hits

Legevakten

27.02.2015
07:26

 

Ville bare gi en oppdatering på kneet mitt da. For det har ikke bedret seg siden lørdag. På onsdag kveld så jeg at det hadde oppstått  sprekk i kneskålet. Det var en  grå-gul aktig klump som stakk ut av huden og jeg fjernet den. Jeg dro ut en stor klump som viste seg til å være en stor stein. Huden hadde blitt "grodd inn" sammen med steinen og den satt ganske hard fast inn i huden. Tror ikke dere jeg begynte å fossblø etter å dratt den ut? Pappa ble stressa og sa vi måtte dra til legevakten fordi det kunne være noe infeksjon. Det var så vondt å ta ut steinen og smerten etterpå var uutholdelig. Jeg fikk bedøvelse i kneet før sykepleieren vasket og skrapet bort alt som var på kneet mitt. Jeg fikk vite av legen at dersom jeg dro til legevakten kvelden det skjedde, kunne de bare sy noen sting, men nå var det forsent. Jeg hadde fått en mild infeksjon pga. steinen. Etter grotiden kommer jeg til å få et stort arr i høyre kneskål. Så, om dere noen gang skader dere og dere får hull i huden, dra til legevakten med en gang(!!!) Jeg tenkte såret ikke var noe alvorlig, men det kunne ha gått mye verre. Jeg klarer enda ikke å bøye kneet og halter når jeg går. 

Annet

20 år i dag

26.02.2015
07:57Om litt drar jeg på jobb, jobber heldigvis bare til 3 i dag. Etter det må jeg dra til Storo for å levere noen papirer til jobbkontoret. Senere i kveld skal jeg på bursdagsmiddag på fridays med noen venner. Blir koselig å spise med dem og feire med dem. Tenk at jeg endelig er 20! Nå begynner jeg å bli gammel. Haha. Ha en fin torsdag!

Foto

Stroke of brilliance

25.02.2015
15:49

Her har jeg brukt fargen ballet slippers under paljett fargene. Paljettfargene jeg har brukt er lyseblå og rød-rosa aktig. Fargene heter a cut above & stroke of brilliance. Disse er luxeffects. Alle neglelakkene er fra ESSIE. 

Foto

On my wish list

24.02.2015
19:09Jeg fyller 20 på torsdag og noe av det jeg har på ønskelisten min, ønsker jeg meg til bursdag. Siden mange av de tingene over er ganske dyre, vil jeg heller ønske meg penger og selv kjøpe de tingene eller tjene inn penger selv. Men det er jo lov å ønske seg.

Første på lista er en ny DW klokke. Har lyst på Grace Glasgow klokken som er den med romertall. Den er riktignok litt større enn den jeg har, så kan være fint med variasjon. Har lyst på en brun skinnreim og blå-lilla stripete reim i tillegg. 

2.  Ullundertøy fra Kari Traa i fargen blå. Tror den heter rose eller noe. Kjekt å ha på hyttetur på fjellet.

3.  Mulberry Bayswater double zip tote. Denne er helt nydelig! Tenker jeg kan bruke en slik en på jobb fordi jeg alltid har så mye ting i vesken min og det er ikke alltid jeg har plass til alt. Mange av mine vesker har revnet pga. det Dette står øverst på listen min.

4. 5. 9.  Ralph Lauren Polo skjorter. Har en i rosa fra før av, men vil ha skjortene i forskjellige farger. Disse er  Sean LS og harper skjortene i turkis med hvite striper, gul og blåhvit farge. 

7. Zebra skjorte fra Gina Tricot. Har lett etter en slik en lenge, men har ikke funnet en. Denne var perfekt!

8.  Marc by marc jacobs veske i modellen too hot to handle bentley. Ønsker meg en slik en i brun eller beige farge. Med det første tror jeg at jeg kommer til å kjøpe denne, fordi den er billigere enn Mulberry vesken. 

6. Rayban Clubmaster  i Turkis. Brillene har speil i og glassene er ikke gjennomsiktige. Akkurat det jeg trenger.

10. Marc by marc jacobs Skinny logo bangle i en brun-grå aktig farge. 

11. Polaroid instant digital camera z-2300 i hvit. Denne har jeg ønsket meg siden i fjor, fikk ikke den til julegave men håper at jeg snart kommer til å kjøpe den.

12. Lille kosesokker fra Cubus. Jeg synes det er et MUST å ha kosesokker på vintertiden og disse er perfekt. Da slipper jeg å fryse på føttene hver dag jeg er ute eller jobber. 

Var det noe på ønskelisten som du også likte?

Annet

The Body Shop Moringa

24.02.2015
13:15Fikk disse to for en stund siden, i en gavepakning og har brukt den siden. Dette er The Body Shop sine produkter og serien heter "Moringa." Både Moringa Body butter og body scruben lukter så godt! De lukter som vanilje men har ikke en sterk lukt. Noe jeg liker kjempe godt. Scruben bruker jeg hver gang jeg dusjer og jeg dusjer ofte. Huden min er som oftest kjempe tørr og etter jeg brukte scruben har huden blitt glatt og myk igjen. Jeg er litt usikker på hvor mange ml det er i de vanlige krukkene, men jeg har 50 ml. Verdt å kjøpe. De har også en limited edition serie som heter "Smoky Poppy som også er kjempe god. Body butter får man kjøpt her mens scruben kan du finne her.

Annet

Middagsantrekk og blodig skrubbsår

23.02.2015
14:27Dette hadde jeg på meg på lørdagen, da jeg var på middag/ vors hos en venninne som feiret sin 21 års bursdag. Det var kjempe koselig og vi hadde en vellykket kveld. Da klokken ble elleve måtte vi skynde oss for å rekke t-banen fordi resten av jentegjengen skulle videre til Lawo. På vei hjem falt jeg og fikk et kraftig sår i kneet. Måtte skynde meg hjem for å rense og behandle såret.

 Det ser ikke ille ut, men kan love deg at det ser verre ut i virkeligheten.

Foto

Noe nytt i klesskapet

21.02.2015
15:33Rett etter jobb i går, dro jeg innom Gina Tricot og kjøpte dette skinnskjørtet som jeg skal bruke på bursdagen til onkelen til kjæresten min. Skjørtet er både fint, har en enkel stil og jeg gleder meg til å bruke skjørtet. Har en lignende wrapped up skjørt.

Må straks hoppe i dusjen og gjøre meg klar til middag og vors hos en venninne. Rett etter det skal jeg til kjæresten min og være med han før jeg tar kvelden. Hva skal du i dag? Ha en fin helg dere! 

Foto

Kjøleskapsgrøt med chiafrø

19.02.2015
18:16Kjøleskapsgrøt er både praktisk og effektivt måte å lage lunsj på, til å ta med på jobb eller skolen. Jeg fulgte denne oppskriften, men hadde ikke oppi honning og mandel. Her er fremgangsmåten:

✷ Jeg brukte 1 1/2 dl med store havregryn fra AXA og kokte opp til det boblet litt i kjelen, fordi jeg liker ikke at grynet er så hard.

✷ Jeg la opp i 1 ts sukrin i blandingen og rørte i kjelen.

✷ Deretter helte jeg grøten i en glasskrukke som dere ser over, tilsatte 1 ss med chiafrø og la det inn i kjøleskapet.

✷ Før jeg dro på jobb, drøsset jeg på med kanel og rett før jeg skulle spise, la jeg oppi druer, blåbær og granateple sammen med valnøttkjerner som jeg hadde hakket opp i biter før jobbtid! Vips så er grøten ferdig og klar til å spises!  En enkel og god lunsj måltid som gir masse energi! Chiafrøene suger til seg veldig mye væske så det er lurt å helle opp i ca 1 dl med melk før du legger grøten i kjøleskapet. Chiafrø og sukrin fåes kjøpt på helsekostbutikker. Du kan såklart bare blande alle ingrediensene sammen uten å koke opp noe som helst. Håper det ser fristende for mange. 

Annet

Must have i vintersesongen

18.02.2015
20:01 

Jeg er en av de som sliter med tørr og sprukne hud på vinteren. Dette er faktisk så ille at jeg har dratt til legen for å få råd, i og med at jeg har hatt eksem på samme stedet før. Legen har gitt meg flere resept på forskjellige kremer og salver uten at det hjelper. Så leste jeg en artikkel på vg om håndkrem som hjalp mot tørr hud. Det var denne kremen vg anbefalte. Denne kremen er fra Burt's bees og heter Beeswax & Banana hand cream. Brukte den i 2 dager og huden ble myk og veldig fuktig. Kremen er ganske fet og inneholder aloe vera, vitamin E. Siden kremen er fet, er det best å ta på kremen rett før man skal sove, fordi det ikke blir så lurt å ta på ting etter man har påført kremen på huden. Bruker man kremen en stund kan man se resultatet. Det ene minuset er at den lukter altfor mye banan, noe som ikke lukter så godt. Men ellers er kremen gull verdt. Jeg sliter i hvertfall ikke med tørr hud lenger. Fåes kjøpt på Kicks.

Annet

Valentines frisyre

16.02.2015
17:34

    

Denne frisyren lagde jeg på valentines day. Ganske enkelt, men dette er en innoversflette, hvis det ga mening. Gi lyd om dere har lyst at jeg skal vise dere fremgangsmåten. Ha en fin mandag!

Foto

Man er bortskjemt når man kjøper dyr designerveske med opptjente penger

06.02.2015
17:08

Jeg har egentlig lyst til å unngå å skrive dette innlegget, men når jeg blir så irritert av den veskesak debatten som er ute og går i medier nå, må jeg faktisk ytre min mening. Dere har vel alle fått med dere om tenåringer som kjøper dyre vesker og jakker til 11 000 fordi de må bli akseptert i vennegjengen og ser ned på de som ikke har like dyre ting som dem? Vel, jeg skal ikke skrive noe om det, for jeg er enig at samfunnet har et forvrengt syn på verdier og hva som er akseptabelt. Og disse fortissene, vet jo ingenting, man velger nemlig ikke venner utifra hva de eier og har, men utifra deres personlighet. Det jeg sikter til er denne kommentaren fra en SI;D spalte fra Aftenposten. Det var en dame som postet en kommentar på Aftenpostens Facebook's side til denne kommentaren. Jeps. Det er du. bortskjemt altså. Men det er store deler av befolkningen i Norge ellers også. Voksne som barn. Men det er klart at det er noe som er helt riv, rav, ruskende på skeive, når norske ungdommer (og voksne og) har vesker som koster like mye som det koster å holde liv i en hel, liten landsby i andre deler av verden. 

Med en gang jeg leste denne kommentaren kjente jeg at jeg ble provosert og skikkelig irriterert. Overraskende så var det mange som var enig med denne damen. Jenta som har skrevet kommentaren på SI;D spalten har skaffet seg en jobb, tjent sine egne penger for å kjøpe seg en dyr veske som hun liker svært godt. Hun har ikke fått hjelp fra foreldrene sine og heller har hun ikke mast noe på dem. Ergo, hun får ikke ting servert på sølvfatet. Det gjør ikke henne til en bortskjemt person. Hun har trossalt jobbet for disse pengene selv, uten å ha fått noe fra foreldrene sine. Jeg mener dermed at man er bortskjemt om man maser på foreldrene og de må punge ut enten med hele beløpet eller en viss sum. Jeg skjønner at en 15-åring ikke har noe behov for en dyr veske eller noe dyrt. For jo eldre de blir, jo bedre blir de på å tenke mer fornuftig. 

Mange på min alder har jobb og de sparer til forskjellige ting. Jeg som er moteinteressert liker designerveske jeg også, men jeg eier ingen. Jeg ønsker meg en og har en på ønskelisten min. Dersom jeg vil ha en, kan jeg spare mine opptjente penger (lønn) til å kjøpe en dyr veske og samtidig bruke de pengene på å legge inn på BSU kontoen min, betale regninger osv. Kommer jeg til å havne i Luksusfellen pga. en dyr designerveske? Nei. Det er ikke slik at hele verden raser sammen fordi en person kjøper en dyr veske med sine egne tjente penger. At man er bortskjemt pga. det, stemmer ikke. Folk har forskjellige prioriteringer og interesser. Derfor er det opptil hver enkel person hva de vil bruke disse pengene på. Man skal ikke rakke ned, snakke stygt om en eller slenge dritt om personen bare fordi de har gjort seg fortjent til noe. La mennesker som tjener sine egne penger gjøre hva de vil, uten å stikke nesen sin i privatpersoners økonomi. Det blir for dumt å si at man er bortskjemt fordi man kjøper en ny bil til 300 000 med penger man har tjent inn selv.

Som sagt, jeg eier ingen dyr veske, men eier en ok- dyr lommebok. Har familien min eller jeg havnet på luksusfellen i etterkant av tid? Nope

Som en voksen person klarer man å vite hva som er lurt og hva man bør vente med å kjøpe. Jeg snakker heller ikke om at det blir skjevt fordeling når det gjelder de som blir sett på som "de rike" og "de fattige." For man er ikke rik hvis man kjøper seg en dyr veske som man har klart å spare i måneder. Norge er et bra land som ikke lar innbyggere bo på gata og må tigge om penger for å overleve. Heldigvis har vi økonomisk tiltak som hjelper disse personene som ikke er i stand til å ta vare på seg selv eller sin familie. Det er også noe som kalles for å balansere. Man kan både kjøpe en dyr veske og bruke de på annet nyttig uten at det er et problem for økonomien. Forbruket blir ikke høy av den grunn. Slutt å hakk ned på de som har en jobb, tjener sine egne penger for å få kjøpt en dyr designerveske og samtidig bruker pengene på noe annet som er fornuftig. Man er ikke dum og bortskjemt fordi man vil ha dyre ting og styrer sin egen økonomi.  Jeg er så lei av å høre at folk kaller disse menneskene for bortskjemt. For nei, uansett hvor mye du står på ditt og sier at; JO, det er sant, dermed basta. Så kan jeg vedde at du har tatt skammelig feil.

Annet

Teller ned til 27. Februar

04.02.2015
18:02

Bilder tatt fra weheartit

 Håper onsdagen har behandlet dere bra. Jeg har kikket på bilder av byen jeg skal til. Dagen etter jeg fyller 20 år, skal jeg ut å reise. Dette blir bare en weekend tur, men gleder meg til å utforske byen og det blir kanskje litt shopping. Klarer dere å gjette hvor jeg skal utifra bildene? Det er i Europa. Jeg gleder meg masse!

Foto

Flowerpower

02.02.2015
18:31

  

Topp- Bikbok

Det er mandag og ny uke! Ser frem til en veldig fin uke.  Ha en fin mandag!

Foto