hits

Reiseantrekk ➣ Strømstad

28.03.2016
17:48

I går dro jeg til Strømstad for å handle litt og for å komme meg bort fra Oslo. Været var ikke på sitt beste, men det var verdt turen. Genseren er nylig kjøpt på Bikbok.

Foto

Smoothie med håndplukkede blåbær

22.03.2016
15:54


God tirsdag. Til frokost i dag lagde jeg meg smoothie, en blåbær variant der blåbærene er håndplukkede. Toppet blåbæren med müsli, kokosmasse og chiafrø. Nam.

Det er så utrolig deilig å være hjemme igjen. Å kunne sove i en stor seng samt bli dullet med og slippe å lage mat, vaske opp eller vaske klær. Jeg liker det veldig godt. I daf skal jeg bare slappe av og ta det rolig. Tenkte jeg skulle legge meg tidlig i morgen for jeg har noen ærender jeg må gjøre i morgen. Ha en fin trisdag folkens.

Foto

Military green

21.03.2016
16:25

Hva synes dere?

Foto

Søtpotet fries med hummus og ørret

18.03.2016
18:28
God kveld. Nå har jeg akkurat laget meg middag som bestod av hummus, søtpotet fries med ørretfilet. Det ble en lett og enkel middag i dag og gadd ikke å bruke lang tid på å lage, da jeg har altfor mye å gjøre før jeg skal ta bussen hjem til Oslo i kveld. Jeg brukte veldig lite olje på potetene og derfor ble meste avparten brent. Uff, kjipt. Men det gjør meg ingenting. Jeg har allerede gått inn i ferie modus og jeg gleder meg sykt mye til å komme hjem igjen. Herregud, hvor deilig det skal bli. God helg folkens.

Annet

En anbefaling

17.03.2016
16:41
Nå dere, nå er det søren meg påskeferie! Jeg har ventet til denne dagen så lenge og har faktisk hatt nedtelling til ferie og endelig kan jeg slappe av og psute lettet ut. Det skal bli deilig å komme hjem til min kjære storby. Jeg har fått avsmak av å være i bygda og det er så herlig å komme bort herifra samt alt som har med skole å gjøre. Jeg reiser hjem i morgen og skal være hjemme i 2 uker.

Uansett, så har jeg byttet til vanlig melk med havremelk. Tenkte jeg skulle anbefale dere om "Oatly" produktene. Oatly havremelk finnes med vanlig og sjokoladesmak. Jeg vet at i Sverige har de også med appelsinsmak. Disse må prøves! Havremelken smaker som soyamelk og inneholder kun 0,5 % fett, mens havremelk med sjokolade smak har 1.5 % fett. Å bruke havremelk i kjøleskapsgrøt og chiapudding smaker bedre enn når man bruker vanlig melk. Dessuten inneholder ikke oatly så mye kalorier heller. Håper dere likte innlegget.

Annet

Hummus in a jar

13.03.2016
19:24

God kveld. Jeg har brukt denne søndagen til å slappe av, se på filmer og å lage hummus. Lurer heller på om bloggen min blir en matblogg istedenfor haha. Jeg lader opp til uken og det er kun 4 dager til påskeferie. Det blir så deilig. Jeg skal dra hjem til Oslo og være der i 2 uker før jeg drar tilbake opp hit. En liten avbrekk fra skolen er nødvendig.

Uansett, hummus passer til alt mulig. Man kan ha det på brødskiven som pålegg, som tilbehør til fisk og kjøtt eller som dipp. Dette må dere prøve ut. Ha en fortsatt fin søndag.

Foto

Lace it up

12.03.2016
18:30


God lørdag! Om ikke lenge skal jeg ut av døra for å dra på en bursdagsfeiring til en bekjent av meg. Kos dere masse i kveld.

Foto

Everyday makeup

10.03.2016
15:39

Her er noen av favoritt sminkene mine jeg bruker hver dag som jeg tenker jeg kunne vise dere.

1. Smashbox photo finish foundation primer i light. Denne bruker jeg som en base før jeg påfører foundation. Holder sminken lengre. Jeg har brukt den i en god stund nå og er kjempe fornøyd.

2. Bare minerals foundation medium beige i fargen N20. Siden jeg var rundt 14-15 år brukt foundation fra Bare I.D og kunne ikke ha byttet til et annet merke. Jeg synes det er viktig at huden får puste litt og siden sminken inneholder kun mineraler er sminken deres veldig bra. Jeg har heller ikke merket noen reaksjoner på huden min så dette er virkelig et pluss!

3. Bare minerals solpudder i fargen Warmth. I og med at solpudderet er veldig sterk, bruker jeg kun en bitteliten andel hver dag jeg påfører denne og det holder massevis. Da blir ikke ansiktet skjoldete og du ser heller ikke ut som en appelsin. Jeg påfører pudderet på panna, neseveggene, kinnet og litt på haka.

4. Diorshow extase mascara i fargen svart. Jeg har brukt denne mascaraen veldig lenge og har ikke byttet til en annen siden da. Dette er fordi jeg er veldig fornøyd med produktet, som gir meg det jeg trenger. Lengre vipper og mer volum. Vippene blir ikke tykke noe jeg synes passer meg bra. Jeg foretrekekr lengre vipper enn tykke vipper.

5. Burt's bees Vanilla bean leppepomade. Denne leppepomaden kjøpt deg nylig i Sverige, da de ikke har vanilje smaken i Norge. Hittil er jeg bare positiv til leppepomaden og sverger til Burt's bees sine leppepomader. Jeg har prøvd mange ulike leppepomader. Det har alltid endt til at jeg har fått reaksjoner og kløe ved å bruke eks. EOS sine leppepomader og babylips. Verdt å kjøpe!

Foto

Det går mot lysere tider

08.03.2016
16:44Våknet i dag til sol og varme og bestemte meg for å ta en løpetur. Så ufatterlig delig å kunne løpe ute igjen etter en lang vinter. Etter den lille treningsøkten min lagde jeg meg chiapudding med bær som jeg spiste. Dette ble mellommåltidet mitt, sammen med vitamin vann. Nå blir det ikke mørkt før klokken er rundt 19:00 som er så sykt deilig. Er det bare meg som blir glad når det er sol? Jeg merker at humøret hjelper litt. Om litt skal jeg dra til butikken for å lage dagens middag. Jeg tenkte jeg skulle legge meg tidlig, da jeg skal opp rundt 11 for å dra på skolen. Ha en fin tirsdag videre.

 

Foto

Godøya

07.03.2016
15:29

For en søt, liten øy. I går dro jeg til Godøy i Giske kommune for å besøke Alnes fyrtårn og tittet meg rundt omgivelsene. Utsikten var faktisk ikke så verst men jeg kunne aldri ha tenkt meg å bo på en liten øy. Fint var det i hvertfall.
 

Foto

Fjellstua Aksla

05.03.2016
15:33


Er helt forelsket i denne byen her. Så koselig og mye mer liv i byen. Elsker Ålesund by. Se på denne utsikten her da.

Foto

Marc by Marc Jacobs halskjede

04.03.2016
16:04Da jeg var i Oslo dro jeg innom Marc By Marc Jacobs butikken for å se om de hadde smykker på salg og det hadde de. Kapret meg det siste halskjede som dere ser på bilde over. Anhenget er en fløyte i sølv. Veldig enkelt smykke, noe jeg liker. Er ikke denne fin?

 

Foto

Morning breakfast

03.03.2016
11:17


God morgen. Nå er jeg hjemme igjen etter en liten tur hjem. Deilig å kunne avkoble seg litt, men nå er det tilbake til det samme gamle. Jeg har ikke skole i dag, og derfor disket jeg opp noe godt til frokost. Smashes avocado toast med karri, lime og sennepsfrø med ruccola på toppen, samt omelett. Jeg har fortsatt mye skolearbeid å gjøre og må snart få ræva i gir. Ha en fin torsdag!

Foto