hits

Nytt i

10.11.2015
16:19


For noen dager siden dro jeg til Sverige og var innom Bikbok bare for å kikke på klær. Jeg fant denne stilige skinntightsen i militærgrønn farge til en billig pris og da måtte jeg slå an! Jeg er veldig fornøyd med tightsen og den er så behagelig og god å ha på seg. Etter mye mas fra mamma sin side om at jeg måtte kjøpe meg nye sko, fikk jeg kjøpt meg et par nye høstsko. Mamma mente at jeg ikke kunne gå i Converse året rundt. Skoene og tightsen ble med meg hjem. Hva synes dere?

Annet

Mellommåltid med Skyr

09.11.2015
13:48
Mandag, ny uke, nye muligheter. Denne uken har jeg mye på agendaen. Internpraksisen er heldigvis over på fredag og i mellomtiden skal jeg lese masse til min neste eksamen. Jeg tok meg en løpetur før skolen i dag og etter den lille treningsøkten min lagde jeg meg en god og mettende mellommåltid. Jeg valgte å spise blåbær yoghurt fra Skyr og valgte topping som acai pulver, en dæsj med vaniljesukker, kokosmasse, bringebær, bjørnebær, granateple og hasselnøtter. Jeg kunne ihvertfall spise "lunsjen" min med god samvittighet. 

Jeg gleder meg til lørdag, for da drar jeg nemlig hjem til Oslo igjen og blir der i 4 dager. Blir deilig å se noen kjente ansikter igjen. Det er faktisk ikke lenge til jeg har juleferie. Siste eksamen skal leveres inn 4. Desember! Den 5. Desember drar jeg ned til Oslo for å være hjemme i en måned. Det skal bli veldig godt å komme hjem til mor og far. Når har du juleferie?

Foto

Blåbær smoothie med solbær

07.11.2015
14:03
For noen uker siden dro pappa på skogstur der han hadde plukket masse blåbær, rips og solbær hjem. Derfor valgte jeg å ta i bruk litt av bærene han hadde tatt med seg hjem. Jeg lagde en blåbær smoothie med solbær og jammen meg var den ikke god! Smoothien var litt sur, så jeg hadde oppi 2 ts med sukrin. For en herlig måte å starte dagen sin på. Nå skal jeg tilbringe par timer foran pc'n før jeg skal møte en kompis i byen. Håper lørdagen behandler dere bra.

Foto

Starten på en deilig morgen

06.11.2015
11:30God morgen og god fredag! Før skolen dag kastet jeg i meg en deilig og god frokost som bestod av havregrøt toppet med kokosmasse, valnøtter og blåbær og masse kanel. Greit med antioksidanter i kroppen. Rett etter skolen i dag tar jeg flyet hjem til Oslo og blir der kun over helga. Dette blir en stressende helg for meg, i og med at jeg har Intern praksis midt oppi det hele. Men det skal gå greit. Ha en strålende dag!

Foto

Melshornet & Saudehornet

05.11.2015
14:50


Foto

Holzweiler vs. FWSS

01.11.2015
15:56

God ettermiddag!

Endelig har November måneden kommet og det betyr kalde, mørke dager. Snøen begynner smått å komme og det gjelder å pakke seg inn i varme klær samt vintersko og en deilig, tykk og varm jakke. Jeg har lenge tenkt til å investere et nytt skjerf. Jeg velger å kjøpe et dyrt produkt, muligens fordi kvaliteten er mye bedre. Kvalitet fremfor kvantitet. Denne gangen står det mellom Holzweiler skjerf og FWSS. Prisen for Holzweiler skjerfet som jeg vil ha koster 999 kr. FWSS skjerfet jeg vil ha koster 899 kr. Jeg er usikker på hvilket skjerf jeg kommer til å kjøpe. Derfor vil jeg gjerne høre deres mening. Hvilket skjerf synes dere er finest? Å ha et varmt skjerf er veldig viktig for meg, for jeg vil jo ikke fryse om vinteren. 


FWSS Ecstacy wool skjerf i fargen Cuban sand HERFresia Grids skjerf i fargen grey HER

Annet