hits

Detaljer fra soverommet mitt

28.08.2014
17:07
Foto

I sminkepungen min

25.08.2014
18:09Rosa kam såkalt Tangle Teezer. Anastasia Beverly Hills Beauty Express Kit i fargen Brunette. Den inneholder voks krem for bryn, kost for brynene, 3 sjablonger og highlighter. Dior Extase Instant Lash Plumping mascara i svart. Max Factor Lasting Performance foundation i natural Beige. Bare minerals Matte foundation i Medium Beige og solpudder i fargen Warmth. Clinique kompakt pudder i matte beige.

#skjønnhet #makeup 

Foto

Mintfarget knitwear med perler

20.08.2014
17:01

  
Knitwear- forever21

Foto

La pelosa

17.08.2014
19:36

Bildene er fra La pelosa som ligger i Stintino i Sardinia. Det ble en kjøretur på 3 timer og da kjæresten og jeg kom dit var klokken rundt 4-5. Etter å ha lest på nettet at La pelosa beach er den mest peneste og beste stranda, måtte vi sjekke ut stedet. Det var stappfullt på stranda da vi var der så vi bestemte oss for å dra til en annen Strand men vi spiste middag ved La Pelosa med en fantastisk utsikt og god mat. Dette er en Strand jeg ikke anbefaler å dra fordi det rett og slett er stappfullt. Du må ligge inntil folk og det blir bare mas. Stranda er i seg selv fin, men jeg kunne ikke ha tenkt å dra til denne stranda igjen. #foto #italia #sommer #strand
Foto

Shopping guide & restaurant tips

10.08.2014
12:34

Tenkte jeg skulle lage ett innlegg om shopping muligheter og gode restauranter i Sardinia til dere. Dette er en liten øy som ligger rett under Korsika. Men selv om det ikke er så stort, er det flere gode grunner til å besøke øya. Shopping: 

Jeg og kjæresten bodde 10 minutter unna Olbia flyplass og hadde ett kjøpesenter som var rett ved oss. Kjøpesenteret heter Centro Commerciale Auchan Olbia. Der har de blant annet ZARA og Bershka som dere kjenner til, og andre klesbutikker som ikke er så kjent. De hadde også caféer med mat og drikke, men maten på kjøpesenteret var ikke særlig god. Inne på kjøpesenteret har de også Auchan som kan ligne Coop obs for oss hjemme. Masse billig mat, sprit og vin. 

Om dere velger å dra til byen Cagliari som ligger ca. 4 timer unna med bil fra Olbia, må dere besøke kjøpesenteret Centro Commerciale Le Vele. Der har de butikker som Bershka, Benetton, Sephora, Pull & Bear osv. Faktisk så kjørte kjæresten 4 timer for at jeg bare skulle ha sminke. Selve byen er ikke særlig fin, men der har de mange havn som kryr av fiskere og båtene deres. 

Det finnes sikkert flere steder i Sardinia med gode shopping muligheter, men jeg dro bare til kjøpesentere som hadde butikker som jeg er kjent med.  Luxury Mall I Olbia er et lite kjøpesenter som består av bare merker. Der har de Roberto Cavalli, Dior, Calvin Klein og mange andre merker. Vi dro dit den siste dagen vi var der, men det var stengt fordi ansatte i butikken hadde pause. Men dette kjøpesenteret faller i smak for alle som er opptatt av mote og trend. Senteret holder til rett ved siden av Porsche butikken,

Mat:

La Pergola Ristorante Pizzeria ligger 2 minutter unna der hvor jeg og kjæresten bodde på hotell, så vi gikk dit hver gang vi spiste der. Denne restauranten er god på Pizza og jeg skal si de imponerte. Vi begge bestilte Pizza og likte maten veldig godt. Pizzaen var sprø men ikke altfor stekt.  De har også andre retter som pasta, fiskeretter, risotto og sorbet is. Det eneste minuset med spisestedet at det var veldig dyrt for en enkel matrett som pizza. Jeg tror vi begge betalte rundt 14-15 euro for hver vår pizza.  

Esmeralda Churrascaria er en restaurant som ligger i Costa Smeralda, Porto Cervo. Det er ca. 40 minutter unna Olbia og restauranten er verdt å besøke. De har bare en meny som du får servert men menyen er ganske stor. Du får blant annet mange forretter som består av ris, poteter og salat. Du får også mange ulike typer kjøtt stykker og karamellisert ananas som definitivt var min favoritt! I tillegg får du vann og vin. Alt dette får du for 40 euro. Det var altfor mye mat for min del, men dette er en restaurant som jeg virkelig likte og skal tilbake dersom jeg drar til Sardinia igjen. Menyen deres finner du her.Da jeg og kjæresten var i Alghero, spiste vi på en restaurant som heter  Perbacco bar. Her har de pizza, pasta, lasagne osv. De hadde også sjømat og kan anbefale maten der. Maten var veldig god. Jeg bestilte en matrett med ris, blåskjell, kamskjell og scampi. Utrolig godt! Prisen var helt grei men kelneren var litt vimsete så vi fikk ikke maten på en stund. Det var i allefall godt.

Det var egentlig det hele og jeg håper dere likte innlegget. Ha en fin dag!

#tips #guide #ferie #italia #foto

Annet

Dyreparken

05.08.2014
17:51

">   

For noen dager siden var jeg i dyreparken i Kristiansand med kjæresten. Der fikk vi sett mange fine dyr, men fikk dessverre ikke sett papegøyene. Hubroen var i hvertfall favoritten til kjæresten siden han elsker ugler. Det var mange søte små og store dyr som fikk meg til å smile. Det er verdt en tur innom om dere liker dyreparker og søte, bedårende dyr. 

#foto #dyr #ferie 

Foto