hits

Hjemme fra Sardinia

30.07.2014
17:22

    

Hei dere! Har brukt de siste timene på å redigere bilder fra turen. Kom hjem sent i går og har sovet ut til halv 2 i dag. Jeg tror ikke jeg kommer til å legge ut alle bildene jeg har tatt, men heller bare de som skiller seg ut. Jeg har jo bare tatt bilder av stranda for det meste. Tok flere bilder på iphonen enn speilrefleksen min som jeg også tenkte å legge ut. Det var i hvertfall en kjempe fin tur med kjæresten og vi koste oss masse med skikkelig god mat og billig drikke.

#ferie #sommer #italia

 

Foto

Bedre frokost blir det ikke

12.07.2014
13:48Hei dere. Stod opp halv 1 og tok meg et forfriskende dusj. Føler meg ren og opplagt etter å ha dusjet. Spiste for litt siden havregrøt med ferske bringebær og blåbær. Det er det jeg elsker mest! Jeg brukte en variant av AXA sine havregrøt pakker med rosiner og vaniljesmak. Uheldigvis for meg, var ikke den originale og vanlige AXA pakken i butikken der hvor jeg bor, så da ble det denne. Ulempen er kanskje at det er litt for mye sukker i den. Men uansett så liker jeg veldig godt havregrøt med friske bær og pecan nøtter. Dersom du har på kanel over blir det ekstra godt. Det er ingenting som kan slå havregrøt synes jeg. 

#foto #mat #sunt 

Foto

Blue Avenue maintain

08.07.2014
20:26

Om nøyaktig 7 dager er jeg i Sardinia og hva passer vel ikke bedre enn å lakke ferienegler til reisen? Jeg valgte å bruke en mørkeblå variant av Essie farge kolleksjonen som passet havet. De har så utrolig mange fine farger og jeg anbefaler dere å sjekke ut hjemmesiden deres for fargene. Jeg elsker denne fargen her!

#foto #essie #skjønnhet

Foto

Detox water

05.07.2014
20:03

 

Det er ikke noen hemmelighet at jeg har blitt helt hekta på det såkalte Detox water. Ikke bare smaker vannet godt, men det er utrolig sunt og bra for kroppen! Man får så mye vitaminer og andre antioksidanter fra frukt gjennom detox water. Fordelen er at man føler seg veldig opplagt og frisk etter å ha drukket dette. Som dere ser på bildene, har jeg brukt noen skiver med lime og noen skiver med agurk. Det smaker så godt. Det eneste jeg har gjort er å skjære noen skiver med agurk og lime og puttet det inni VOSS flaska mi og fylt opp flaska med kaldt vann. Det er vedig praktisk, for man kan ta med flaska si overalt. Jeg synes at detox water smaker best med grapefrukt som nektarin, pasjonsfrukt osv sammen med mint og/ eller med basilikumblader. Forrige gang jeg drakk dette, brukte jeg bringebær med mintblader. det smaker fortsatt veldig godt! Du kan også bruke grønnsaker som gulrot, ingefær, selleri osv. Av frukt kan du både bruke bær eller andre frukt sammen med urter som mint. Mtint lukter så godt! Det er bare å prøve seg fram til hva man foretrekker, men jeg er sikker at dere kommer til å bli hekta etter å ha drukket det ett par ganger. :)

#sunt  #detox #foto #drikke

Foto

Avslappet antrekk

02.07.2014
15:26


Topp og bukse - bikbok. Cardigan - only. Klokke - Daniel Wellington. Halsskjede- ginatricot

Nå har jeg prøvd å laste ned photoshop i 3 timer uten noe hell og lykke men tilslutt fikk jeg lasta det ned, etter mye tålmodighet. Nå som skolen er over, har jeg ikke mac og vurderer å investere meg en egen slik at jeg kan bruke photoshop på macen. Det blir så enklere med bilderedigering ogsånt! Anyway, i går var jeg med en kompis og dette var da antrekket mitt. Det var litt sol og litt regn da jeg skulle ut, så dagens antrekk ble dette. Hva synes du?

#foto #outfit #mote

Foto