hits

Green smoothie

31.08.2016
17:26

God onsdag. I dag fristet det veldig med en spinat smoothie og jeg hadde spinat i kjøleskapet bestemte jeg meg for å lage en deilig og kald spinatsmoothie med eple, ingefær, lime og avokado. Nam. Ser ikke dette godt ut? Det høres faktisk ikke godt ut men den smaker veldig forfriskende og godt, i hvertfall hvis man har vaniljesukker i. Vi blogges!

Foto

Sephora haul

29.08.2016
18:09

Når jeg er i utlandet er det en selvfølge at jeg kjøper sminke. Kjøpte meg noe sminke fra Sephora. Blant annet Dior extase mascara, foundation Ultra HD fra Make Up Forever, blush sett i fargen rebelle, mascara fra Clinique, milk chocolate bronzer fra Too faced, photo finish primer fra Smashbox, foundation kost og pro pencil fra Anastasia. Hittil er jeg veldig fornøyd med både foundation og bronzer fra Too faced. Solpudderet lukter sykt godt. Fargen er helt nøytrale og ser naturlig ut i ansiktet med både foundation og solpudderet. Veldig fornøyd med kjøpet! Andre som bruker noen av de samme produktene som meg og er fornøyde?

Annet

Noen bilder fra Algarve

28.08.2016
17:54


 

Foto

A day in Porto

27.08.2016
18:50


Nest siste dag tok vi en langtur med leiebilen og kjørte til Porto, nord for Portugal. Porto er faktisk den nest største byen i Portugal, etter Lisboa. Vi var der kun i noen timer før vi dro hjem igjen. En skikkelig liten og sjarmerende by med trange gater og bakgårder. Det er sånn jeg liker det. Tok blant annet turen innom Clerigos Tower, Rua das Flores og Aliados.

Foto

Macarons from Nougat n tea

26.08.2016
19:38


Vi fant et koselig og veldig fint makronbutikk i Vilamoura havn. Et veldig fint sted med masse dyre båter og store båter. Har dessverre ingen bilder fra butikken eller stedet men har på en følelse at Vilamoura er rikingenes tilholdssted. Havnen er fylt med masse restauranter (mange som var dyre), gelato utsalgssbutikk og utested. Vi kapret oss disse makronene med smak av kaffe, sjokolade, vanilje, pistasj og pasjonsfrukt. Prisen var lik som i norge. 16 kr pr stk. Men det var verdt det!

Foto

Praia do castelo

25.08.2016
18:47

Dagen etter stod vi opp tidlig for å dra på noe bilsport. Vi var ferdig der rundt 12 og dro tilbake til hotellet for å gjøre oss klar for å dra på. Denne gangen var planen å dra til Praia da coelha men det var litt vanskelig å finne veien så vi dro til Praia do castelo istedenfor. Et veldig fint sted men stranden var ganske liten, noe jeg foretrekker. Den eneste ulempen var steinene på stranden samt under vannet. Veldig store og utrolig ubehagelig å gå på. Hadde forestilt meg at det var sand under vannet men det var det ikke. Fikk solt oss i noen timer før det bar videre hjem til hotellet for å dusje, stelle oss og spise middag. En skikkelig rolig dag.

Foto

Hanging by the pool

24.08.2016
17:59

Dagen etter tok vi en rolig dag der vi satt på solsengene på hotellet for å sole oss i noen timer og bade i bassenget. Bassengområdet på hotellet er relativt liten men det var greit å ligge der fordi det ikke var så mange der men vi fikk jo området for oss selv. Lå på solsengen med en halv vannmelon og nøt den i varmen. 

Foto

Praia de Sao Rafael

23.08.2016
18:26


På tirsdagen dro vi på en strand som het Praia de Sao Rafael og solte oss i noen timer. Det var veldig mange mennesker på stranden men wow, så fint det var her. Jeg skal definitivt tilbake hit om jeg skal tilbake til Algarve. 

Foto

Algar seco

20.08.2016
18:36


Siste ting på dagens liste var å besøke Algar seco og sjekke ut Carvoeiro boardwalk som lå rett ved siden av hverandre. Kjempe fint sted og fine grotter med blått og grønt vann. Det var mange som valgte å hoppe fra klippene og for å være helt ærlig så hadde jeg ikke gjort det selv i og med at bølgene var kraftige. Men utsikten var helt amazing og dette stedet må sjekkes ut dersom dere er i Algarve. 
 

Foto

Carvoeiro

19.08.2016
18:00
Fine, fine Portugal.

Foto

Ponta da piedade

18.08.2016
16:17Samme dag dro vi til en grotte som også er en plass der turister besøker. Ponta da piedade i Lagos. Se så fint det er her. Her kunne man leie en kano eller kajakk og padle. Vi gjorde ikke noen av de tingene for vi hadde litt dårlig tid men fint var det. 

Foto

Lagos

17.08.2016
17:45


Dag 2 ble brukt til å utforske Lagos. En veldig rolig og fin by med masse fine strender, grotter og palmer. Bare se på vannet!
 

Foto

Praia da rocha

15.08.2016
14:07
Ser ikke dette helt fantastisk ut? Første dagen dro vi på stranden for å sole oss i Portimao.

Foto

Nye treningssko

14.08.2016
16:15


Hei! Nå er jeg hjemme fra en liten syden ferie i Portugal. Vet ikke om jeg har nevnt det på bloggen, men dro dit på ferie. Har fått slappet av, solt meg masse og kost meg. Har også fått kjøpt meg nye Nike sko som jeg skal bruke som treningssko til å løpe ute med. Mine gamle Nike sko har blitt slitt og det er hull i skoene. Da var det på tide å kjøpe nye sko. Det er vel likevel greit, de er jo tross alt 4 år gamle. Ønsket noen knæsje Nike sko og fant disse. Er ikke de kule? Veldig behagelige å gå i og veldig lette sko. Vi blogges!
 

Annet