hits

Maxi skjørt

30.04.2016
12:15
Maxi skjørt har blitt veldig populært i det siste. Om sommeren liker jeg å kombinere et basic maxi skjørt (gjerne med slitt) med en denim jakke over. Jeg kjøpte dette maxi skjørtet for en stund siden og har da brukt skjørtet jevnlig. Digger spesielt fargen, da den er nøytral og passer med andre plagg. Skjørtet er stroppløs og er i fargen grå.
 

Foto

Baked apple

29.04.2016
15:23

Foto

Must have: spring

28.04.2016
16:35Våren er endelig her og det er på tide å pakke bort strikk gensere, tykke jakker og ullklær. Nå er det denim jacket som gjelder. Jeg elsker denim jakken min o bruker den veldig ofte når det er vår og sommer. En lys denim jakke passer perfekt sammen med en hvit bukse og en lys topp. Det beste av alt er at du ikke trenger å ha på deg noe ytterjakke under denim jakken. Denim plagget blir sett på som en ytterjakke. Sprit det opp med en blomsterkranse som hår tilbehør og du er da klar til å gå ut døren!Foto

Fresh lemonade

26.04.2016
19:04


God kveld. I Skrivende stund sitter jeg i stua med et glass lemonade i hånda. På bunnen har jeg hatt i granateple. Tenkte å ha noe godt å drikke mens jeg drukner i pensum bøker. Bare 13 dagaer til Medievitenskapseksamen og jeg har fortsatt ikke kontroll på pensum. Noe av det verste jeg vet er vitenskapsstudier. Herlighet så tungt og så mye teorier det er snakk om. Om jeg faktisk består på eksamen er det bare snakk om mirakel. Jeg har heldigvis ingen forelesninger igjen dette semesteret men jeg må lese pensum å egenhånd. Dette skal gå greit!

Foto

Oppskrift på sjokoladepannekaker

25.04.2016
13:55

God dag. I dag lagde jeg meg pannekaker til frokost og tenkte jeg skulle dele oppskriften med dere, siden noen av dere hadde etterlyst dette. Disse er både sunne og mettende. Med denne oppskriften får man ca. 7 stk pannekaker.

Til sjokoladepannekakene trenger man:
∘ 1 stk moden banan
∘ 3 egg
∘ 2 ss sukrin
∘ 50 g havremel (hvis du tar havregryn kan dette males til havremel)
∘ 50 g sammalt hvete grov
∘ 1/2 ss vaniljesukker
∘ 2 dl oatly havremel, sjokolade
∘ 1 ts kardemomme
∘ 1/2 ts bakepulver
∘ 1/2 ts bakekakao
∘ Litt salt
 


Fremgangsmåten:
Bland alle ingrediensene sammen i en bolle og la røren svele i 10 minutter. Stek pannekakene på middels varme i noen minutter. Pannekakene er klar til å spise! Ha en fin uke.


Annet

Simply red

23.04.2016
15:31

Foto

All black

22.04.2016
18:44
Nå stikker jeg ut. God helg folkens!
 

Foto

Måltid etter trening

13.04.2016
15:30

Jeg kom akkurat hjem fra en liten treningsøkt ute og lagde meg havregrøt. Jeg hadde ikke mer av vanlig melk igjen og brukte derfor sjokolade oatly melk. Toppet grøten med granateple, pecan og valnøtter, kokosmasse, vaniljesukker og kanel. Nam. Noen av dere ville at jeg skulle legge ut oppskriften til sjokoladepannekakene som jeg lagde i går og det skal jeg gjøre til uken. Nå må jeg fortsette å lese til eksamen som jeg har om noen få uker. Ha en fin onsdag.

Foto

Sjokolade pannekaker

12.04.2016
15:44


Hei. Jeg bestemte meg for å lage sjokoladepannekaker til frokost i dag med bringebær og nøtter. Nam.

Nå har jeg vært tilbake i bygda i 8 dager og for å være helt ærlig så suger det. Jeg skulle ønske jeg kunne fortelle og skrive ned alt som foregår oppi hodet mitt, men for meg så blir det altfor privat. Jeg har ikke villet å brette mitt privatliv på denne fotobloggen nettopp fordi bloggen min handler om bilder som jeg har tatt og jeg ønsker å ta avstand fra å blotte meg selv på nettet. Men det jeg kan fortelle er at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre til høsten. Etter å ha vært Volda i over et halvt år føler jeg ikke at dette er mitt hjem. Hjemmet mitt vil alltid være i Oslo. Plassen min er i Oslo. Hovedstaden er en del som sterker personligheten min. Bygda er bare et sted jeg oppholder meg i. Nå har jeg i hvertfall skrevet mer om mitt liv enn det jeg burde. Ha en fin tirsdag!

Foto