hits

Braid

29.04.2015
18:33

>

Foto

Oppskrift på søtpotetpizza

28.04.2015
15:00

Her kommer det etterlengtede innlegget på søtpotetpizza oppskrift. Det var mange som hadde lyst til at jeg skulle dele oppskriften. Jeg fulgte oppskriften til Linda Stuhaug. Bloggen og Innlegget hennes kan du finne her. Jeg gjorde noen endringer, brukte ikke havremel, men malte havregrynet i en foodprocessor. Da brukte jeg bare 100 g havregryn (de store.) Deigen min ble så kompakt at jeg brukte 2 egg istedenfor ett.  Søtpotetene kokte jeg, så jeg bakte dem ikke i mikrobølgeovnen. Den blir mye bedre om man koker søtpotetene. Jeg brukte en oransje søtpotet, men funker også fint med en lys søtpotet. Du kan bruke valgfritt fyll, men jeg brukte sopp, løk, tomat, lettost og kyllingfilet.

For å gjøre bunnen så sprø som mulig, må bunnen være tynn så det gjelder å flate ut bunnen så mye som mulig. Blandingen, altså bunnen skal være klumpfri. Du kan enten velge å kjøre søtpotet i en foodprocessor eller bare mose den med en stavmikser. Med en søtpotet på 350 g + havremel fikk jeg en stor bunn. Nok til å spise flere ganger. Bunnen skal stekes i 200 grader i ca 20 minutter. Min ble sprø etter 20, men det er forskjellig fra ovn til ovn. Derfor må du bare prøve deg fram. Det er viktig at du lar bunne avkjøles litt når den er ferdig, før du legger på fyll og steker igjen. Ellers blir pizzaen veldig bløt og myk.  Jeg forhåndsstekte kyllingfileten raskt i stekepannen og hadde så fyllet over bunnen. Pizzaen er ferdig når osten har blitt gylden og fin. God appetitt!

Annet

Pineapple whipped ice cream

24.04.2015
21:12


God kveld. I disse dager har jeg vært på jobb og har ikke hatt noe energi til å legge ut noen innlegg. Jeg blir så utrolig sliten og trøtt etter jobb at jeg bare vil slappe av og se på film i senga. Men skal prøve å legge ut innlegg som kan publiserer på forhånd. Takk for alle kommentarer jeg har fått. Jeg ser alle men rekker ikke å svare på alle.

Har noen av dere enten vært på six flags i USA eller Dole plantation i Oahu, Honolulu i Hawaii? Da har dere sikkert fått med dere deres berømte Dole pineapple whipped ice cream. Jeg elsker den iskremen og må spise den hver gang jeg er i USA. Det er verdens beste is og bedre is må du lete lenge etter. For noen dager siden bestemte jeg for å lage en sunnere versjon av pineapple whipped ice cream. Det jeg gjorde var å skjære 6 biter med fersk ananas, frøs de i par timer i fryseren. Deretter hadde jeg ananas bitene oppi i en blender sammen med 2 ts med sukrin gold, en skvett med melk, 2 ts limesaft og 1/2 ts vaniljesukker. Alt dette kjørte jeg sammen i blenderen til en luftig og en litt tykk blanding. Fikk 2 store porsjoner ut av det. Opprinnelig bruker man kremfløte i isen, men jeg droppet det. Håper det frister!

Annet

Leather details

22.04.2015
19:20

Foto

Produktanbefaling: Smashbox primer

21.04.2015
14:35


Tenkte jeg skulle tipse om et knallbra produkt og dette er min ærlige mening. Ligger ikke noe bak i det, for produktet holder det det lover. Mange har vel sikkert hørt om Smashbox sine primer? Jeg har prøvd ut Smashboc photo finish foundation primer light i en måned nå. Mange har sikkert den samme primeren som jeg har, eller så er det mange som vurderer å kjøpe et. Etter å ha lest innlegget, håper jeg flere er positivt til primeren. Den jeg har er matte, uten shimmer eller glans noe som passer perfekt for meg, siden jeg ønsker å ha naturlig sminke på meg, uten at hele ansiktet skal glinse. 

Beholderen er på 30 ml, praktisk å ha med på reise. Det som er bra med primeren, er at den er fritt for olje, så slipper kan å stresse med å påføre et klissete produkt på ansiktet. Jeg smører aller først fuktighetskrem på huden og deretter primeren. Den skal hjelpe mot kviser og holde sminken din lenge. Primeren har en hvit- gjennomsiktig farge men den blir gjennomsiktig når du påfører den på ansiktet. Den er også lett å få av på fingerne etter påføring og huden din holder fuktigheten. Alt i alt, er dette er lovende produkt som er lettvint å bruke. Jeg merker stor forskjell på de gangene jeg bruker sminke med primer og uten. Det er ikke alltid jeg blir fornøyd med å bruke sminkeprodukter, men denne er et must! 

+ Inneholder vitaminer ( Vitamin C)

+  Huden holder fuktigheten

+ Lett å påføre, lett å fjerne kremen fra fingerne 

+ Trekker seg fort inn i huden

+ Primeren inneholder ikke parabener

 

- Lukter ikke godt

- Kommer lite ut av tuben

- Huden ser ikke mykere ut, men den kjennes mykt ut

Annet

Flettedilla

20.04.2015
14:26

Foto

Søtpotet pizza

18.04.2015
20:25


God kveld! Her om dagen lagde jeg søtpotetpizza med kyllingfilet som fyll. Overraskende nok ble de så vellykket, og det er jo ganske sunt også! Det ble lite fyll siden jeg ikke hadde så særlig mye å bruke hjemme og hadde ikke ruccola hjemme, så måtte ty til isbergsalat. Ser ikke delikat ut i hvertfall. Skrik ut om dere vil at jeg skal dele oppskriften. 

Foto

Nytt i klesskapet; Lene Orvik collection

17.04.2015
15:16


Fikk kapret meg denne fine skinnbuksen fra Lene Orvik sin kolleksjon i går. Den er litt baggy, men det er greit med litt variasjon. Hva synes dere?

Foto

Havregrøt med vanilje & acai pulver

16.04.2015
14:50


Perfekt før en treningsøkt!

Foto

Lene Orvik kolleksjon

15.04.2015
18:38


 (Bilder tatt fra leneorvik.no) Noen flere som gleder seg til lanseringen av kolleksjonen til Lene Orvik? Wææ, er så spent. Jeg skal jo på før lanseringen i morgen, i Oslo på Bikbok og tenker å kapre meg den lyse eller svarte skinnbuksen og jeansen. Det er så mange fine plagg. Blomster skjørtet likte jeg også veldig godt. Noen plagg som falt i smak for deg?

Annet

Smashed avocado & hjemmelaget brød

15.04.2015
14:01Foto

En liten treningsøkt

13.04.2015
17:03


Du vet den følelsen du får når du akkurat har tatt deg en lang løpetur, fullført turen uten noen problemer? Den følelsen får jeg hver gang jeg har tatt meg en treningsøkt. Det er så deilig å løpe ute i naturen med musikk i ørene som får deg motivert til å løpe enda mer! Målet mitt nå er å få en fastere kropp og med litt mer muskler. Trener nå kondisjon og styrke. Skal klare dette. 

Annet

Sommerfugl øredobber

12.04.2015
15:58


Er ikke disse søte? Fikk dem i gave og har aldri brukt dem, men det skal jeg nå!

Foto

Lavkarbo pavlova kake

11.04.2015
20:11


Lovte meg selv at denne bloggen ikke skulle være en typisk matblogg men nå har jeg søren meg klart det og! Sånn skjer når jeg går tom for ideér om hva jeg kan ta bilder av og blogge om det, uten at det blir så sykt uinteressant for dere. Men nå smeller jeg på meg par kakebilder som er laget av sukrin. Sunnere alternativ til kaker generelt. Pavlova kaken ble perfekt og pyntet kaken med kremfløte, jordbær, dragefrukt, bjørnebær og bringebær. Gadd ikke å ta bilder av hele kaken for dumme meg klarte å knekke kaken i 3 da jeg prøvde å løfte kaken og plassere den på et stort fat. Haha, herregud så dum jeg er.  Ønsker dere en fin helg!

Foto

Min lille essie samling

10.04.2015
13:29

Foto

Oppskrift på mango sorbet is

08.04.2015
14:41

Ettersom det var flere av dere som ville ha oppskrift på hjemmelaget mango sorbet is, deler jeg oppskriften med dere. Det er veldig enkelt å lage den og du kan ha isen i fryseren i flere dager. Her gjelder det å lage en stor porsjon som du kan ha liggende! Man kan ha oppi banan også, men jeg droppet dette siden jeg er allergisk mot bananer.

Det du trenger til å lage en liten krukke med sorbet is: ( tilsvarer 2 porsjoner) 

⇢ En stor moden mango

⇢ 4 skiver med fersk ananas

⇢ 2 modne bananer (Kan sløyfes) 

⇢ Bær til pynt

 Fremgangsmetoden:

Kutt Mango, ananas og bananer i biter og legg de i fryseren i et par timer, til de har blitt litt frosne. Hell deretter alt oppi en blender og kjør blenderen på full styrke til en glatt masse. Den skal være en smidig og luftig blanding. Om du ønsker til kaldere is, kan du legge blandingen tilbake i fryseren i et par timer. Topp deretter isen med masse bær. Nyt isen med en god følelse!
 

Annet

Scented candle

07.04.2015
15:00


For en stund siden var jeg innom Bikbok og kjøpte meg noen plagg. Med på kjøpet fikk jeg denne duftlyset fra butikken. Jeg selv elsker duftlys. Det lukter så godt og i tillegg så spres den gode lukten over hele rommet. Voluspa sine duftlys er himmelsk! Dessverre er de litt i stive pris, så dermed kjøper jeg dem ikke ofte. Mine favoritter er Pomegranate Blood Oranges HER Apricot & Aprilia Metallo HER og Crisp Champagne Classic HER. Så mange gode duftlys. Jeg skulle gjerne ha kjøpt alle sammen. Hvilken Voluspa duftlys er din favoritt?

Foto

Macarons

06.04.2015
17:52Herlige makroner fra Sebastien Bruno. 

Foto

Mango sorbet is

05.04.2015
18:49
Hjemmelaget mango og ananas sorbet is. Raskt, enkelt og sunn dessert for alle.

Foto

Pineapple juice

03.04.2015
20:58Ferskpresset ananasjuice med eple. Nam!

Foto

Flash tattoos

01.04.2015
15:11

  

Hva synes du om flash tattoos?

Foto