hits

Volda you so fine

20.09.2015
15:36

Noen dager før skolestart bestemte jeg å dra opp til Rotsethornet. Voldas høyeste fjell? Jeg var veldig heldig med været men turen var ganske krevende. Til syvende og sist var turen verdt det! Blir nok flere fjelltur i løpet av årene. I skrivende stund er jeg på en fjelltur med en venninne i klassen. Turen går til Melshornet. Tenker å poste et innlegg om turen til Ålesund snart. Ha en fin søndag.

Foto

Chiapudding med granateple

13.09.2015
18:56

God kveld! Akkurat nå sitter jeg og ser på Masterchef Norge, reprise. I og med at jeg brukte kokosmelk til middag i går, brukte jeg resten av det til å lage chiapudding. Ingenting slår en god og deilig "dessert" med chiapudding. Denne gangen brukte jeg ikke kokosmelk lett, men den vanlige. Skulle kanskje ha brukt den lette versjonen. Chiapuddingen toppet jeg med granateple, acaipulver, sukring og valnøtter. Nam! Om litt må jeg starte på pensumlesinga så nå må jeg runde av. Ønsker dere alle en fin kveld.

Foto

Mettende frokost

09.09.2015
14:29

I dag startet jeg ikke på skolen før kvart over 10, og bestemte meg for å lage en sykt god frokost. Den bestod av vanilje yoghurt, kiwi, granateple, drysset på med kokosmasse, acai pulver og valnøttkjerne. Nam! Om litt skal jeg ta meg en løpetur og senere blir det pensumlesing og Quiz kveld. Ha en fin onsdag!

Foto