hits

Hvitt gull kjede

30.09.2016
15:10


Hvitt gull halskjede med anheng av diamant. Er ikke denne fin? En liten gave til meg selv. God helg folkens.

Foto

Blåbær smoothie

29.09.2016
11:30God morgen. Nå er jeg hjemme i Oslo igjen og blir her til neste uke. Herregud så deilig det er å være tilbake til byen og tilbake til sivilisasjonen. Tok meg en liten treningsøkt i dag tidlig. Det var godt å få beina i arbeid igjen og trene styrke. Etter treningsøkten lagde jeg en blåbær smoothie av selvplukkede blåbær og bringebær. Toppet den med chiafrø og kokosmasse. Nam! Nå må jeg komme avgårde til HIOA's bibilotek for å lese til eksamen. Ha en fin torsdag.

Foto

Smoothie

21.09.2016
19:18

God kveld. I skrivende stund sitter jeg med en kald og god smoothie som jeg har laget etter treningsøkten min. Velfortjent etter trening. Hadde ikke smoothie maskinen min her så brukte foodprocessoren min og den funker som gull. Så et lite tips til dere som elsker å lage smoothie men som ikke har smoothie maskin tilgjengelig, bruk foodprocessor. 

Foto

Lights

18.09.2016
18:18Heisann! Nå er det lenge siden jeg har lagt ut et innlegg, har bare vært utrolig opptatt siden sist gang. Nå har jeg i hvertfall flyttet inn i en ny hybel og det skal bli deilig å være her til desember. Dette og neste år blir utrolig spennende. Jeg kommer ikke til å avsløre noe før alt faller på plass. På toppen av det har jeg fått meg en jobb i Volda. Nå starter jeg med et nytt skoleår, blanke ark og en ny "meg". Allerede i Oktober skal jeg gjøre noe som jeg synes er kult og som jeg tror dere kommer til å like. Gled dere! Her har dere faktisk noen bilder av dekorasjonen som henger på veggen på kjøkkenet. Ha en fin søndag.

Foto

Nicecream

01.09.2016
18:03


I går hadde jeg så sykt craving på iskrem så da bestemte jeg meg for å lage nicecream. Denne gangen ble det en bringebær nicecream toppet med mynteblader. Hadde i litt for mye koskosmelk så iskremen ble ikke så kompakt som jeg ville ha den. Så om dere har tenkt til å prøve å lage nicecream, vær varsom med mengde væske! Håper dere prøver å lage dette. 

Foto