hits

Smoothie in a bowl

22.12.2015
11:14
Hei og god morgen. Tenk at det bare er 2 dager til julaften! Tiden flyr ufatterlig fort unna og før jeg vet ord av det, er jeg ferdig med bachelor graden min. Bare 3 år igjen. Har hatt problemer med å poste og logge meg inn på blogg.no så derfor har det ikke kommet noen noe innlegg. Jeg skal straks bort på treningssenteret for å fullføre ukens andre treningsøkt før jeg drar til familien til kjæresten. Blir der over jul. Aller først skal jeg dytte i meg denne smoothien før jeg fyker avgårde. Ha en fin dag.

Foto

Ulsteinvik

07.12.2015
12:12


Hei dere. Endelig er jeg hjemme igjen og nå har jeg faktisk juleferie! Utrolig deilig. Juleferien min startet på fredag og dro hjem etter julebordet med klassen. Nå har jeg ingen flere eksamener igjen å tenkte på og har jobbet ræva av meg de siste ukene på å bli ferdig med dem. For en uke siden dro jeg til Ulsteinvik og knipset noen bilder i det snøen hadde kommet på Vestlandet. Det er så koselig å være der når det snør, men samtidig er det godt å være hjemme i Oslo også. I og med at jeg ikke har skole før neste semester starter igjen, skal jeg få til å blogge hver dag. 

Nå er jeg på vei til trening, så dere får ha en fin dag! Flere som har juleferie?

Foto

Molde at nighttime

02.12.2015
16:20For en uke siden dro jeg til Molde for å utforske byen og dra innom for å se Atlanterhavsvegen. Kom ganske sent så fikk dessverre ikke sett så mye av broen (?) Men jeg fikk i hvertfall oppleve den fine og lille byen. Molde minner meg om Drøbak for å si det sånn. Nå er det jul i Molde også og det kjente utrolig godt å vandre rundt i gatene i Molde sentrum. En koselig liten by. Jeg spiste en god og deilig pizza på restauranten Glass som virkelig er å anbefale. God service og mat. Dit skal jeg neste gang når jeg er i byen.

Foto

Antrekk fra bursdagsfeiringen

01.12.2015
14:31


Hei. Sitter midt oppi det eksamensstresset så har ikke tid til å oppdatere bloggen så ofte. Heldigvis der dette den siste eksamen og på fredag kan jeg puste lettet ut. For to uker siden var jeg i et bursdagsfeiring for min kjære venninne i Volda. Dette hadde jeg på meg. Jeg hadde ikke lyst til å pynte meg noe særlig, da jeg skulle ta bussen hjem til Oslo den kvelden. En sen og brisen Thao rakk bussen 5 minutter før den skulle dra fra holderplassen!

Foto