hits

Chiapudding

29.01.2016
16:14

God fredag! Kom hjem fra skolen klokken 12 og har laget meg en deilig mellommåltid som jeg vil dele med dere. Chiapudding med granateple, kokosmasse, mango,druer og hasselnøtt. Nam! Jeg brukte 2 spiseskje med chiafrø og 2 dl med kokosmelk. Man kan også bruke mandelmelk og soyamelk men da burde man ha oppi Sukrin for å søte blandingen litt. I kveld skal jeg bort til noen venner for å ha en spillkveld. Kommer til å sove over fordi "Tor" kommer til bygda. Ha en fin helg dere.

Foto

Naturen

27.01.2016
15:39
Her om dagen bestemte jeg og en kompis i klassen å ta oss en liten gåtur rundt Rotevannet. Nå som det ikke er mye is og snø bakken passet det perfekt å få beveget seg litt. Sprøtt å tenke på at det var 6 pluss grader den dagen!

Foto

Leather pants

25.01.2016
18:08

God mandag! Ny uke, nye muligheter. For meg kunne jeg ikke ha vært mer lykkelig. Alt det tunge som har dratt meg fysisk og psykisk ned har blitt borte. Nå skal det bli deilig med forandringer og en ny "meg."  Over til overskriften, har jeg fått noe nytt i kleskapet mitt. For noen dager siden kjøpte jeg denne skinnbuksa fra Bikbok, uten å prøve den satt den på meg så sykt bra. Jeg har et elsk forhold til denim og skinnbukser. Man kan aldri få nok av slike ting. Jeg tipper vel at det er flere som digger skinnbukse?

Foto

Meg og mitt

20.01.2016
13:14


En liten hei fra meg. I det siste har jeg tenkt på meg selv og mitt og klarnet tankene mine. Om du ikke føler deg lykkelig må du komme deg bort fra situasjonen med en gang. Jeg legger den tunge tiden min bak og fokuserer på livet mitt framover. Nå er det meg mot verden! Jeg har mye å se frem til i det kommende året og gleder meg til å fortelle dere alt hva jeg har gjort. I mellomtiden skal jeg legge kostholdet om og trene masse. Dessuten har jeg kuttet ut svin og spiser kun kylling, fisk og okse (?) Jeg begynner smått og skal omsider kutte ut okse og kylling. Dette blir så spennende! Nå venter en forelesning før jeg skal på kjøretime. Ønsker dere en fin dag.

Foto

Ålesund

08.01.2016
17:20

Hei og god fredag! For en tid tilbake dro jegtil Ålesund da vi valgte å dra til Atlanterparken. Jeg tok en liten stopp i  Ålesund sentrum for å kikke. En veldig fin og koselig by og jeg skulle ønske jeg hadde bodd i Ålesund eller i Molde istedenfor Volda. Trives best å bo i en "storby." God helg dere!

Foto

Dovre

05.01.2016
14:53


Foto