hits

Når trening blir terapi

30.11.2016
17:09Hei dere. Nå har det vært en god stund siden jeg skrev et innlegg på bloggen. Jeg har rett og slett mista motivasjonen og det er jo kjipt. Uten å gå inn på detaljer har jeg mistet en person som jeg var veldig glad i. Jeg har det forsatt helt for jævlig. Det var som et slag i trynet å bare miste en fantastisk person på den måten. For en måned siden meldte jeg meg inn på Sprek 365, et treningssenter her i studiebygda og bruker trening som terapi. Det hjelper faktisk. Jeg har blitt fysisk sterk og den mentale helsen min er litt bedre. Treningssenteret er et sted der jeg kan blokkere alle følelsene mine, puste og bare være meg selv. Å koble ut fra verden. Det er bare meg og min musikk. Jeg har det ikke bra, men jeg innser at jeg må forvandle hverdagen min til å bli normal igjen. Vet faktisk ikke hvor lenge det kommer til å ta. Ting tar ting og jeg tar dag for dag. Nå er det treningen som er mitt første prioritet.

Nok om meg. Håper dere alle får en fin dag. Nå er det ikke lenge til juleferie!

Foto

Zuuma sushi

02.11.2016
19:05

Zuuma i Ålesund har den beste sushien i hele Møre og Romsdal. Det er litt dyrt der, men definitivt verdt prisen for de serverer maten så ferskt. Om du noen gang befinner deg i Ålesund må du innom her å spise sushi.

Foto

Oumph!

01.11.2016
11:55


God tirsdag. I går hadde jeg en kjøttfri dag der jeg kun skulle spise produkter som ikke er av fisk eller kjøtt. Dro på butikken og handla inn Oumph! Et Nytt produkt som Kiwi selger som er laget av soya. Dette passer veldig godt til pitabrød, mais og grønnsaker. Som dere ser brukte jeg Kesam som dressing. Nam. Ser ikke dette godt ut? Tips til dere som har kjøttfrie dager og ikke vet hva dere skal spise til middag.

Foto