hits

Oatmeal & coffee

25.10.2016
12:02


God morgen! Hadde planer om å stå opp tidlig, men endte med at jeg sov en time lengre. Dagens frokost er inntatt sammen med kaffe. I dag ble det havregrøt med bringebær, blåbær og valnøttkjerner. Nam. Om en time drar jeg bort til skolen for å gjøre unna en del skolearbeid. Ha en fin dag dere.

Foto

New Perfume

22.10.2016
16:05

Hei dere. Jeg har det fortsatt ikke helt bra, men tar hver dag som kommer. Uansett, kjøpte denne parfymen før jeg dro til USA. Den har blitt en av mine favorittparfymer fordi den lukter nesten det samme som min Hypnose parfyme fra Lancome. Mon Paris fra Yves Saint Laurent. Den skulle visst nok ha vært nylansert for noen uker siden. Denne liker jeg veldig godt fordi den ikke er så sterk, men heller ikke veldig søt. Liker dufter som har duftnoter som vanilje og blomsteraktig duft. En liten anbefaling til dere alle som liker en litt søt parfyme. Ha en fin lørdag.

Foto

News from Sephora

16.10.2016
17:29Heisann. Kjøpte ikke så mye i LA, kjøpte bare litt klær og sminke. Dette var det jeg kjøpte på sminkebutikken Sephora. Kjøpte blant annet Bare Minerals foundation pudder, Anastasia Brow Primer voks, Clinique chubby stick sculpting contour og Smashbox contour kit. Noen som har prøvd Smashbox contour kit?
 

Foto

Boxed water is better

14.10.2016
18:20


Yes, indeed!
 

Foto

Tiden leger alle sår

12.10.2016
18:02
Hei dere. Nå er jeg hjemme i Oslo igjen. Kom i går kveld og blir i Oslo til neste uke. Jeg har det veldig tungt for tiden og det er masse følelser involvert. Må bruke tiden på å fokusere på skole, familie og venner. Men nå er det tilbake til hverdagen. Det var veldig varmt og koselig i Los Angeles, til tross for at det var et kort opphold. Tok ikke så mange bilder, men har blant annet vært på Abbot Kinney boulevard, Venice og Playa del Rey. Fikk endelig møtt noen av mine amerikanske venninner der så det var verdt turen. Skal nok tilbake en gang. Ha en fin onsdag!
 

Foto

Bomber

05.10.2016
17:42


Er ikke jakken stilig?
 

Foto

Life is too short

02.10.2016
16:45Hei dere. For to dager siden fikk jeg en veldig trist beskjed. Dette har ført til at jeg ikke klarer helt å konsentrere meg samtidig som at jeg har vondt i hjerte. Vil ikke gå inn på detaljer, men jeg kommer ikke til å oppdatere bloggen på en stund. Må prøve å la ting synke inn og prøve å fokusere på skolen og venner. På fredag flyr jeg over til Los Angeles der jeg blir i en uviss tid. Skal prøve å poste et innlegg når jeg er tilbake enten i Volda eller i Oslo. Ha det fint så lenge!

Foto