hits

Sushi for dinner

30.06.2016
17:41
Ser ikke dette bare sykt godt ut? Middagen har for lengst blitt spist opp. Middagen består av en sushi meny, 6 stk tempura maki og 6 stk laksemaki. Yumms. 

Foto

Smoothie love

28.06.2016
17:05


Elsker å lage smoothie etter trening. Denne gangen ble det en enkel smoothie av bringebær, jordbær og mango. Nam!

Foto

Nye TOMS

25.06.2016
16:33Er ikke disse fine? Jeg elsker mønsteret på dine nye skoene mine.

Foto

Lace

22.06.2016
17:55Elsker detaljen på denne blusen. Hva synes dere?

Foto

Smoothie after workout

21.06.2016
16:25Måtte bare lage meg en bringebær smoothie etter trening og det smakte utrolig godt! Ser ikke dette godt ut? Elsker å lage smoothie. Ha en fin tirsdag.

Foto

Pastel green

19.06.2016
14:04


Er ikke dette skjørtet fint? Elsker alt med pastel og gjøre og mener pastel er den fineste fargen du kan bruke på sommeren og våren. Klesskapet mitt består av altfor mange pastel farget klær og jeg liker det! Ha en fin søndag dere.
 

Foto

Smashed avocado

18.06.2016
10:35


God morgen. Jeg prøver å variere frokost måltidene mine og ikke spise det samme hele tiden. Valget i dag falt for smashed avocado på nystekte rundstykker, krydret med litt curry, salt, pepper og litt limesaft. Dette passer perfekt med ruccola også. Ser ikke dette godt ut? Om litt skal jeg ut og ta meg en liten løpetur. Ha en fin lørdag.

Foto

Sunt mellommåltid

15.06.2016
19:02
God kveld. Tenkte jeg skulle tipse dere om et sunt mellommåltid som like gjerne kan spises som frokost eller dessert, nemlig chiapudding! Super enkelt å lage chiapudding. Brukte 2-3 dl med havremelk og 3 spiseskje med chiafrø, litt kokosmasse og en halv ts med vaniljepulver. Lot blandingen stod over natten i kjøleskapet og valgte fyll som skyr, hjemmelaget granola og toppet det hele med fryste bringebær og mandelskiver. Håper dere alle prøver det! 
 

Foto

Smoothie bowl

14.06.2016
15:29Ukens første treningsøkt er gjennomført. Har blitt veldig aktiv på treningsfronten. Trente hele 6 ganger forrige uke! Håper det fortsetter slik gjennom hele sommerferien. Tok meg tid til å lage smoothie bowl etter treningsøkten med bringebær og mango. Toppet smoothien med bananer, jordbær, granola, kokosmasse, acai pulver og chiafrø. Ha en fin dag. 

Foto

Hippie

12.06.2016
18:07


Glemte minnekortet hjemme så da ble det mobilbilder. Ha en fin søndag.
 

Foto

Wanderlust, where to settle down?

11.06.2016
15:39

I løpet av denne sommerferien er jeg nødt til å bestemme meg om jeg skal dra på utveksling og hvor. Jeg legger ikke skjul på at jeg er en person som elsker å reise og utforske ulike kulturer og miljøer. Etter at jeg kom hjem fra USA og hadde vært der i et år ble jeg sulten. Sulten på noe mer og lysten til å utforske mer av verden ble større. For noen uker siden falt det for meg, hvorfor ikke dra på utveksling til Spania? Målet mitt med utvekslingsoppholdet er å oppleve en annerledes kultur gjennom en deltakelse på et spansk universitet. Jeg kan jo litt spansk fra før så hvorfor ikke forfriske kunnskapene mine? Jeg har blitt så lei av USA og ønsker ikke å dra på utveksling til et engelsktalende land fordi det finnes så mye mer enn "London". Selvsagt kan jeg dra til Australia, Irland, Storbritannia osv. på ferie men det blir en annen ting å studere ved et spansk universitet med spanske studenter. Jeg har kanskje da behov for å lære meg å snakke bedre spansk og dessuten har jeg en venn som bor i Spania så hvorfor ikke gripe sjansen?

                                                                          ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

Så kommer det til det vanskeligste valget, hvor i Spania da? Mulighetene er så mange. Barcelona, Sevilla, Malaga eller Valencia? Jeg har vært i Madrid før, så å studere i Madrid er helt uaktuelt. Barcelona står høyest på listen men ulempen er katalansk. Jeg har ikke bruk for å lære meg katalansk og undervisningen ved mange av universitetene foregår på katalansk. Kunne ha tenkt meg å bo i Sevilla, men ønsker å bo på kysten. Malaga er et alternativ men jeg tror nok at befolkningen i Malaga prater andalusisk? Valencia vil jeg også bosette meg i, men det negative er at befolkningen der prater valensiansk, med andre ord dialekt. Jeg har et stort dilemma og jeg klarer ikke å bestemme meg. Noen som vil komme med sine synspunkter og hjelpe meg litt?

Alle bildene er tatt fra weheartit
 

Annet

Kickstart på dagen

09.06.2016
13:21

Smoothie bowl toppet med banan, jordbær, acai pulver, hjemmelaget granola, chia frø og  kokosmasse. En liten boost før jeg går i gang med styrke trening i dag. Håper dere får en fin tordag.

Foto

Sennepsskjørt

08.06.2016
18:07


Elsker stoffet på dette skjørtet. Utrolig behagelig å gå i. 

Foto

Vestkapp

07.06.2016
18:01

For noen uker siden dro jeg til Vestkapp i Sogn og Fjordane. Kan si at Vestkapp er det vestligste punktet i Norge. Var veldig uheldig med været den dagen, da det regna med mye tåke og vind på toppen men utsikten var så fint og turen var definitivt verdt det! Et kjempefint sted som jeg aldri kommer til å glemme. Ha en fin kveld.
 

Foto

Breakfast in bed

06.06.2016
12:20


God formiddag. Jeg har vært oppe i noen timer nå og skal straks ut døren for å utføre ukens første treningsøkt. Det blir så deilig. Frokosten bestod av Tine fyldig yoghurt med smak av pasjonsfrukt, toppet med hjemmelaget granola, tørket frukt og solbær. Klar for en beinhard økt nå. Ha en strålende dag, enten om det er sol eller regn ute.
 

Foto

Runde fuglefjell

05.06.2016
17:52


Foto

Sommerferie

04.06.2016
17:16

Hei dere. Nå er jeg endelig hjemme igjen i Oslo og nå har jeg søren meg sommerferie! Dette skoleåret har gått utrolig fort og jeg er snart halvveis i Bachelorgraden min. Utrolig deilig. Denne uken har jeg hatt det veldig travelt. Startet med hjemmeeksamen som varte fra mandag til torsdag. Jeg hadde ikke noe tid til å være sosial og var på pc'n flere timer i strekk for å få gjort ferdig eksamen. Samme dagen falt sensuren på medievitenskapseksamen og jeg var bombesikker på at jeg fikk stryk karakter. Denne frøkna her hadde hatt mareritt om å stryke. Dere kan gjette hvor nervepirrende det var å logge seg på Studentweb for å sjekke karakteren. Om jeg bestod? Visst for pokker! Jeg har aldri vært så lettet i hele mitt liv, da jeg får en del av lånet omgjort til omgjøringslån. Jeg kan nå nyte sommerferien med god samvittighet og tenke på at jeg har oppnådd 60 studiepoeng. Hurra!

På torsdag etter eksamen brukte jeg hele dagen på å vaske og rydde ned hybelplassen min. Jeg skal ikke bo på den samme plassen lenger. Jeg brukte også noen timer i går på å vaske skikkelig, for man vil jo såklart forlate stedet rent og at det ser ryddig ut. Fredag på ettermiddagen var det på tide å sette seg inni bilen og kjøre hjem til Oslo. Før jeg skulle hjem igjen tok jeg en kort stopp på det som må være Møre og Romsdals fineste strand. Her snakker vi om kritthvit, myk sand, ikke folksomt, skikkelig klart og blått hav. For en plass! Hit skal jeg i hvertfall tilbake.

Jeg har en del bilder som jeg tenker å poste. Den dette fordeler jeg utover uken. God helg og god sommer.
 

Foto