17:19Flere enn meg som elsker makroner?

Foto

Første søndag i advent

30.11.2014
20:27

Nå er det ikke lenge igjen til jul. I Morgen er det 23 dager til og i mellomtiden kan man bruke tiden sin på å dekorere huset med masse julepynt, dra på julehandler med venner, kose seg med julefilmer, klementiner, gløgg og pepperkaker. Jeg gleder meg i hvertfall til jul, selv om jeg ikke har julestemning enda. Tror det er fordi det snør lite fortiden? Muligens det. Ha en fin søndag da dere.

Foto

Snow

28.11.2014
23:09Nå har det kommet snø til Oslo! Heldigvis ikke så mye, men håper det holder til julaften. Nå er det ikke lenge til igjen faktisk, bare 26 dager igjen. Det er fint med litt snø, men så lenge det ikke er altfor mye er jeg fornøyd.
Har det kommet snø der du bor? 

Foto

Ullgenser

24.11.2014
14:14

Foto

Wrapped skirt

17.11.2014
14:20

  

Foto

Ring by Lene Orvik

15.11.2014
13:56


Perlering fra bikbokbyleneorvik. Hva synes du?

Foto

Avokado som pålegg

12.11.2014
15:24

 

Avokado kan brukes til mye annet enn for eksempel til Guacamole. Jeg er en av de som elsker å bruke avokado som pålegg på brødskivene mine på morgenen, som frokost måltid. Man kan skjære avokadoen i skiver, eller lage smashed avokado på brødskiva. Jeg går for en enkel variant, skjærer den i skiver og legger dem på skiven, krydre avokadoen og vips, så er den klar til å spises! Det er super smart å spise det som pålegg. Jeg får et lite kick inni meg etter måltidet, for avokadoen inneholder både vitaminer og sunn mettet fett. Da holder man seg mett i flere timer. Her har jeg brukt soyasaus på skivene. Den ene skiven med avokadoen har jeg brukt salt, pepper og provence. Den andre skiven er kylling pålegg med omelett og ruccola. Melk drikker jeg hver morgen. Flere enn meg som elsker å bruke avokado på brødskivene?

Foto

Burt's bees

10.11.2014
15:35


Denne er med pomegranate oil. Hvilken leppepomade bruker du?

Foto

Marc Jacobs Daisy Dream

09.11.2014
16:55

For øyeblikket er jeg ikke hjemme og har dessverre ikke med meg speilrefleks så da blir det mobilblogg!

Kjæresten overrasket meg med denne fine tingen, Marc Jacobs Daisy Dream parfyme da han kom hjem fra London. Er så evig takknemlig! Jeg fortalte han at dette stod på ønskelista mi til jul men fikk den nå. Kjærestepoeng altså. Jeg er i hvertfall veldig fornøyd med overraskelsen. Snille kjæresten min

Foto

Nature

04.11.2014
15:27
Foto

Detox vann

26.10.2014
15:30


Med sitron, agurk, ingefær og granateple. Inneholder mange gode kilder som antioksidant og vitaminer. Prøv det selv.

Foto

Perledilla

21.10.2014
23:04


Genser- Forever21 Denim bukse- GAP Klokke - Daniel Wellington

Hei. Dette ble en ganske sen oppdatering. Dagen har gått i ett. Stod opp litt tidlig i dag for å levere noen jobb søknader og deretter har jeg hatt noen avtaler her og der. Er i hvertfall hjemme nå. Det er så sykt kaldt for tiden så man må gå med jakke for å ikke fryse ihjel.  Dette var antrekket for i dag og enda var det kaldt synes jeg. Genseren dere ser på bilde er med masse små perler på, men det ser man kanskje ikke så godt på bildene. Nå tar jeg kvelden! Håper dere har hatt en fin dag!

Foto

Knitwear er et must for høsten

18.10.2014
15:31

Strikkgenser- ONLY Denim bukse- Cubus. 

Når jeg skriver at jeg skal bli bedre på å blogge, så skjer det aldri. Aner ikke hvorfor men jeg tror det har noe med at jeg glemmer som oftest å knipse bilder til bloggen, men skal prøve å blogge så mye som jeg kan. Setter stor pris på alle som stikker innom bloggen og legger igjen hyggelige kommentarer. Dere er søte.Skal straks ut og levere noen jobbsøknader. Ha en fin lørdag! 

Foto

Chinchilly

06.10.2014
16:18

 

Dette er favoritt fargen min når det gjelder høstnegler. Fargen heter chinchilly og er fra essie. Liker å gå i sennepsfarget klær og lysegrå til høsten. Hvilken farge er din høstfarge?

Foto

New in my wardrobe

23.09.2014
17:45Denne Ralph Lauren skjorten fikk jeg av min tante for noen dager siden. Bruker sjeldent rosa men synes denne var kjempe søt. Skal bruke den oftere. Modellen heter LS Parken Oxford w Crest.

Og tusen takk for alle fine kommentarene jeg har fått inne på bloggen. Setter pris på hver av en av dere som bruker tid på å kommentere på bloggen min. Skal definitivt blogge mye oftere. Ha en fin dag folkens. 

#foto #mote #antrekk 

Foto

Favoritt høstgenser

22.09.2014
15:53Genser fra Bikbok, klokke fra Daniel Wellington.

#foto #mote #antrekk 

Foto

Behagelig antrekk for dagen

15.09.2014
19:53
Foto

Antrekk for dagen

05.09.2014
19:42Skjørt- Gina Tricot. Genser- Forever 21.

#foto #mote #outfit


Foto

Tom for idéer

03.09.2014
17:39

Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal blogge om, eller ta bilder av. Alt blir jo nesten det samme hver gang, enten så er det motebilder eller så er det annet tøv jeg har klart å knipse med kameraet mitt. Nå går jeg tom for idéer så da setter jeg stor pris på om du kommer med forslag på hva du har lyst å se mer på bloggen min!

 

Foto

Høstjakken

01.09.2014
16:34Fra forever21. Nå som høsten er her, er det greit å ta fram en varm jakke. Jeg bruker alltid skinnjakke på høsten. På forever21 finnes det mange fine jakker. Deriblant er denne og denne min favoritt! Hva slags jakke bruker du når det er høst?

Foto

Detaljer fra soverommet mitt

28.08.2014
17:07
Foto

I sminkepungen min

25.08.2014
18:09Rosa kam såkalt Tangle Teezer. Anastasia Beverly Hills Beauty Express Kit i fargen Brunette. Den inneholder voks krem for bryn, kost for brynene, 3 sjablonger og highlighter. Dior Extase Instant Lash Plumping mascara i svart. Max Factor Lasting Performance foundation i natural Beige. Bare minerals Matte foundation i Medium Beige og solpudder i fargen Warmth. Clinique kompakt pudder i matte beige.

#skjønnhet #makeup 

Foto

Mintfarget knitwear med perler

20.08.2014
17:01

  
Knitwear- forever21

Foto

La pelosa

17.08.2014
19:36

Bildene er fra La pelosa som ligger i Stintino i Sardinia. Det ble en kjøretur på 3 timer og da kjæresten og jeg kom dit var klokken rundt 4-5. Etter å ha lest på nettet at La pelosa beach er den mest peneste og beste stranda, måtte vi sjekke ut stedet. Det var stappfullt på stranda da vi var der så vi bestemte oss for å dra til en annen Strand men vi spiste middag ved La Pelosa med en fantastisk utsikt og god mat. Dette er en Strand jeg ikke anbefaler å dra fordi det rett og slett er stappfullt. Du må ligge inntil folk og det blir bare mas. Stranda er i seg selv fin, men jeg kunne ikke ha tenkt å dra til denne stranda igjen. #foto #italia #sommer #strand
Foto

Dyreparken

05.08.2014
17:51

">   

For noen dager siden var jeg i dyreparken i Kristiansand med kjæresten. Der fikk vi sett mange fine dyr, men fikk dessverre ikke sett papegøyene. Hubroen var i hvertfall favoritten til kjæresten siden han elsker ugler. Det var mange søte små og store dyr som fikk meg til å smile. Det er verdt en tur innom om dere liker dyreparker og søte, bedårende dyr. 

#foto #dyr #ferie 

Foto

Hjemme fra Sardinia

30.07.2014
17:22

    

Hei dere! Har brukt de siste timene på å redigere bilder fra turen. Kom hjem sent i går og har sovet ut til halv 2 i dag. Jeg tror ikke jeg kommer til å legge ut alle bildene jeg har tatt, men heller bare de som skiller seg ut. Jeg har jo bare tatt bilder av stranda for det meste. Tok flere bilder på iphonen enn speilrefleksen min som jeg også tenkte å legge ut. Det var i hvertfall en kjempe fin tur med kjæresten og vi koste oss masse med skikkelig god mat og billig drikke.

#ferie #sommer #italia

 

Foto

Bedre frokost blir det ikke

12.07.2014
13:48Hei dere. Stod opp halv 1 og tok meg et forfriskende dusj. Føler meg ren og opplagt etter å ha dusjet. Spiste for litt siden havregrøt med ferske bringebær og blåbær. Det er det jeg elsker mest! Jeg brukte en variant av AXA sine havregrøt pakker med rosiner og vaniljesmak. Uheldigvis for meg, var ikke den originale og vanlige AXA pakken i butikken der hvor jeg bor, så da ble det denne. Ulempen er kanskje at det er litt for mye sukker i den. Men uansett så liker jeg veldig godt havregrøt med friske bær og pecan nøtter. Dersom du har på kanel over blir det ekstra godt. Det er ingenting som kan slå havregrøt synes jeg. 

#foto #mat #sunt 

Foto

Blue Avenue maintain

08.07.2014
20:26

Om nøyaktig 7 dager er jeg i Sardinia og hva passer vel ikke bedre enn å lakke ferienegler til reisen? Jeg valgte å bruke en mørkeblå variant av Essie farge kolleksjonen som passet havet. De har så utrolig mange fine farger og jeg anbefaler dere å sjekke ut hjemmesiden deres for fargene. Jeg elsker denne fargen her!

#foto #essie #skjønnhet

Foto

Detox water

05.07.2014
20:03

 

Det er ikke noen hemmelighet at jeg har blitt helt hekta på det såkalte Detox water. Ikke bare smaker vannet godt, men det er utrolig sunt og bra for kroppen! Man får så mye vitaminer og andre antioksidanter fra frukt gjennom detox water. Fordelen er at man føler seg veldig opplagt og frisk etter å ha drukket dette. Som dere ser på bildene, har jeg brukt noen skiver med lime og noen skiver med agurk. Det smaker så godt. Det eneste jeg har gjort er å skjære noen skiver med agurk og lime og puttet det inni VOSS flaska mi og fylt opp flaska med kaldt vann. Det er vedig praktisk, for man kan ta med flaska si overalt. Jeg synes at detox water smaker best med grapefrukt som nektarin, pasjonsfrukt osv sammen med mint og/ eller med basilikumblader. Forrige gang jeg drakk dette, brukte jeg bringebær med mintblader. det smaker fortsatt veldig godt! Du kan også bruke grønnsaker som gulrot, ingefær, selleri osv. Av frukt kan du både bruke bær eller andre frukt sammen med urter som mint. Mtint lukter så godt! Det er bare å prøve seg fram til hva man foretrekker, men jeg er sikker at dere kommer til å bli hekta etter å ha drukket det ett par ganger. :)

#sunt  #detox #foto #drikke

Foto

Avslappet antrekk

02.07.2014
15:26


Topp og bukse - bikbok. Cardigan - only. Klokke - Daniel Wellington. Halsskjede- ginatricot

Nå har jeg prøvd å laste ned photoshop i 3 timer uten noe hell og lykke men tilslutt fikk jeg lasta det ned, etter mye tålmodighet. Nå som skolen er over, har jeg ikke mac og vurderer å investere meg en egen slik at jeg kan bruke photoshop på macen. Det blir så enklere med bilderedigering ogsånt! Anyway, i går var jeg med en kompis og dette var da antrekket mitt. Det var litt sol og litt regn da jeg skulle ut, så dagens antrekk ble dette. Hva synes du?

#foto #outfit #mote

Foto

Summer feeling

28.05.2014
21:24

Maxiskjørt fra forever21, topp fra Zara

#foto

Foto

Daniel Wellington watch

28.04.2014
09:26


Nye, fine klokken min.

Foto

Hunger

16.03.2014
22:40

z

I skrivende stund holder jeg på å lese den mest kjedeligste boka i hele historien. Sult av Knut Hamsun. Selvfølgelig er dette til norsk faget og kan ikke si at det er den mest spennende boka jeg har lest, men dette er noe jeg må gå gjennom.

 

Foto

The eye

05.03.2014
20:41


Beklager for det store, ubegripelige fraværet mitt på bloggen. Siden vinterferien har jeg vært opptatt med skolerevy og har tilbringet hver eneste kveld på skolen for å mekke sammen gjenstander til skolerevyen. Revyen er offesielt over på søndag. Da har jeg mer tid til bloggen. Ikke at jeg har noen lesere da. Så da vet dere det. Her har dere noen nærbilder av øyet mitt. Ble egentlig greit, men kunne ha vært bedre. Hva synes du om bildene?

Foto

Marc by Marc Jacobs lommebok

01.02.2014
15:58


Fikk denne fine lommeboken fra kjæresten. Denne har lenge vært på ønskelista mi, i over ett år og jammen var det en glede å få denne finingen her. Utrolig fornøyd!

Foto

Foss

14.11.2013
16:27


Testet ut lukkertiden på kameraet med lang lukkertid. Bildene er tatt ved Akerselva.  Har du noen tips, noe jeg kan gjøre for å få bedre bilder?

Foto

Fireworks

07.11.2013
17:59

Foto

Mimrer tilbake minnene

03.09.2013
21:46

MG 1806
MG 1908
MG 1917
MG 1924
MG 1948

Hawaii 2013

Foto

Sommer antrekk for dagen

14.07.2012
20:45


Hvordan er været der dere bor i dag?

Foto

Antrekk for dagen

13.07.2012
21:19

Foto