hits

Antrekk fra i går

27.06.2015
14:39

 
Håper alle hadde en fin fredagskveld. Det hadde ihvertfall jeg. Øvelseskjørte litt med pappa og vi dro en tur til butikken.  Må nesten sette igang med å vaske rommet. Har mye å gjøre i dag før jeg skal på fest med en venninne. Ha en fin lørdag!

Foto

Gårsdagens antrekk

26.06.2015
13:46


Antrekk fra i går. Ha en fin fredag dere!

Foto

Detox vann med mynte

18.06.2015
13:25


Nå har det gått en god stund siden jeg postet noe på bloggen. Jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal blogge om, så derfor har det vært stille.

 Akkurat nå er jeg på langkjøring så dette er et forhåndsskrevet innlegg. I går lagde jeg meg verdens beste drikke, nemlig detox vann med mynte blader, agurk, ananas og noen skiver lime. Utrolig bra kombo og anbefaler alle som synes å drikke vann er kjedelig om å skjære enten frukt eller grønnsak i vannglasset. Dette gir en forfriskende smak og det blir kanskje litt lettere å huske på at man må drikke vann ofte. Sunnere enn brus og energi drikker er det også. Ønsker dere alle en fin dag!

Foto

For ett år siden...

10.06.2015
16:57

Image and video hosting by TinyPic
... Eller for litt mer enn ett år siden hadde jeg min siste muntlig eksamen på videregående skole. Om jeg ikke husker feil, var datoen 4 eller 5 juni. Jeg var super nervøs for historie var ikke mitt sterkeste fag. Etter 2 intense dager med lesing og jobbing med muntlig presentasjon, var jeg enda ikke klar til å ha eksamen. Men dette måtte gjennomføres. Jeg husker jeg kom i god tid til muntlig eksamen på skolen. En venninne av meg skulle inn først og jeg var den aller siste personen til å ha muntlig eksamen. Resten av gruppa som også kom opp i historie hadde allerede hatt det. Da det ble min tur kjente jeg at hjertet dunket raskere og raskere, blodet pumpet fortere og fortere. Hvordan i alle dager skulle dette gå? Tenkte jeg. Men jeg pratet i en fei og all kunnskapen jeg hadde i hodet kom ut av munnen min så fort jeg fikk svare for meg.

Da jeg omsider skulle få vite hvilken karakter jeg hadde fått ble jeg sykt sjokkert. Jeg hadde nemlig gått opp en karakter og fikk bedre enn standpunkt karakteren min i faget. Aner dere for sykt glad jeg ble? Fy fader, det kunne ikke være mulig. Sensoren var utrolig snill og grei ( ganske kjekk også) men jeg fikk litt trekk for at jeg snakket altfor mye. Jeg hadde forventet en lavere karakter, for jeg visste at dette kom til å gå dårlig. Så feil kunne jeg ta. Likevel, så kan jeg ikke fatte at jeg gikk opp en hel karakter i et fag som var mitt svakeste. Så poenget mitt er, selv om det du jobber med er vanskelig, så får du noe godt ut av det. Hard work pays off! Nå har jeg blitt ferdig med videregående skole for lengst og i August setter jeg kursen mot Volda. Der blir det nye rutiner med å stå opp for å dra på skolen og forelesninger. Gleder meg masse. Noen av dere som også er ferdig med videregående skole eller blir ferdig snart?

Personlig

Ubrukt passholder & bagasje-tag fra Victoria's secret selges

08.06.2015
18:32


Dere husker vel at jeg dro til Budapest i februar i år? På vei hjem, dro jeg innom Victoria's secret butikken på flyplassen i Budapest og kjøpte meg denne passholderen og luggage taggen. Nå til ettertid, angrer jeg litt på at jeg kjøpte den for jeg har ikke bruk for den. Derfor selger jeg den og denne kan bli din! Jeg har lagt ut en annonse på finn og du finner den HER. (Denne er en annonse link men jeg får ikke noe penger for å skrive dette innlegget.) Ny pris: 59 euro, ca 521 kr selges for 470, men kan også selges for 450 kr. Ha en fortsatt fin dag!

Annet

Fullkornspasta med squash

03.06.2015
17:30


Dagens middag består av fullkornspasta med karbonade kjøttdeig, squash og ruccola. Ha en fin dag dere!

Foto

Gårsdagens antrekk

01.06.2015
15:05


I går var jeg ute på Tjuvholmen med en venninne og fikk hun til å ta bilder av meg. Kan trygt si at bare 1/10 av bildene ble brukbare.. Huff. Ha en fin dag dere!

Foto