hits

Bursdagsantrekk

28.02.2016
15:17
God søndag. På fredag hadde jeg et lite vors hos meg der jeg inviterte noen venninner av meg og en kompis i klasen. Jeg hadde laget jellyshots, sjokoladekake og serverte snacks. Hadde blåst opp tall ballonger som dere ser over, de har blitt så populære. Kvelden ble vellykket og det var så koselig at alle mine venninner ville være med å feire med. Jeg ble sjokkert da jeg hadde fått roser og gave fra dem, noe jeg ikke hadde forventet i det hele tatt. Herregud, så søte venner jeg har. Blir så glad å tenke på at de er så gode og snille. Herlige mennesker. Vel, nå er jeg så godt som 21 år, og det innebærer mye ansvar. Foruten om det, føler jeg meg så gammel allerede. Tenk at jeg er halvvei 42. Haha. Denne dagen skal jeg bruke på å slappe av og gå en tur i det fine været i Oslo. Mandag er det fullt kjør igjen, da jeg har masse skolearbeid å få unnagjort. Kos dere i dag.
 

Annet

Antrekk

27.02.2016
10:40

God morgen. Dette er reiseantrekket mitt. Det er alltid så deilig og behagelig å gå i skinnbukser når man skal sitte lenge i en buss eller bil. Jeg skal nemlig ta bussen hjem til Oslo i dag. Blir deilig å koble litt av og komme tilbake til den fine byen min. Håper dere alle får en fin lørdag.

Foto

Forever 21

26.02.2016
12:59


God fredag. I dag fyller jeg 21 år og shit jeg kan ikke tro at jeg er halvveis 42 år. Herregud, jeg føler meg gammel allerede. Lagde sjokoladepannekaker med rørte bringebær til lunsj i dag. Jeg har egentlig veldig mye jeg skal få unnagjort før vennene mine kommer til meg for å ha vors og før jeg drar i morgen.
 

Foto

Yoghurt sweets

25.02.2016
19:38Sunn snacks i hverdagen. Bringebær dyppet i yoghurt med koksmasse. Nam!
 

Foto

Sparkly uggs

23.02.2016
15:38

Jeg kjøpte disse uggs skoene for 3-4 år siden i USA. Det er blåe uggs med sølv paljetter og synes de var kule på den tid. Nå har jeg veldig delt mening om  skoene, siden jeg synes de ser så sykt fjortiss ut. Ironisk nok var jeg vel fjortiss på den tid da jeg spontant dro til kassa for å betale uggs skoene. De er veldig behagelige å gå i, men jeg merker at folk stirrer når jeg går med disse. Jeg tenker heller ikke å selge skoene, da de er gamle og veldig møkkete. Man kan skifte mønster på disse skoene som dere ser på det ene bildet. Hva synes du om skoene? Noe du kunne ha gått i selv?
 

Foto

Non-stop med snø

22.02.2016
19:19


God kveld! Her på vestlandet har det snødd i hele dag. Snøen har enda ikke gitt seg. Veldig trist og surt fordi jeg hadde håpet på at været ble varmere og mildere. Får satse på at våren kommer veldig snart. Jeg har lenge tenkt på å flytte til et varmere strøk, med ny kultur og nytt miljø. Et utvekslingsopphold i utlandet høres ikke dumt ut? Jeg må bestemme meg i September om jeg vil dra på utveksling og hvilket land det eventuelt. Inntil da holder jeg for meg selv akkurat hvor jeg vil dra. Noen som har dratt på utveksling før?

Foto

Før trening

21.02.2016
11:04

God morgen. Stod opp tidlig i dag for å rekke å ta en liten treningsøkt. Før jeg trener spiser jeg alltid yoghurt med nøtter, acai pulver og bær. Liten og lett frokost. Ha en fin søndag.

Foto

Weekend pancakes

19.02.2016
14:31


Fredagspannekaker. Disse består av blant annet chiafrø, kardemomme, mager kesam, havregryn og sammalt grov hvete. Bringebær og blåbær kompott har jeg laget selv. God helg!

Foto

Speltlompe pizza

16.02.2016
12:02

God tirsdag! Til lunsj i dag lagde jeg meg speltlompe pizza med ruccola og mager kesam. Dette metter ganske mye samtidig som at det smaker så godt. Noen som ble fristet? Nå er jeg på vei ut døra for å filme til en skoleoppgave før jeg skal tilbringe resten av dagen på skolebiblioteket for å lese pensum. Ganske kjedelig men må uansett gjennom det. Vi snakkes.

Foto

Kaffe på morgenen

15.02.2016
11:27

God formiddag! Jeg våknet for 2 timer siden og gjorde meg klar til å dra på skolen da jeg fikk beskjed på Facebook at det ikke var undervisning i dag. Sykt irriterende å få den beskjeden 15 minutter før man egentlig må dra for å rekke skolen. Vel, jeg hadde i hvertfall god tid til å lage meg en god frokost og kaffe. Denne dagen skal jeg bruke på å lese pensum og slappe av hjemme. Ha en fin mandag!

Foto

Sunday funday

14.02.2016
15:28


God søndag. Jeg bestemte meg for å bake boller med sjokolade og noen boller med epler, kanel og sukrin i. Jeg brukte havremel og sammalt grov mel. Resultatet ble helt ok, men jeg skulle ønske de ble litt større under stekeprosessen. Det er mulig jeg har gjort noe galt, men de ble ikke brent og godt smakte det. Disse skulle jeg gjerne ha gitt til min kjære mor, siden det er morsdag i dag. Men det går nok ikke. Får ta det når jeg er hjemme i Oslo. Nyt søndagen så lenge dere kan. Jeg har en hektisk uke foran meg så noe skal jeg slappe av før mandagen starter for fullt!

Foto

Søtpotetpizza med en liten vri

11.02.2016
18:25


Hei. Etter en lang dag er det godt å komme hjem og lage en deilig middag. I dag ble det søtpotet pizza. Jeg elsker søtpotetpizza, men denne gangen valgte jeg å endre litt på oppskriften som jeg vanligvis bruker.  Jeg ble allerede mett av å spise to stykker så da har man mye til overs! Dessuten ble bunnen ganske sprø. Denne funker fett , derfor tenkte jeg at jeg skulle dele den med dere. 

Dere trenger:

▿ 1 stk Søtpotet 300-350 gram

▿ Havregryn, store 60 gram

▿ Sammalt grov hvetemel, 70 gram

▿ 1 egg

▿ Krydder til deigen ( jeg brukte løkpulver, vegetarisk buljong, salt og pepper)

▿ Tomatpuré

▿ Fyll (her er det bare å bruke fantasien sin og bruke det man liker. Jeg brukte i hvertfall spinat, Norvegia ost, kjøtt, mais, gressløk og litt løk)

▿ Ruccola

Fremgangsmåte:

Del søtpoten i to, kok dem opp i en kjele med vann helt til de blir møre. Kjør havregryn i en mikser, slik at du maler havregrynet. Fjern deretter av skallet på søtpoteten og mos den med en gaffel eller bruk en stavmikser. Hell søtpotet røren i en bolla sammen med hvetemel, krydder og egg og rør i deigen. Deigen skal ikke være altfor våt men litt kompakt. Smør deigen utover et bakepapir med en langpanne under. Her er det veldig viktig at bunnen skal være så tynn som mulig, slik at den blir sprø og god. Stek bunnen på 200 grader i ca. 15-20 minutter, avhengig av hvordan ovnen din fungerer, men 15 minutter holder for meg. Mens bunnen stekes kan du steke valgfri kjøtt eller fisk. Avkjøl bunnen etter den er ferdig og smør på tomatpuré. Deretter kan du fylle på med valg av grønnsak og fyll. Topp tilslutt pizzaen med ost. Stek pizzaen så videre i ovnen helt til osten har smeltet. Ha i ruccola og pizzaen er klar til å spises.

Jeg fikk fylt bunnen min på hele stekebrettet og valgte å fryse ned resten av pizzaen. Du kan enkelt steke den igjen etter å ha fryst pizzaen i ovnen. Den blir like god og sprø som da du lagde den. God appetitt!Annet

Cozy

09.02.2016
17:31

God tirsdag. Jeg er fortsatt syk og formen er veldig redusert. Men kom meg opp til skolen tilslutt. Følte for å ha på meg en deilig og myk cardigan til skolen i dag for å holde meg varm. Genseren er ny og kjøpte den nylig. I kveld blir det opp til studenthuset for å se på revy. Håper dere alle får en fin dag.

Foto

Marc by Marc Jacobs bolt studs

08.02.2016
16:21
Er ikke disse så fine? Kjøpte dem for noen dager siden og angrer ikke i det hele tatt! Veldig minimalistisk og det er det jeg liker. Fargen er i rosé gull og passer perfekt til alle slags antrekk.

Foto

Pancakes for breakfast

07.02.2016
15:07
God søndag! Da jeg våknet i dag fant jeg ut at jeg ville ha havrepannekaker til frokost. Lille meg har klart å bli syk og jeg valgte å dra ut 2 dager på rad. Veldig dumt i grunn. Jeg gadd ikke å lage en stor frokost, så derfor ble det pannekaker. Greit å kunne variere hva man spiser også. Toppet havrepannekakene med banan og frosne bringebær. Om det er noen som vil ha oppskriften så skrik ut! Forøvrig blir denne søndagen en rolig dag og jeg skal slappe av og prøve å bli frisk igjen. Men det er ikke lett når hodet verker, halsen er sår, vond og nesa renner. Tenkte jeg skulle stikke en tur bort til butikken og kjøpe varer slik at jeg kan bake boller i dag. Håper søndagen behandler dere bra.

Foto

Strikk

06.02.2016
17:41

Kjøpt på Bikbok. Hva synes dere?

Foto

You deserve better

05.02.2016
18:18

Denne genseren er så fin. Kjøpt for noen dager siden og den har blitt en favoritt i klesskapet. Veldig varm og deilig å ha på seg i vinterværet.  Endelig helg og det betyr tid til å slappe av. Jeg har blitt invitert til to fester denne helgen, men frister lite å ligge i senga og være fyllesyk 2 dager på rad. Skal se an hva jeg gjør, men jeg skal i hvertfall ut og være sosial. Håper dere får en fin helg!

Foto

Hals

04.02.2016
15:46

Foto

Ny knitwear

03.02.2016
15:32
For noen dager siden kjøpte jeg denne genseren på Bikbok da de hadde salg. I og med at jeg ikke har så mange strikkgenser her, var og er jeg på utkikk etter strikkgensere. Denne er så behagelig og deilig å gå i.

Foto