hits

10 ting om meg

24.09.2014
16:08

Blogger aldri om personlige ting, bare om "overfladiske" ting, men tenkte jeg kunne publisere ett, slik at dere lesere får ett innblikk på hvem jeg er.Blir nok ikke noen flere personlige innlegg, rett og slett fordi jeg ikke vil.▽ Jeg er en utrolig imøtekommende og utadvent person som elsker å bli kjent med nye folk. Er jeg på fest, hilser jeg på alle som er der og prøver å ha gående samtaler med de.

▽ Jeg er en person som blir fort utålmodig. Å vente litt gjør meg ingenting, men å la meg vente i 20 minutter eller mer, det er uakseptabelt.

▽ Det mest rareste og unormale ting med meg, er at jeg har fobi mot tær. Jeg klarer verken å se på mine tær og beordrer de jeg er med, til å ta på seg sokker da de går barbeint. 

▽ Jeg har opplevd at en jente har prøvd å ødelegge forholdet til kjæresten og meg. På forhånd visste hun at han var opptatt, men respekterte ikke dette.

▽ Mote og fotografi er noe jeg brenner for. Kunne gjerne ha tenkt meg til å bli mote journalist i fremtiden.

▽ Instagram er livet mitt. Nå høres jeg ut som en nerd, men jeg sjekker instagram appen hele tiden og er avhengig av den. Om dere vil følge meg, heter jeg @thaothanh på instagram. Legger ut mer bilder der enn på bloggen. 

▽ Jeg er utrolig klumsete. Kan være så uheldig og få skrubbsår overalt.

▽ Jeg er en selvstendig person som tar vare på meg selv og er ikke avhengig av å ha noen til å gjøre noe for meg. Nå som jeg er myndig tar jeg mine egne valg.

▽ Søvn er noe av det viktigste jeg vet, men på tross av det er jeg et B-menneske. Legger meg sent og står opp sent. Det er ikke noe jeg vil skal fortsette og prøver nå og snu på døgnrytmen min.

▽ Jeg har veldig dårlig selvtillit og klarer ikke å komme med noe positivt om meg selv, annet at jeg er en blid og sprudlende jente.

Noen som kjenner seg igjen?

#hverdag

Personlig

New in my wardrobe

23.09.2014
17:45Denne Ralph Lauren skjorten fikk jeg av min tante for noen dager siden. Bruker sjeldent rosa men synes denne var kjempe søt. Skal bruke den oftere. Modellen heter LS Parken Oxford w Crest.

Og tusen takk for alle fine kommentarene jeg har fått inne på bloggen. Setter pris på hver av en av dere som bruker tid på å kommentere på bloggen min. Skal definitivt blogge mye oftere. Ha en fin dag folkens. 

#foto #mote #antrekk 

Foto

Favoritt høstgenser

22.09.2014
15:53Genser fra Bikbok, klokke fra Daniel Wellington.

#foto #mote #antrekk 

Foto

Behagelig antrekk for dagen

15.09.2014
19:53
Foto

Antrekk for dagen

05.09.2014
19:42Skjørt- Gina Tricot. Genser- Forever 21.

#foto #mote #outfit


Foto

Tom for idéer

03.09.2014
17:39

Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal blogge om, eller ta bilder av. Alt blir jo nesten det samme hver gang, enten så er det motebilder eller så er det annet tøv jeg har klart å knipse med kameraet mitt. Nå går jeg tom for idéer så da setter jeg stor pris på om du kommer med forslag på hva du har lyst å se mer på bloggen min!

 

Foto

Høstjakken

01.09.2014
16:34Fra forever21. Nå som høsten er her, er det greit å ta fram en varm jakke. Jeg bruker alltid skinnjakke på høsten. På forever21 finnes det mange fine jakker. Deriblant er denne og denne min favoritt! Hva slags jakke bruker du når det er høst?

Foto