hits

Litt snikksnakk

28.08.2015
13:32


Nå er det sykt lenge siden jeg har lagt ut noen innlegg eller bilder forsåvidt. Har vært opptatt med flytting og fadderuke. Studerer nå på Høgskulen i Volda og fadderuken var forrige uke. Veldig redusert etter alkohol hver eneste dag og begynner å bli lei av alkoholen. Har også vært opptatt med skole og pensumlesing. Veldig stor overgang fra videregående skole til høgskolen men dette går nok bra! Har allerede eksamen i September (hjemmeeksamen) så kommer til å blogge mindre. Skulle bare gi fra en lyd. Jeg lever og har det bra.

Foto

By Malene Birger Arabian Flower bag

14.08.2015
11:10


God morgen! Akkurat nå er jeg på vei opp til Volda så dette er et forhåndsskrevet innlegg. Har siklet etter denne vesken så lenge jeg kan huske og nå er den endelig min! Kjøpte den i går, i og med at jeg trengte en skoleveske. Da ble det denne. Har i størrelsen Grinolas som er den største i den serien. Perfekt til ha oppi bøker og en 15-tommers pc, samt at den kan brukes på reise. Elsker den!

Foto

Tidenes frokost

12.08.2015
09:11


God morgen. Lagde en utrolig god frokost i dag og tenkte jeg skulle dele den med dere. Min favoritt frokost må være naturell yoghurt med frukt müsli, toppet med kiwi, druer, jordbær, granateple, kokosmasse og nøtter. Alt dette toppes med acaipulver. Nam! Siden jeg ikke hadde druer og nøtter hjemme så hadde jeg ikke de tingene oppi. Denne frokosten kan nytes og man blir mett ganske lenge. Perfekt og effektiv frokost dersom man er på farta! Ha en fin dag. 

Foto

Stockholm snaps

09.08.2015
15:28

Tok for det meste bare bilder på lørdagen da jeg var i Stockholm. Søndag brukte jeg tiden på å finne et spisested slik at jeg kunne spise en sen frokost før jeg dro hjemover. Dro først til Ladurée for å kjøpe makroner og dro videre til Skansen djurgård og så på dyr. Fikk blant annet sett på seler, ugler, reinsdyr og lemur. Senere på kvelden dro jeg ut å spiste på Exit louinge and bar. Et sted jeg virkelig ikke anbefaler!

Foto

Stockholm antrekk

03.08.2015
19:34Shit, nå ble det en lang, ufrivillig pause fra min side. Husker ikke sist gang jeg la ut et innlegg. I helgen har jeg vært i Stockholm. Var der bare til i går og dro sent på fredag. Dette hadde jeg på meg på lørdag da jeg utforsket Stockholm by. Legger ut noen bilder fra turen senere. Ha en fin kveld dere.

Foto