hits

Detox vann

26.10.2014
15:30


Med sitron, agurk, ingefær og granateple. Inneholder mange gode kilder som antioksidant og vitaminer. Prøv det selv.

Foto

Reisebloggere jeg leser

24.10.2014
14:35

Tenkte jeg skulle anbefale noen bloggere jeg er innom hver dag. De har nesten en ting til felles: student i utlandet. Misunner de  utrolig mye som får oppleve så mye fint. Jeg som har så mye reiselyst sikler over de fantastiske bildene de har knipset. Well, here it goes.www.amandalouise.org (bilde lånt fra amandalouise.org)  Amanda Louise er en svensk jente som flyttet til Paris for å studere AUP, Bachelor. Aner ikke helt hva AUP er for noe, men virker i allefall spennende! På bloggen får man innblikk på hvordan livet hennes i Paris er og hun poster veldig mange fine bilder av Paris. I tillegg har hun en super fin stil! Paris er virkelig en by jeg har lyst å reise til. Heldige henne. 

www.anjacatrine.blogg.no (bilde lånt fra anjacatrine.blogg.no) Anja er en norsk jente som studerer Fashion Managment & Entrepreneurship i New York og reiser med Gateway College. Selv om jeg har vært i New York før da jeg var utvekslingsstudent så er det en by jeg kunne ha tenkt meg å bo i. Det er så sykt mye å gjøre og oppleve i byen at man ikke rekker å se alt, med mindre man bor der. På bloggen får man se hvordan Anja lever som student på College i New York. Hun tar mange fine bilder og viser oss spisesteder og attraksjoner som er verdt å besøke i byen.  
 www.helletonning.blogg.no  (bilde lånt fra helletonning.blogg.no) Helle er en norsk jente som for øyeblikket tar et skoleår i Barcelona. Hun reiser med EF og lærer seg spansk og nytt kultur. På bloggen kan man lese om hennes opplevelse med den spanske kulturen og hverdagen hennes. Modig jente som kaster seg uti det. Det finnes mange fine bilder på bloggen hennes også. Verdt å ta en titt innom!www.itswanderlust.blogg.no (bilde lånt fra itswanderlust.blogg.no)  Fy så heldig denne jenta er! Anniken blogger fra studentlivet hennes i selveste Hawaii! Altså, hvem er det som ikke liker Hawaii? Jeg har vært der før som utvekslingsstudent men en uke i paradiset var ikke nok. Anniken tar en Bachelor i Science in Business Administration med markedsføring ved Hawaii Pacific University. Hallo, det er jo drømmeskolen min! Hun tar så mange bilder at jeg får vann i munnen av å se på dem. Hawaii skal jeg definitivt tilbake, forhåpentligvis som student. Besøk bloggen hennes da dere. www.livingdoll.blogg.no(bilde lånt fra livingdoll.blogg.no) Nesten alle kjenner til Elise Bahia vel? Det håper jeg. Ikke bare har hun en fin stil men hun er heldig som får reist til forskjellige land i forskjellige verdensdeler. Hun er også kjempe tøff som reiser til andre land helt alene, på egen hånd. Bloggen hennes består av morsomme historier fra reisen. www.thelondongirl.blogg.no (bilde lånt fra thelondongirl.blogg.no) Christina studerer psykologi i London ved Middlesex University og er på sitt siste år av Bachelor graden hennes. Mye inspirasjon å hente fra bloggen, både mote og reise. Ikke er hun bare pen men også flink til å lage DIY prosjekter. Hun får besøke mange fine spisesteder og ikke minst attraksjoner i London. Jeg skulle også ha ønsket å reise til London. Ta en titt på bloggen hennes! www.vildeflem.com (bilde lånt fra vildeflem.com) Vilde bor for øyeblikket i Cabarete der hun tar opp fag som privatist. Hun lever i et idyllisk liv og lærer seg samtidig spansk. Det finnes mange fine bilder på bloggen og føler jeg blir litt sjalu av å lese hvordan hun har det. Jeg tipper hun ikke angrer på at hun ikke dro. Stikk innom bloggen hennes HER.


Dette var bare noen av favoritt reisebloggerne jeg leser. Om du har anbefalinger på reisebloggere så ikke nøl med å komme med nye blogger i kommentarfeltet. Jeg har lyst å lese flere blogger med reise som tema. 

Annet

Perledilla

21.10.2014
23:04


Genser- Forever21 Denim bukse- GAP Klokke - Daniel Wellington

Hei. Dette ble en ganske sen oppdatering. Dagen har gått i ett. Stod opp litt tidlig i dag for å levere noen jobb søknader og deretter har jeg hatt noen avtaler her og der. Er i hvertfall hjemme nå. Det er så sykt kaldt for tiden så man må gå med jakke for å ikke fryse ihjel.  Dette var antrekket for i dag og enda var det kaldt synes jeg. Genseren dere ser på bilde er med masse små perler på, men det ser man kanskje ikke så godt på bildene. Nå tar jeg kvelden! Håper dere har hatt en fin dag!

Foto

Knitwear er et must for høsten

18.10.2014
15:31

Strikkgenser- ONLY Denim bukse- Cubus. 

Når jeg skriver at jeg skal bli bedre på å blogge, så skjer det aldri. Aner ikke hvorfor men jeg tror det har noe med at jeg glemmer som oftest å knipse bilder til bloggen, men skal prøve å blogge så mye som jeg kan. Setter stor pris på alle som stikker innom bloggen og legger igjen hyggelige kommentarer. Dere er søte.Skal straks ut og levere noen jobbsøknader. Ha en fin lørdag! 

Foto

Chinchilly

06.10.2014
16:18

 

Dette er favoritt fargen min når det gjelder høstnegler. Fargen heter chinchilly og er fra essie. Liker å gå i sennepsfarget klær og lysegrå til høsten. Hvilken farge er din høstfarge?

Foto