hits

Blue

23.07.2016
16:23

Elsker detaljen på denne blusen, både mønsteret på den og at man må knyte blusen. Kjøpt for ikke så lenge siden og blusen er veldig behagelig å ha på seg i sommer. 

Nå er det under en måned til jeg har min første forelesning på høgskolen igjen og kjenner meg ganske tung av å tenke på det. Jeg ønsker ikke å dra tilbake til den fæle bygda, men hey må jeg så må jeg. Skal prøve å bite tenna sammen i 2 år til. I det siste har jeg lest litt på pensum til årets eksamen som jeg har i Desember. Bedre å være tidlig ute enn sent ute? Om noen uker skal jeg ta meg en ordentlig syden ferie der jeg skal slappe helt av og ikke tenke på skole. Noen andre som også skal reise?

Foto

We all scream for nicecream

11.07.2016
13:25


Etter å ha sett utallige mange Instagram bilder av nicecream måtte jeg bare teste dette ut og godt var det! Det finnes mange varianter av nicecream så jeg bestemte meg for å lage en avokado nicecream. som pynt brukte jeg blåbær, valnøtter og sjokolade. Nam! Tror jeg skal lage bringebær nicecream om ikke lenge. Ha en fin mandag. 

Foto

Beauty news

05.07.2016
17:47

Kjøpte nylig disse produktene på Kicks og gleder meg til å teste de ut. Burt's Bees Tinted Lip Balm & Lumene Blueberry Eyebrow Wax. 

Foto