hits

Toms

29.05.2015
12:29


Akkurat nå befinner jeg meg på jobb, så dette er et forhåndsskrevet innlegg. Jeg har et annet TOMS par som jeg tenkte å legge ut, for jeg elsker måten skoen er designet på. Skal vise dere det så fort jeg har fått tatt bilder av skoene. Ha en fin helg!

Foto

Regnværsdag

28.05.2015
15:17


Vinduet mitt ser skikkelig møkkete og skittent ut etter all pollen som flyr rundt omkring i luften. Hvordan er været hos deg?

Foto

Must have i solen

26.05.2015
16:43


Nå nærmer sommeren med stormskritt og det begynner å bli varmere. Skal man til syden eller bare sole seg hjemme, er det viktig å beskytte seg om solen. Disse produktene bruker jeg dersom jeg skal sole meg.

Cosmica dagkrem for ansiktet: Brukes som fuktighetskrem. Veldig kjekt å ha, før man påfører solkrem.

Cosmica Active sol mousse: Solkrem som er veldig lett å påføre og brukes på hele kroppen. Egner seg både bra om man ligger rolig eller trener ute i solen. Den er vann og svetteresistens og inneholder ingen parabener. 

Cliderm Light & matifying solkrem: En solkrem som man må pumpe for å få ut solkrem. Inneholder antioksidanter, Vitamin C og Q10. Har både UVA og UVB beskyttelse.

Harmoni aftersun: Beroligende lotion med Aloe vera som gjør huden myk og glatt etter en dag i solen. Nyttig om man har blitt solbrent. Produktet er svanemerket og miljøvennlig.  

Annet

Daniel Wellington klokke

23.05.2015
16:41

(Innlegget inneholder annonselenk)Da var det på tide å lage et innlegg om mote og trend. Jeg har vært fan av klokkene til Daniel Wellington i en god stund. De har en fin, ren og enkel stil samtidig som at klokkene ikke er så dyre. Disse klokkene passer like bra på jobb, i hverdagen eller ved andre anledninger. Det jeg liker med klokkene, er at man kan bytte reim når som helst. Både praktisk og smart for min del, dermed kan man variere med ulike reim. Dette passer spesielt bra, dersom jeg har på meg et antrekk som passer best med en skinnreim, mens jeg en annen dag har på meg et antrekk som inneholder fargerike klær kan bytte til en reim med farger. Klokken dere ser over heter Classy Bristol i roségull. 

Nå har Daniel Wellington en sommer kampanje der du kan få en gratis NATO reim (de med farger) ved kjøp av en valgfri Classic lærklokke. Hvor bra er ikke det at man får en gratis reim med på kjøpet? Disse er enkle å skifte ut og du får med deg bruksanvisningen som viser hvor enkelt det er å bytte reim. Klokkene finnes både i roségull og i sølv. Tilbudet finner du HER

Annet

17. Mai antrekk

21.05.2015
17:10

  
Denne kjolen hadde jeg på meg på 17. Mai. Fargen passer fint til 17. mai og angrer ikke på at jeg kjøpte den. Dessuten kan den brukes flere ganger, i andre anledninger. Elsker detaljen på ryggen! Den har en åpen rygg og jeg synes kjoler som viser rygg er så elegante. Tenker at jeg skal gi barnet mitt Bergensbunad. Mamma sin side er derifra og jeg ble født i Bergen. Hva er vel ikke bedre å vise hvor man er fra? Jeg synes også at Bergensbunaden er så mye finere enn Laksevåg bunaden.  Men jeg har ingen planer om å ha et barn før om en god stund! Det er andre ting jeg prioriterer og å ha et barn er ikke noe jeg ser på som viktig.  Ønsker dere en fin torsdag!

Foto

Søtpotet pizza

20.05.2015
20:11

"
Etter dagens treningsøkt var det godt å lage en sunn middag. Dagens middag består av søtpotet pizza der jeg brukte paprika, sopp, mørbradbiff og ost som fyll. Lagde også hjemmelaget tomatsaus til å ha på pizzaen. Jeg toppet pizzaen med frisk ruccola og avokado.

Foto

Påsatte negler

19.05.2015
15:22Nå er det ca. en uke siden jeg har oppdatert bloggen. Har ikke motivasjon til å blogge og har ikke noe å blogge om. Jeg vet at det er kjedelig å legge ut bare matbilder, så jeg prøver å variere innleggene mine. Uansett, for noen dager siden satt jeg på fake negler, i og med at det var 17.mai. Siden neglene var så lange, valgte jeg å klippe de litt. Men det er jo sykt vanskelig å klippe falske negler og resultatet ble til at de ble ujevne. Derfor ser de sykt rare ut og noen er korte, mens andre er lange. Ønsker dere en fin tirsdag.

Foto

Klipt meg

13.05.2015
18:16

  
Hadde ikke klipt meg på mer enn 2 år og jeg trengte en forandring. Nå føles hodet mye lettere med det lange håret bort. Alle slitte tupper og fliser er borte. Hva synes du?

Foto

Vitaminbombe

10.05.2015
17:31


Smoothie in a bowl med blåbær, avokado, bringebær og banan. Pyntet med kiwi, müsli, chiafrø, valnøtt og acaipulver. Jeg har ingenting å blogge om, så derfor kommer det en del smoothie bilder på bloggen. Dessuten har jeg null motivasjon til å blogge. Forslag på hva jeg kan blogge om?

Foto

Breakie

08.05.2015
15:41


Viktig å ha frokost i magen før en treningsøkt. Dagens frokost bestod av yoghurt med smak av vanilje, toppet med frukt müsli (?) ferske jordbær, kiwi og acai pulver. Nam! Ha en herlig helg dere.

Foto

Smoothie in a bowl

06.05.2015
15:40


En tykk smoothie in a bowl, med smak av mango, vanilje, kokos og banan. Toppet med kiwi og blåbær. Perfekt etter trening.

Foto

Kjøleskapsgrøt til frokost

05.05.2015
14:51


God ettermiddag! Frokosten har for lengst blitt spist og har blitt ferdig med dagens treningsøkt. . Frokosten bestod av kjøleskapsgrøt med chiafrø, acaipulver og en smak av vanilje. Toppet grøten med ferske jordbær og blåbær. Kaffe måtte jeg også ha. Uten kaffe duger ikke dagen heller. Foretrekker å drikke mocca. Ha en fin dag. 

Foto

Diorshow Extase

03.05.2015
15:31


Noen som bruker samme mascara som meg?

Foto

Alternativ sunn frokost

02.05.2015
14:17


Hjemmelagde rundstykker med bland annet ferske jordbær, toppet med chiafrø og acaipulver. Nam!

Foto